تو صحنه جنایت بودی؟مقتول کی بود؟مرسی. فکر نمی کردم صبح بتونم 10 از خواب بلند شم. آخه دیشب دو و نیم رسیدم خونه.

تو صحنه جنایت بودی؟مقتول کی بود؟مرسی. فکر نمی کردم صبح بتونم 10 از خواب بلند شم. آخه دیشب دو و نیم رسیدم خونه.
همینو بوگووووووووو...خودتون اهل کجایید؟تازه واردا خودشونو معرفی میکنند ....
حالا چه فرقی میکنه؟اینجوری طول میکشه...با استفاده از نقل قول که اون گوشست مخاطبتون رو تعیین کنید.روش کلیک کنید.باز شد از اونجا ج بدید
گفتم اما پرسیدندو در رفتند....همینو بوگووووووووو...
خودتون اهل کجایید؟تازه واردا خودشونو معرفی میکنند ....
من؟ کم بود خودم مقتول باشم. البته میدون های بزرگ یه کم شلوغ بود. یه چندجا هم داشتند بیرق و علم وصل می کردند. ولی در کل از ماشین که پیاده می شدی خوف می کردی.تو صحنه جنایت بودی؟مقتول کی بود؟![]()
چیرو؟شما عادت دارید فقط سوال کنید؟کسی که تازه میاد خودشو معرفی میکنه....حالا چه فرقی میکنه؟اینجوری طول میکشه...
راستی جواب ندادینا....
موفق باشید....من هم اصفهان ، صنعتی ، ترم 5
چرا؟کجا بودی مگه؟من؟ کم بود خودم مقتول باشم. البته میدون های بزرگ یه کم شلوغ بود. یه چندجا هم داشتند بیرق و علم وصل می کردند. ولی در کل از ماشین که پیاده می شدی خوف می کردی.
گفتم که ، ببخشین دیر شد کار پیش اومد ... حالا شما ؟؟؟؟چیرو؟شما عادت دارید فقط سوال کنید؟کسی که تازه میاد خودشو معرفی میکنه....
اون هم از چه کسایی. اینا خودشون بپرس هستند.چیرو؟شما عادت دارید فقط سوال کنید؟کسی که تازه میاد خودشو معرفی میکنه....
من م همون که گفتم دیگه....گفتم که ، ببخشین دیر شد کار پیش اومد ... حالا شما ؟؟؟؟
رفته بودیم ملک سلیمان رو ببینیم. بس که مزخرف بود مجبور شدیم یکی دیگه هم ببینیم بلکه اثرات اولی از بین بره. خب دیر شد دیگه.چرا؟کجا بودی مگه؟
ترم ؟ صنعتی ؟ اگه نمیخواین جواب بدین نپرسم؟من م همون که گفتم دیگه....![]()
البته از نوع گریه دارش.
اون ظهر به خیرو به شما گفتمرفته بودیم ملک سلیمان رو ببینیم. بس که مزخرف بود مجبور شدیم یکی دیگه هم ببینیم بلکه اثرات اولی از بین بره. خب دیر شد دیگه.![]()
دست راستیه عجب نامردیه... خیلی باحال بود.mossit
اینو نگاه
![]()
من که تالا فیلم ایرانی خوب ندیدم....مشخص بودهرفته بودیم ملک سلیمان رو ببینیم. بس که مزخرف بود مجبور شدیم یکی دیگه هم ببینیم بلکه اثرات اولی از بین بره. خب دیر شد دیگه.![]()
بله....ترم ؟ صنعتی ؟ اگه نمیخواین جواب بدین نپرسم؟
ممنون ولی هنوز که ظهر نشده... تو پروفایلم همه چیز هست. حتی بیشتر...اون ظهر به خیرو به شما گفتم
بس که مزخرف رو خوب اومدی ، شما افتخار آشنایی نمیدی؟
چرا؟ من تو جدیدی ها از درباره الی و سنتوری خوشم اومد. اینایی که رو پرده هستن هم سن پطرزبورگ رو دوبار رفتم. خیلییییییی خنده داره ولی لودگی نیست.من که تالا فیلم ایرانی خوب ندیدم....مشخص بوده![]()
![]()
فهمیدم منظورتو... نه بابامن که تالا فیلم ایرانی خوب ندیدم....مشخص بوده![]()
![]()
pesar to kheyli bahali,assan raftam tu nakhet,harchi mikhastam bedunam fahmidam june to,rasti age film dust dari begu keyfiat bala harchi bekhay daramممنون ولی هنوز که ظهر نشده... تو پروفایلم همه چیز هست. حتی بیشتر...![]()
یکیم نیست بیاد با ما آشنا شه !!!هی عجب روزگاریه
![]()
منظور خاصی نداشتم.میگم فیلمهای ایرانی بدون استثنا به یک موضوع بر میگردنفهمیدم منظورتو... نه بابا![]()
جدی؟! باحالی از خودتونهpesar to kheyli bahali,assan raftam tu nakhet,harchi mikhastam bedunam fahmidam june to,rasti age film dust dari begu keyfiat bala harchi bekhay daram