?az undisputed2 &shawshenk gerefte ta prince of persia &17 again & ... harchi bekhay,che formi hal mikoniجدی؟! باحالی از خودتونه![]()
من زیاد فیلم خارجی نگاه نمی کنم مگر اینکه خیلی ها بگن قشنگه. فیلم ایرانی هم که تک و توک قشنگ درمیاد.
حالا خارجی چی قشنگه؟
آهان پس من بد گرفتم. منظورت موضوعات عشقی بود. ولی آخه ملک سلیمان عشقی هم نبود. من تریلرش رو دیده بودم. به خیلی ها هم توصیه کردم خدا کنه حلال کنن. خدا وکیلی فیلم مثلا مذهبی بود از اول تا آخر همه خندیدند. آخه خنده دار هم بود.منظور خاصی نداشتم.میگم فیلمهای ایرانی بدون استثنا به یک موضوع بر میگردن
![]()
ای بابا... دیگه شهرت هم این مشکل ها رو داره دیگه...یکیم نیست بیاد با ما آشنا شه !!!هی عجب روزگاریه
![]()
سلامman kardaram bahas beram,sorry every one,by
داری کمکم اسپمر میشیا.... شکلک که نشد پس ا
![]()
الآن این یعنی سلام یا خداحافظ درس دارم یا ...
به من گفتید سلام؟سلام.منظور خاصی نداشتم؟خوبید؟الآن این یعنی سلام یل خداحافظ درس دارم یا ...
بابا من تازه واردم از این چیزا سر در نمیارم به خداااااااااا
آخ...به من گفتید سلام؟سلام.منظور خاصی نداشتم؟خوبید؟
![]()
![]()
آخ...
ببخشین دیر شد ،سیستم هنگید
راستی شما مکانیکی 2 براتون اختیاریه؟
هستند لیکن کسی را یارای سخن نیست...میبینم که روز جمعه است و همه در حال خواب و هیچ کس نیستو
بر و بچ درحال گشت و گذار و ....
هستند لیکن کسی را یارای سخن نیست...
مرا یارای آن بود ولی یاری نبود...هستند لیکن کسی را یارای سخن نیست...
لفراقی و لفراقک و لفراقهن.لماذا یا احبایی ؟!
لفراقی و لفراقک و لفراقکن.![]()
چون عربی از دور مثل فارسیه.چطوره شماها عربی می نویسین اشکال نداره اون وقت انگلیسی ....
آخ ....
هنوز کلم درد می کنه (رضا کند....)![]()
لفراقی و لفراقک و لفراقهن.![]()
چون عربی از دور مثل فارسیه.![]()
لفراقی مال منه بقیه اش مال شماهاست.لفراقهن ؟
شیطون بلا فراق کی ؟!
هن مال دختراستا ؟!
فیلم هام؟با فیلمات چه میکنی؟
منم همین طور، ولی خب سرگرمیه دیگه...چه خبرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فیلم هام؟
باورت میشه من زیاد فیلم نگاه نمی کنم. مگر اینکه خیلی تعریف اش رو شنیده باشم.
وایسادم دیگه. خب تو مشکل بچه ها رو پرسیدی من هم مشکل تک تک بچه ها رو بهت گفتم.خودت گفتی
باید پاشم وایسی![]()
وایسادم دیگه. خب تو مشکل بچه ها رو پرسیدی من هم مشکل تک تک بچه ها رو بهت گفتم.![]()
خودت گفتی
باید پاشم وایسی![]()