گپ و گفتگو در مورد جن ، احضار روح، هیپنوتیزم

باشه هر کاری که راحت ترین انجام بدین .موفق باشین ساحل خانوم ;)
آقای smran هومن اتفاقا اینقدر کمروه و با دخترا که می خواد عکس بگیره سرخ میشه :biggrin:

smran

عضو جدید
چهره انسانش آره، ولی جنش ..... وای ... خدا به دور ....
(مهدی هستم).

atish_baran

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون كيه پشت سرت...

اون كيه پشت سرت...

« جن » موجودی است ناپیدا که مشخصات زیادی برای آن در قرآن ذکر شده است، از جمله:

۱ - جن از شعله آتش آفریده شده؛ بر خلاف انسان که از خاک آفریده شده است. (سوره الرحمن)

:surprised:ميگما بچه ها مي دونيد عنصر وجودي من اتيشه و كارهايي هم كه ميكنم خيلي عجيب غريبه يعني من جن بودم و خبر نداشتم...:eek:

mim-shimi

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا نمی خواد بحثو عوض کنین.من پنجم دبستان بودم خونه یکی از دوستامون.یکی بود اینجور چیزی حالیش بود.البته از ترس زیاد زود جمعش کردیم بساطو:)

جن بودن اختیاریه !! شما الان اگه اراده کنید می تونید جن بشین . امتحان کنید
قرآن رو باز کنید و سوره جن رو بیارین و نصف شب شروع به خوندن کنید . بین هر آیه باید یه وردی رو بخونید . چشماتونو ببندید و به آرامی نفس بکشید ..... :cry:

atish_baran

عضو جدید
کاربر ممتاز
جن بودن اختیاریه !! شما الان اگه اراده کنید می تونید جن بشین . امتحان کنید
قرآن رو باز کنید و سوره جن رو بیارین و نصف شب شروع به خوندن کنید . بین هر آیه باید یه وردی رو بخونید . چشماتونو ببندید و به آرامی نفس بکشید ..... :cry:

پس من يه جن واقعي ام واقعي واقعي :eek:مي دوني نيما من خيلي وقته سر گردونم تو كمكم

كردي تا حدودي خودمو پيدا كنم ازت ممنونم جبران ميكنم خيلي زود;) لحن گفتارمم اصلا

شوخي نيست

بله کاملا مشخصه . میخواستم فقط مطمئن شم .
منو اذیت نکنیا ااااااااااااااااااا
من اینقدر پسر خوبیم :redface:

جدی ؟؟ یعنی اینقدر خشنی که دوستاتم از مهربون بودنت تعجب میکننو می خندن ؟؟؟ :surprised:

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها خونه ی یکی از دوستام حتی سطل آشغالشون هم چشم الکترونیکی داره ، تا میری طرفش، درش باز میشه . مادر بزرگ شوهرش پاشو تو خونه ی نوه اش نمی ذاره میگه خونتون جن داره:biggrin::biggrin:

عکس آواتارت همون عکس بچه بود که نازی گذاشته بود !!
تو جنی آتیش . چجوری مال اونو عوض کردی ؟! تازه این بچه اولش دستش به دهنش بود الان نیست ....!
:w45:

atish_baran

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol:نمیدونم:surprised: اخه من بعضی کارام ناخواسته است...

حالا صبر کن بعد تحویل پروژم میخوام این تاپیکو بترکونم:biggrin:

امیر Amir

کاربر حرفه ای
جن

جن

من با شخصی که با جن ها ارتباط داشته برخورد داشتم و دارم...

ولی بهتون پیشنهاد میکنم پاتون رو در این وادیا نگذارین....

nilofarane

کاربر بیش فعال
میخواستم دوباره این تاپیکو زنده کنم که تو این کارو کردی!

m.k

عضو جدید
ما یک بار تو خوابگاه این کارو کردیم.تا نبینین باورتون نمیشه.من هم اول که شنیدم باور نمیکردم تا این که تو موقعیت قرار گرفتم

m.k

عضو جدید
ما یک بار تو خوابگاه این کارو کردیم.تا نبینین باورتون نمیشه.من هم اول که شنیدم باور نمیکردم تا این که تو موقعیت قرار گرفتم:cry:

shahab_A

عضو جدید
ما هم يه بار اينكارو كرديم .. ولي نيومد .. ميگفت همين شهاب بسه براتون .. جنه خودش :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

یاد تاپیک های قدیمی بخیر . چه شب هایی که ما از ترس این تاپیک کاووس میدیدم!!
چقدر امینو میترسوندیم . بیچاره شبا تو بغل مامانش میخوابید :biggrin:

nilofarane

کاربر بیش فعال
اره یادش بخیر چه شبای خوبی بود! یاد باد آن روزگاران یاد باد...

melika

عضو جدید
ما یک بار تو خوابگاه این کارو کردیم.تا نبینین باورتون نمیشه.من هم اول که شنیدم باور نمیکردم تا این که تو موقعیت قرار گرفتم:cry:
آره خب ما هم اينكارو بارها امتحان كرديم ولي هيچ خبري نشد !
بيشتر براي ترسوندن وروديهاي جديد اين كارو تكرار مي كرديم و هر بار بيشتر مطمئن مي شديم كه خبري نيست.