به تالار مواد خوش اومدین مهندس
مهندس اين عكس آواتارتون چيه گذاشتين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به تالار مواد خوش اومدین مهندس
مهندس اين عكس آواتارتون چيه گذاشتين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
این تصویر آسمان و صخره های سنگی زیبا نیست. بلکه عکسی است که توسط یک میکروسکوپ الکترونی از ترک های روی یک فلز هنگام خم شدن گرفته شده است. این تصویر برنده مسابقه FEIدر بهترین تصویر میکروسکپی سال ۲۰۱۱ شده است.
![]()
این تصویر آسمان و صخره های سنگی زیبا نیست. بلکه عکسی است که توسط یک میکروسکوپ الکترونی از ترک های روی یک فلز هنگام خم شدن گرفته شده است. این تصویر برنده مسابقه FEIدر بهترین تصویر میکروسکپی سال ۲۰۱۱ شده است.
والا از سر لج و لج بازی بود که اینو گذاشتم اما خودمم واقعاااااااااااا حالم داشت بد میشد عوضش کردم :دیییییییییییی
سلام منم عضو جدید هستم![]()
به به عجب عکسی..عجب سگ با نمکی ..اسمش چیه؟؟؟
ولی از همه مهم تر این محل سکونت جدیدت بود... منو تو فکر فرو برد![]()
مرسیییییییییییییییی اره خودمم کلی دوسش دارم. دخمرمون اسمش کارامله!!! کلی هم با ادبه سلام میکنه دستم میده
چرا رفتی تو فکر؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب یه لحظه کلی پروانه ای شده بودم محل سکونتم رو عوض کردم. اینجا جام خیلیییییییییی بهتره![]()
مرسیییییییییییییییی اره خودمم کلی دوسش دارم. دخمرمون اسمش کارامله!!! کلی هم با ادبه سلام میکنه دستم میده
چرا رفتی تو فکر؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب یه لحظه کلی پروانه ای شده بودم محل سکونتم رو عوض کردم. اینجا جام خیلیییییییییی بهتره![]()
eeeeee پس دختره خانومه..... خیلی با نمکه..... خوب پس اگر سلام هم میکنه سلام منم بهش برسون..
خوب گاهی فکر کردن بهتر از حرف زدنه...
فقط مواظب باش پروانه ای شدنت طولانی نباشه چون گاهی کار دست ادم میده....![]()
اخییییییییییییییییی باشه حتما اونم سلامتو میرسونه.
نهههههههههه خیالت راحت من خیلی وقته پروانه ای هستم و تا اخر عمرم هم پروانه ای میمونم!!!!!!!! آب از سرم گذشته دیگه![]()
والا از سر لج و لج بازی بود که اینو گذاشتم اما خودمم واقعاااااااااااا حالم داشت بد میشد عوضش کردم :دیییییییییییی
![]()
سلامشو خیلی خیلی برسونید!!!!!!!!!!!!
از طرف من لوپشو بکن!!!!!!!!!!
خیــــــــــــــــــــــلی وحشتنـــــــــــــــــــــــــــــاک بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خواهر لولو اسفندیاری نبود؟؟؟!!!!!!!
مهندس دیگه از این عکسا نذارینا!!!!!!!!!
سری عکسای زنجیره وار از کارامل برامون بذار فقط!!!!!!!
دوسش دارم!!!!!!
خوشم اومد ازش!!!!!!!!!!!!!
آواتار و محل سکونتت مبارک مهندس :*به تالار مواد خوش اومدین مهندس
:دیییییییییییییو این است قدرت رشته ما... حیف که مردم غافلند :دیییی
اگه فیس بوک بود، میگفتم موافقاش لایک بزنند :دییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ( ببین چی یادم دادی نگیییییییییییییییییییییییییییین)
آواتار و محل سکونتت مبارک مهندس :*
سلام اینجاکسی ارشد میخونه؟
پخخخخخخخخخخخخ
اینو به یاد یکی از دوستای خوبم نوشتم
:دییییییییییییییییییییی
چرا اینجا اینقدر ساکته؟
آره والا همینو بگو ...!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا یکم بحث کنید من 1 هفته دیگه میرم خدمت مقدس سربازی![]()
شما موضوع بديد تا ما ادامه بديم
واااااااااااي اخيييييييييي گناه دارين!!!!!! اما زودي بريد كه زودي هم تموم شه راحت شيد!!!!!!
سونیا جان این شتری هست که دم در خونه هر پسری لنگر میندازه...
میرم مرد میشم میام![]()
آخي... ولي واقعا خيلي خوش شانس هستند اين آقاي مهندس مجتبي...![]()
برو خوش باشی... حداقل خوشحال باش دفترچتو قبل عید فرستادی و دیگه با قانون جدید 21 ماه نمیری خدمت و کسری ارشد بهت میخوره![]()