هی خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بهشتتو دادی به ما یه چی هم برا بقیه می ذاشتی خوبوجور..........................
دِ شون دوبو صفحه ی دو .
![]()
you are deadآقا من دیروز هالیوود بودم جای همتون خالی دلتون هم سو![]()
حرف سنگینی بود :| :|بچه ها من بشدت به گیلان عشق می ورزم و همینطور گیلانی ها
حتی خیلی هم تعصب دارم بهش
اما مواظب باشین تعصبتون مث بعضی دوستانمون نشه پس فردا مجبور شیم شما رو از ایران جدا کنیما .. دلمون براتون تنگ میشه![]()
آقا من دیروز هالیوود بودم جای همتون خالی دلتون هم سو![]()
بچه ها من بشدت به گیلان عشق می ورزم و همینطور گیلانی ها
حتی خیلی هم تعصب دارم بهش
اما مواظب باشین تعصبتون مث بعضی دوستانمون نشه پس فردا مجبور شیم شما رو از ایران جدا کنیما .. دلمون براتون تنگ میشه![]()
هی خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بهشتتو دادی به ما یه چی هم برا بقیه می ذاشتی خو![]()
سلااااااااااااااااااام به همه
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=227789&d=1412958983
مازندران پرچم بوجور
مازنی انقده ایسی
خَخُ ژگله نزن... اورا کسی دنیه. ایشالله تی سرمو سوبول دکفه که مو ایشششَ نویبشوو شیمی تاپیک دورون ..امی تاپیک میان چی کونیایشششششششششششششششه خخ
![]()
خَخُ ژگله نزن... اورا کسی دنیه. ایشالله تی سرمو سوبول دکفه که مو ایشششَ نوی![]()
شیون امی شاعر شاعران بو
محمود نامجو پیله پهلوان بو
اوشان که گیلکانه افتخارید
مایه ی عزت امی دیارید
تره ترکانم مو کل بوگوتی...خوروم زاک وریس بشو مازنی ریکه جا اینتی گپ زنن. ایششششششششششهایزیری بفهمستم چی بوگوتی ..کامل نیگیفتم ...خخخ... سوبول تو سر درون دکفه ایییییییییییشششششششششششششه خخخ
مگر اینکه کل ببینی ده![]()
تره ترکانم مو کل بوگوتی...خوروم زاک وریس بشو مازنی ریکه جا اینتی گپ زنن. ایششششششششششه![]()
تیکه دوم گفتم بچه خوب پاشو برو با مازندرانیا اینطور صحبت نکن.ایششششششهفقط اول تی حرفانه بفهمستم ...تیکه دوم نفهمستم ولی هر چی بوگوتی خودتیییی ایششششششششه خخخخ...![]()
تیکه دوم گفتم بچه خوب پاشو برو با مازندرانیا اینطور صحبت نکن.ایششششششهمن میرم. خدانگهدار
![]()
بشوووو بشششوووو ...مازنی و گیلونی ناره ....اما همه شومال شینیم افتخار کونیمی ... اما مازنی نییم ولی مازنیانه دوس داریمیی خخخ
خدافظ
ها موافخم.. حال می دهولی فرض کن گیلان و مازندران و گرگان بشن کشور بعد به بقیه ویزا ندیدممخصوصا تهرانیها و مردم خوی
![]()
بوشو بوشو تره نخوام. سياهي تره نخوام. بلايي تره نخوام. بله دقیقا همینطوره. درود بر شمالیهای عزیز
ایششششششششششششششششششهمن شوندرم تورکان تاپیک دروننن والااا
ایششششششششششششششششششهبشو انده گپ نزن
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
میتینگ بچه های گیلان..... | همشهری ها! | 767 | |
![]() |
[ هرمزگان]► برو بچه های هرمزگان بیان | همشهری ها! | 135 | |
![]() |
[ قم ]► بچه های ناف قم !!!! ( قمی گری ) | همشهری ها! | 293 | |
![]() |
[ زنجان ]► زنگان شَهَرینین قاپئسئ بوراداندئر،بو قاپی بؤتؤن آزربایجانلئلارا آچئقدئر | همشهری ها! | 403 | |
![]() |
[ کرج ]► بچه های کرج | همشهری ها! | 850 |