فرهنگ
مدیر بازنشسته
آفرین ترک کن اصلا خوب نیست آدم معتاد باشه !![]()
كجايي توووووووووووووووو

آفرین ترک کن اصلا خوب نیست آدم معتاد باشه !![]()
سلام دوستان.من دوباره اومدم بعد ۱ سال
پری خانم منت بر سر ما گذاشتید تشریف آوردید. انشاالله که تداوم داشته باشه.سلام دوستان.من دوباره اومدم بعد ۱ سال
پری خانم منت بر سر ما گذاشتید تشریف آوردید. انشاالله که تداوم داشته باشه.
ما دو تا جایزه بیشترین میزان آنلاینی رو باید بگیرید
Mossit، ghzshadow
![]()
کاری نداره. کافیه عکس و آدرس اون شخص رو بدی.بچه ها تو رو خدا منو تو اینجا به حرف نکشونید ...
اصلا دلیلش اونقدری شخصی هست که نمیشه گفت .. اگه کسی تمایل داره اعلام کنه تاپیکایه صندلی داغو بدم بهش .. خیلی کم میام باشگاه ..
من که علم و صنعتی نیستم. رضا هم گفته خودش رو هنوز یه دانشگاه آزادی می دونه. پس نتیجتا همه چیز طبیعیه...هم چین خوشم میاد همیشه آنلاینی
علم و صنعتیا این جورین![]()
نه بابا. کجا؟ در زمان های قدیم می گفتند یه اسطوره ای بوده به نام زینبوس که تماما انلاین بودی و همه خط به خط نوشتندی و پیمانه فعالیت دونی را لب ریز کردندی...شما دو تا جایزه بیشترین میزان آنلاینی رو باید بگیرید
Mossit، ghzshadow
![]()
رضا سلام چطوری؟کیه...........................کیه...................................
رضا سلام چطوری؟
راستی آلبوم پسر سیاوش هم اومد ها! گرفتی؟
آلبوم اسیر اثر علیرضا قمیشیلینکو بده بیبینم
مخلصیم رئیس.ایول داری...........
ایول داری...........
رضا سلام چطوری؟
راستی آلبوم پسر سیاوش هم اومد ها! گرفتی؟
دارید دوباره چت می کنید؟ خیلی نامردید. من هم رفتم چت.ببینم تو چطور میرسی هر دو جا باشی؟
من که علم و صنعتی نیستم. رضا هم گفته خودش رو هنوز یه دانشگاه آزادی می دونه. پس نتیجتا همه چیز طبیعیه...
دارید دوباره چت می کنید؟ خیلی نامردید. من هم رفتم چت.
من پوست ام کلفت تر از این حرفاست. فقط یه مدت رفته بودم سرکار.نه دیگه تموم شد.توروخدا تو یکی دیگه نارحت نشو.
اینقدر حالم خرابه که ممکنه صبح از رو آسفالت کنار خوابگاه با کاردک برم دارن........................سقوط آزاد.........................
من پوست ام کلفت تر از این حرفاست. فقط یه مدت رفته بودم سرکار.
شب خوشمن تا بلایی سر خودم نیووردم،برم بخوابم.شب خوش...
دارم اسیرو گوش میدم...مرسی....آلبوم اسیر اثر علیرضا قمیشی
آهنگ جاده رو کپ باباش خونده. فقط یکم صداش نپخته و خوندنش فالشه.
خواهش می کنم.![]()
تو چی؟ فکر کنم عهد بستی ما رو اینجا تنها نذاری.باز که تو سایتی؟ببینم دانشگاه و کلاس نداری؟نکنه کلاسات پا سیستم تشکیل میشه؟