گپ و گفتگوی خودمانی مهندسین مواد و متالورژی

Mojtaba_1366

کاربر بیش فعال
:surprised::surprised:
برو خوش باشی... حداقل خوشحال باش دفترچتو قبل عید فرستادی و دیگه با قانون جدید 21 ماه نمیری خدمت و کسری ارشد بهت میخوره:cry:

eeee ولی اخبار گفته تمام اعزام های سال 91 به بعد باید 21 ماه خدمت کنند... یعنی من که 4 ماه قبل از عید دفتر چه خودمو پست کردم مشمول این قانون نمیشم؟؟ :surprised:
نه بابا با این کنکور مسخره ای که دادم من زیاد به قبول شدن امیدوار نیستم :(

ghzshadow

عضو جدید
کاربر ممتاز
eeee ولی اخبار گفته تمام اعزام های سال 91 به بعد باید 21 ماه خدمت کنند... یعنی من که 4 ماه قبل از عید دفتر چه خودمو پست کردم مشمول این قانون نمیشم؟؟ :surprised:

از آقا مهدی (m4 material) بپرس. اون چند روز پیش رفته بود اطلاعات کاملو گرفته بود.

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار

از آقا مهدی (m4 material) بپرس. اون چند روز پیش رفته بود اطلاعات کاملو گرفته بود.

سلام به همه دوستان
اونجور كه من جويا شدم، معيار زماني هست كه پروندتون تو پليس +10 ثبت شده،‌يعني زماني كه دفترچه رو فرستادين! منم 27 اسفند فرستادم، متصدي +10 گفت منم ميشم 18 ماه!يعني شما هم 18 ماه ان شاءاله! از طرفي من يه خورده كسري داشتم، تو برگه اي كه برام اومده بود، كسريمو زده بود، خود اين نشون ميده كه طبق قانون سال قبل اعمال شده، وگرنه خب كسري رو نمي زدند
منم افتادم اول تير!
شاد باشيد

ghzshadow

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان
اونجور كه من جويا شدم، معيار زماني هست كه پروندتون تو پليس +10 ثبت شده،‌يعني زماني كه دفترچه رو فرستادين! منم 27 اسفند فرستادم، متصدي +10 گفت منم ميشم 18 ماه!يعني شما هم 18 ماه ان شاءاله! از طرفي من يه خورده كسري داشتم، تو برگه اي كه برام اومده بود، كسريمو زده بود، خود اين نشون ميده كه طبق قانون سال قبل اعمال شده، وگرنه خب كسري رو نمي زدند
منم افتادم اول تير!
شاد باشيد

ممنون از توضیحاتت مهدی جان...

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز

سلام به همه دوستان
منم افتادم اول تير!
شاد باشيد
این قانون های جدید سربازی کفر آدم رو در میاره،به جای اینکه کمش کنند،زیادش کردن،همه ی شرایط معافیت رو برداشتن،واقعا که ...:razz:

m4material

مدیر تالار
این قانون های جدید سربازی کفر آدم رو در میاره،به جای اینکه کمش کنند،زیادش کردن،همه ی شرایط معافیت رو برداشتن،واقعا که ...:razz:

آي گفتيد.....:razz:

ممنون بابت همدردي:redface::gol:
فعلا شب بخير

ghzshadow

عضو جدید
کاربر ممتاز

شیرینیش به همینه که هر لحظه منتظر یه اتفاق جدید بود و از فردای خود خبر نداشت :دییییییییی ... یعنی الان تو آسمونا دارم سیر میکنم... 14 ماه کسریم پرید... دستگاه خرابه و پروژم انجام نشده... بوی اخراج میاد... یا بوی پول دادن و کسری نمره.....
الان اینجوریم....:w29:

Mojtaba_1366

کاربر بیش فعال
سلام به همه دوستان
منم افتادم اول تير!
شاد باشيد
بابا دمت گرم ما رو از نگرانی در اوردی . الان اینجوری شدم وقتی خوندم :w42:

من که افتادم مرزن اباد چالوس ..نیروی انتظامی ..باید شنبه برم :cry::crying2:

hesam02

عضو جدید

هر چي بيشتر نزديك جنگ ميشيم ، قانون ها و معافيت ها سختگيرانه تر و محدودتر ميشن دوست عزيز

mitra_ziaee

عضو جدید
سلام به شما

من ببخشید تو جمع شما سوالی نامناسب می کنم. دوستان تیم ما طراحی و ساخت پیلوت واحد متانول رو در حال حاضر داره به انجام میرسونه. متاسفاه زمان ران واحد لوله 4 اینچ که گاز با دمای 400 درجه سانتی گراد در آن جریان داشت باز شد!!!!! حالا سهل انگاری از طرف ما بوده موقع خرید نگفتیم. اما استاد راهنما گفتهباید قبلش تنش زدایی می کردین؟؟؟؟؟ وای ما اصلا چیزی نمی دونیم . ولی خوشبختانه ی دستگاه تنش زا تو کارگاه ی دانشگاه دیگه ÷یدا کردیم. اما اپراتور دستگاه 2 ماه نیست. می خواستم از شما خواهش کنم می تونید کمک ما کنید. در مورد نحوه بستن فک کنم المنت می گن نحوه کار با دستگاه یا استاندارد تنش زدایی برای لوله استیل 4 اینچ چیه؟ مرسی خیلی امرجنسیه تا پایانه اردیبهشت بیشتر فرصت نداریم. مرسی

Melted_Boy

کاربر ممتاز
Dear Karamel

Dear Karamel

سلامشو خیلی خیلی برسونید!!!!!!!!!!!! از طرف من لوپشو بکن!!!!!!!!!! :D:biggrin: اره خودش بود!!! واقعا فاجعه بود!!! خودمم میترسیدم از عکسم!!! اما باید میزاشتم تا لج یکیو در بیارم:biggrin: عزیییییییییییزم چقدر کارامل طرفدار پیدا کرده!!! باشه بازم ازش عکس میزارم!!! اونم سلام میرسونه :biggrin::biggrin:
فکرشو کن به عزرائیل یه دونه از این چادر عربی ها مثل اون که گذاشتی بدی، میشه قیافش مثل همون!!!!!!! داغـــــــــــون بود!!! منتظریم!!

Melted_Boy

کاربر ممتاز

حالا چرا شما خانم های گرامی اعصابتون رو سر سربازی ما پسرا خُرد میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
ما ها با بدبختب خودمون یه جوری کنار میایم.......!!!!!!!!!!!!:cry: :cry: :( :(

Melted_Boy

کاربر ممتاز
میکروسکوپ الکترونی چند کاره (STEM,TEM,SEM و پراش الکترونی)

میکروسکوپ الکترونی چند کاره (STEM,TEM,SEM و پراش الکترونی)

"شاهکاری جدید در ابزار دقیق"

میکروسکوپ الکترونی LVEM5 یک محصول منحصر به فرد در دنیای میکروسکوپ ها می باشد. اگرچه در دهه های گذشته میکروسکوپ ها توسعه یافته و تغییراتی داشته اند اما به جرأت می توان گفت تا کنون هیچ تغییری نتوانسته این گونه چهره ی میکروسکوپ های الکترونی را متحول نماید.
ابعاد میکروسکوپ LVEM5 بیش از 90% کوچکتر از سایر میکروسکوپ های مشابه می باشد. LVEM5 با دارا بودن قابلیت هایی چون STEM,TEM,SEM, پراش الکترون و تصویر برداری دیجیتالی به تنهایی یک آرمایشگاه کامل و قدرتمند آنالیز مواد می باشد.

(attolight.com)

ساختمان
کوچکترین میکروسکوپ الکترونی جهان نتیجه ی سال ها تحقیق و طراحی را نشان می دهد. در حالی که بسیاری از تولید کنندگان میکروسکوپ در جهان در فکر جواب دادن به این سوال بودند که چگونه می توان بدون پایین آمدن کارایی در ساخت میکروسکوپ های الکترونی اندازه ی آن ها را کوچک کرد، مهندسین شرکت Delong توانستند میکروسکوپی با قابلیت های فراوان با ابعادی کوچکتر از یک کامپیوتر خانگی طراحی نمایند. نکته قابل توجه در مورد این میکروسکوپ این می باشد که علاوه بر حفظ ویژگی هایی رقابتی همچون دارا بودن دقت در ابعاد نانومتر، در مقایسه با میکروسکوپ های الکترونی معمول دارای کنتراست و وضوح بیشتری نیز می باشد.

(attolight.com)

کارایی
LVEM5 یک میکروسکوپ تکامل یافته و چند کاره ی کاربر پسند می باشد که با استفاده از آن داده های تصویر برداری متعدد را می توان برای هر نمونه در مقیاس میکرو و نانو بدست آورد. TEM و STEM اطلاعاتی از ساختار درونی مواد را مهیا می کنند، SEM جزئیات سطحی ساختار را نشان می دهد و پراش الکترونی اطلاعاتی در مورد جهت گیری و نحوه قرار گیری اتم ها و مولکول ها در ساختار را در اختیار کاربر قرار می دهد. تغییر حالت کاربرد نیز در این میکروسکوپ بسیار سریع بوده و نیازی به شکستن خلأ نمی باشد.

منبع: مجله پیام فولاد- فصلنامه علمی-خبری انجمن آهن و فولاد ایران شماره 45

sonya.b

عضو جدید
شیرینیش به همینه که هر لحظه منتظر یه اتفاق جدید بود و از فردای خود خبر نداشت :دییییییییی ... یعنی الان تو آسمونا دارم سیر میکنم... 14 ماه کسریم پرید... دستگاه خرابه و پروژم انجام نشده... بوی اخراج میاد... یا بوی پول دادن و کسری نمره.....
اخیییییییییی غصه نخور مهندس!!! ایشالا پروژه هم تموم میشه و راحت میشی تا بعدشم خدا بزرگه:smile:

فکرشو کن به عزرائیل یه دونه از این چادر عربی ها مثل اون که گذاشتی بدی، میشه قیافش مثل همون!!!!!!! داغـــــــــــون بود!!! منتظریم!!

اگه آواتور قبلیشو دیده بودی چی میگفتی نگین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مو به تن آدم سیخ میشد!!!!!!!!

واقعاااااااااااا هیولا بود!!! از بچگی از زنایی که چادر و روبنده میذاشتن میترسیدم :biggrin::biggrin:

ghzshadow

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به برو بچه های باحال تالار خودمون !

من این مدت نبودم غیبت زیاد داشتم .... حذفم که نکردین ؟!

دیگه مشغولات زندگی و زن و بچه و اینا دیگه ! :)

شانس اوردی اومدی... داشتم کاربران فعالو چک میکردم که گزارش فعالیت بدم... :دییییییییییییییییی
الان دیگه باید بزاری بچه ها بیان ببینی چه جریمه ای برات در نظر میگیرن...

Ho$$ein

کاربر ممتاز
شانس اوردی اومدی... داشتم کاربران فعالو چک میکردم که گزارش فعالیت بدم... :دییییییییییییییییی
الان دیگه باید بزاری بچه ها بیان ببینی چه جریمه ای برات در نظر میگیرن...

جدی ؟!
خداروشکر !

بچه ها ؟!!!؟!؟ جریمه ؟!
خدای من ! چه به سرم آید !!!
:cry:

eterno

کاربر ممتاز
آي گفتيد.....:razz:

ممنون بابت همدردي:redface::gol:
فعلا شب بخير

هر چي بيشتر نزديك جنگ ميشيم ، قانون ها و معافيت ها سختگيرانه تر و محدودتر ميشن دوست عزيز

حالا چرا شما خانم های گرامی اعصابتون رو سر سربازی ما پسرا خُرد میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
ما ها با بدبختب خودمون یه جوری کنار میایم.......!!!!!!!!!!!!:cry: :cry: :( :(
:wallbash::w06:

Mojtaba_1366

کاربر بیش فعال
سلام به برو بچه های باحال تالار خودمون !

من این مدت نبودم غیبت زیاد داشتم .... حذفم که نکردین ؟!

دیگه مشغولات زندگی و زن و بچه و اینا دیگه ! :)

به به حسین اقا.. از این ورا... احیانا چیزی اینجا جا گذاشتی که اومدی؟؟؟:biggrin:

ho3in.s

عضو جدید
سلام دوستان و مهندسین عزیز
امیدوارم حال همگی خوب باشه
بالاخره نوبت خداحافظی بنده هم رسید. نمی دونم آیا باز هم فرصت دیدار میشه یا نه؟ دارم میرم خدمت...
خاطرات خوب و بد زیادی اینجا داشتم، البته بیشترش خوب بود. با دوستان خوب و با سوادی اینجا آشنا شدم. متاسفانه بعضی از دوستان هم دیگه حضور ندارن. افتخاری بود حضور توی باشگاه برای بنده کم سواد...
اگه توی این مدت حرفی زدم یا کاری کردم که به کسی برخورد یا باعث رنجش خاطر عزیزی شد همین جا عذرخواهی و عاجزانه طلب حلالیت می کنم...
همدیگه رو ببخشیم و به حق هم مهربون باشیم تا خدا هم ما رو ببخشه و رحمتش شامل حال هممون بشه...
امیدوارم خداوند آرزوهای همگیتون رو اول به صلاحتون کنه و بعد اجابت...
امیدوارم همگی دنیا و آخرت خیر و نیکی داشته باشید و در صحت و سلامتی روح و جسم زندگی کنید و در تحصیل و کار و زندگی موفق و پیروز باشید...
امیدوارم لحظه لحظه زنگیتون پر از خدا باشه...

خداحافظ...

ghzshadow

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالاخره نوبت خداحافظی بنده هم رسید. نمی دونم آیا باز هم فرصت دیدار میشه یا نه؟ دارم میرم خدمت...
خاطرات خوب و بد زیادی اینجا داشتم، البته بیشترش خوب بود. با دوستان خوب و با سوادی اینجا آشنا شدم. متاسفانه بعضی از دوستان هم دیگه حضور ندارن. افتخاری بود حضور توی باشگاه برای بنده کم سواد...
اگه توی این مدت حرفی زدم یا کاری کردم که به کسی برخورد یا باعث رنجش خاطر عزیزی شد همین جا عذرخواهی و عاجزانه طلب حلالیت می کنم...
همدیگه رو ببخشیم و به حق هم مهربون باشیم تا خدا هم ما رو ببخشه و رحمتش شامل حال هممون بشه...
امیدوارم همگی دنیا و آخرت خیر و نیکی داشته باشید و در صحت و سلامتی روح و جسم زندگی کنید و در تحصیل و کار و زندگی موفق و پیروز باشید...

خداحافظ...

امیدوارم هر کجا هستی، موفق باشی و خبر پیشرفت ها و موفقیت هاتو از دوستان بشنویم...
:gol::gol::gol:

m4material

مدیر تالار

خداحافظ...
سلام حسين جانم
خوبي دادا؟
من باهات در تماسم، ولي انگار ميخواي كجا بري، چند ماه ميري آموزشي و برميگردي و با هم ان شاءاله دانشگاه قبول ميشيم و ميريم ادامه تحصيل
ان شاءاله اونجايي كه ميري، روزهاي خوبي داشته باشي و خيل زود تموم كني و بهت خوش بگذره
ما رو هم ياد كن دادا
خوش و سلامت و شاد و پيروز باشي
ياحق

Mojtaba_1366

کاربر بیش فعال

خداحافظ...

حسین جان چقدر زود داری خداحافظی میکنی !!!!1مگه شنبه اعزام نداری ؟؟؟حالا کجا افتادی؟؟؟
ایشالله هر جا هستی موفق باشی داداش:smile:

eterno

کاربر ممتاز
لیست کاربران فعال

Hamid_MadNess
کاربر فعال تالار مهندسی مواد

Ho$$ein
کاربر فعال تالار مهندسی مواد

meltedboy
کاربر فعال مهندسی مواد

حسین یعقوبی
کاربر فعال مهندسی مواد

مگه حسین یعقوبی و Ho$$ein یه نفر نیستن؟:surprised:
من تا حالا فکر میکردم که نفر دوم همون حسین یعقوبیه که اسمش رو عوض کرده:D

ghzshadow

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه حسین یعقوبی و Ho$$ein یه نفر نیستن؟:surprised:
من تا حالا فکر میکردم که نفر دوم همون حسین یعقوبیه که اسمش رو عوض کرده:D

حق با شماست... اصلاح شد... اون لیستی که من مشاهده کردم، مربوط به قبل از تغییر نام کاربری ایشون بود....
ممنون از توجه و اطلاع رسانی شما...

ghzshadow

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه کاربر فعال هم نشدیم ازمون تشکر به عمل بیارن:D

خب این تالار کشف استعدادهاست... نگران نباشید... زیر نظر گرفتمتون... یکم فعالیتتونو بیشتر بکنید، با توجه به فعالیت های مثبتتون تا حالا، درحواست داده میشه

eterno

کاربر ممتاز
خب این تالار کشف استعدادهاست... نگران نباشید... زیر نظر گرفتمتون... یکم فعالیتتونو بیشتر بکنید، با توجه به فعالیت های مثبتتون تا حالا، درحواست داده میشه
به به، چه شانسی ، چه اقبالی،چه بخت بلندی:biggrin:
ممنون بابت توجهات بی شائبه:D

بالا