nano.gemini
عضو جدید
اون یکیش دختر شدن بوووووووووود![]()
عروس شدنو مادر شدن 2 تاست ها

اون یکیش دختر شدن بوووووووووود![]()
حالا بذار خداحافظی کنه، بره. اصلا چرا خداحافظی، میگن افراد منتخب رو دی سی می کنن می برن.
منم شب بود که نتونستم بخوابم . وگرنه پشت کامپیوتر آدم از پسر شجاع هم بد تره.
آخییییییییی، الهیییییییییی
تشکر دونم تموم شدههههه
منم اسمه دختر کوچمولومو نمیگم!!!! لو می رهههههههه، بقیه ام میذارن، تکراری میشه!!!
![]()
نه دیگه اینجوری میشه: عروس بشن بعد مادر بشن بعد بچه شون دختر بشن. بعد میگن اگه میشه عروس نشن ولی بقیه بشن ها بشن.![]()
حالا بذار خداحافظی کنه، بره. اصلا چرا خداحافظی، میگن افراد منتخب رو دی سی می کنن می برن.
بیا نانو خانم، حالا اینو کجای دلمون بذاریم؟گفتین بچه دلم خواسسسسسسسستتتتت . من بچه می خوام .
ما روز می شینیم، شب می شینیم یا حتی از وسط به دو طرف؛ فقط شما بگین کی میایین.چقدر پست گذاشتین از دیشب تا حالا!
چه خبره؟
روزنشینی دارین ؟؟؟؟؟؟
این من بودم اگه تو آمریکا متولد می شدم. ولی کل ایران رو بگردی ست این لباسی که تن این دوستمون هست رو پیدا نمی کنی. خدایی می بینی آدم تجهیزات شون رو می بینه کف می کنه. سیم نازل رو انگاری همین الان واکس زدی. کلاه شون از کلاه موتورسوار های ما تمیز تره. حالا ما: یه چیزی میگیریم جلو چشممون، یا میذاریم رو سرمون، نمی دونیم ما باید جوش بدیم یا اون دسته بیل رو نگه داریم.mossit این اواتارت خودتی ؟
چقدر پست گذاشتین از دیشب تا حالا!
چه خبره؟
روزنشینی دارین ؟؟؟؟؟؟
بیا نانو خانم، حالا اینو کجای دلمون بذاریم؟
چقدر پست گذاشتین از دیشب تا حالا!
چه خبره؟
روزنشینی دارین ؟؟؟؟؟؟
اخی.عزیزم.منم همینطور...گفتین بچه دلم خواسسسسسسسستتتتت . من بچه می خوام .
این من بودم اگه تو آمریکا متولد می شدم. ولی کل ایران رو بگردی ست این لباسی که تن این دوستمون هست رو پیدا نمی کنی. خدایی می بینی آدم تجهیزات شون رو می بینه کف می کنه. سیم نازل رو انگاری همین الان واکس زدی. کلاه شون از کلاه موتورسوار های ما تمیز تره. حالا ما: یه چیزی میگیریم جلو چشممون، یا میذاریم رو سرمون، نمی دونیم ما باید جوش بدیم یا اون دسته بیل رو نگه داریم.
اختیار دارین! شما رو عرض نکردم بچهه رو گفتم.دلت جا نداره ؟ باشه من همین جا تو تالار جام خوبه .![]()
شما اسپم نمیکنید؟همینه دیگه تالار افتاده دسته سرامیکیاهمش هی اسپم میدن
یکی بگه اخرین پست من کوووووووووو؟؟؟؟
![]()
همینه دیگه تالار افتاده دسته سرامیکیاهمش هی اسپم میدن
یکی بگه اخرین پست من کوووووووووو؟؟؟؟
![]()
من کم آوردم جلو خانم مرادیشما اسپم نمیکنید؟![]()
شما اسپم نمیکنید؟![]()
زینب خانم حرفا می زنیدها، اینکه مثلا شمای نوعی لباس تون بعد از جوشکاری های مداوم سوراخ بشه بعد دفعه های بعد هی از توی اون سوراخه شراره بپره تو و شما هی هر دفعه بگید آآآآآه ه ه ه میشه شرایط سخت کاری؟ بعد مثلا اون شراره ها کار خودشون رو می کنن و انسان های بزرگ کم کم ساخته میشن؟من که با این امکانات کم هم میسازم . به جاش اینو یادت باشه انسان هایه بزرگ در شرایط سخت ساخته می شن.
من کم آوردم جلو خانم مرادی![]()
3 تا دلیل داره :
1 ) دیدار حضوری : بچه ها زود زود دلشون واسه هم تنگ میشه
2 ) mossit ای دی اس ال گرفته و نانو هم دوباره فعال شده
3 ) صندلی داغ
کی بود، کی بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی بووووووووووووووووووود چشم دیدن سرامیستا رو ندااااااااااااااااااااشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
زینب خانم حرفا می زنیدها، اینکه مثلا شمای نوعی لباس تون بعد از جوشکاری های مداوم سوراخ بشه بعد دفعه های بعد هی از توی اون سوراخه شراره بپره تو و شما هی هر دفعه بگید آآآآآه ه ه ه میشه شرایط سخت کاری؟ بعد مثلا اون شراره ها کار خودشون رو می کنن و انسان های بزرگ کم کم ساخته میشن؟
مایی که درس می خونیم باید بدونیم که اگه همه چیز ردیف بود و جوشی خراب شد همه اش تقصیر اون جوشکار مادرمرده نیست... می خواستم مثلا به تو بگم شعار نده. خودم دارم شعار میدم...
کی بود، کی بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی بووووووووووووووووووود چشم دیدن سرامیستا رو ندااااااااااااااااااااشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
هیییییییییییی (hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) منو میگه هاااااااااااااااااااااااااا!!!!!!
البته من از mossit فعااااااااااااااااااااال ترم، می دونین کههههههه!!!!!
![]()