من؟؟؟؟؟نه من اهل چت نیستم......شماها محتاتید...من از اینا که میگی بلد نیستم:دیبچه ها هم بیان کنفرانس بذاریم دیگه! برفک میای امشب!؟

من؟؟؟؟؟نه من اهل چت نیستم......شماها محتاتید...من از اینا که میگی بلد نیستم:دیبچه ها هم بیان کنفرانس بذاریم دیگه! برفک میای امشب!؟
یه کوچولو از مواد مخدر مسنجری!کوچولو از چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با کییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟منو میگه، منو...
الان هم معلوم نیست با کی داره ...![]()
با کی داشتی چت می کردی؟ راستش رو بگو با گوهر؟یادت میاد چقدر با هم بحث کردیم؟
شوخی کردم.به دل نگیر
منم میخواید معتاد کنید؟؟؟؟؟؟؟؟خیر من از این چیزا بلد نیستم:دی دی دییه کوچولو از مواد مخدر مسنجری!
گوهرررررررررررر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما هم؟؟؟گوهر کیه؟مصطفی از بچه ها باشگاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با کی داشتی چت می کردی؟ راستش رو بگو با گوهر؟![]()
هیییی! الان میگی داغ دلمون تازه میشه، وآلا ما هم اهل اش نبودیم! ولی شوخی کردم بیایید یه شب هزارشب نمی شه!من؟؟؟؟؟نه من اهل چت نیستم......شماها محتاتید...من از اینا که میگی بلد نیستم:دی![]()
منو میگه، منو...
الان هم معلوم نیست با کی داره ...![]()
نه..............من بلد نیستم چت.......:دیهیییی! الان میگی داغ دلمون تازه میشه، وآلا ما هم اهل اش نبودیم! ولی شوخی کردم بیایید یه شب هزارشب نمی شه!![]()
معتاد کدومه؟ ما هر موقع اراده کنیم ترک می کنیم! چیزی نمی خواد یه ذره مسنجر و یه آی دی اعلا!منم میخواید معتاد کنید؟؟؟؟؟؟؟؟خیر من از این چیزا بلد نیستم:دی دی دی
جیگیلی؟؟؟؟؟اشم اصلیش چیه؟؟؟؟؟:دیبا jigili
اینقدر مهربونه.آخییییییییییییییییییی
بالاخره اخماشو وا کرد؟با jigili
اینقدر مهربونه.آخییییییییییییییییییی
من اینا ک میگید بلد نیستم...........معتاد کدومه؟ ما هر موقع اراده کنیم ترک می کنیم! چیزی نمی خواد یه ذره مسنجر و یه آی دی اعلا!
با کی داشتی چت می کردی؟ راستش رو بگو با گوهر؟![]()
نه بابا! گوهر از اسم اش معلومه سن اش اندازه حضرت نوحه! ولی خیلی بارشه؛ باتجربه! مممممم!گوهرررررررررررر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما هم؟؟؟گوهر کیه؟مصطفی از بچه ها باشگاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شمام میشناسیدس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کیییییییییییییه؟؟؟؟؟؟؟کیه؟؟؟؟؟کیه؟؟؟؟؟؟؟؟کیه؟؟؟؟بالاخره اخماشو وا کرد؟![]()
ای خدا!من اینا ک میگید بلد نیستم...........چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:دی دی دی
اوه اوه، اگه بخوره می شکنه، حواست که هست؟!حاجی صبح نزدیک بود درو بزنم تو صورت گوهر.آخییییییییییییییییییییییییی
جیگیلی رو همه میشناسن، مگه شما نمی شناسی؟شمام میشناسیدس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کیییییییییییییه؟؟؟؟؟؟؟کیه؟؟؟؟؟کیه؟؟؟؟؟؟؟؟کیه؟؟؟؟
گفتم دیگه!من میخوام برم.جیگیلی کیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/////////////////
نه.کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جیگیلی رو همه میشناسن، مگه شما نمی شناسی؟
تو هم که همیشه ی خدا گرسنه ای؟!اون نیست...
حاجی من برم سلف.گشنگی مردم...
بای
واقعاً، اما من اگه بچه ها اینجا باشند اصلا مسنجر رو باز نمی کنم چه برسه که بخوام چت کنم. ولی دوستان کم لطفی می کنند میان اینجا چراغ رو روشن می کنن بعد میرن چت...
خب کی می تونه باشه؟ رضا و زینب و اون یکی رضا و خیالتون راحت همه آلوده شدن شما نمی خوای یه کوچولو براتون بفرستیم؟![]()
من که خودم گفتم دیشب داشتم با رضا چت می کردم. ولی کسی تو تالار نبود یا بهتره بگم کسی تو تالار حواس اش نبود.مدیون منی اگه فک کنی خودتم چت می کنی ...
استغفر اله ...
تو هم که همیشه ی خدا گرسنه ای؟!![]()