خداییش اینقدری که شما منو تو این باشگاه زدید ، بابام نزده بود...........
اوخی . ببسقید
خداییش اینقدری که شما منو تو این باشگاه زدید ، بابام نزده بود...........
خداییش اینقدری که شما منو تو این باشگاه زدید ، بابام نزده .
خب چرا میاید باشگاه مهندسان؟برید باشگاه کاراته......میای دعوا . امشب نمیدونم چرا می خوام همش یکیو بزنم
مرسی.......بعد مدتهاست كه ميبينم حالت خوبه
انشالله هميشه خوب باشي
تو دانشكده نميخوري جاي شكرش باقيه
خب چرا میاید باشگاه مهندسان؟برید باشگاه کاراته......
آخه چرا همیشه اون یه نفری که هوس میکنید بزنیدش ، من باید باشم؟؟؟؟؟؟
ملت اینا همش شوخیه .
معذرت می خوام منو ببخش
آره اینقدر حال می ده بهشون بخندی
سلام سلام من تازه اومدم .یکی منو تحویل بگیره .ورودی جدیدم هم تو سایت هم تو دانشگاه
سلام سلام من تازه اومدم .یکی منو تحویل بگیره .ورودی جدیدم هم تو سایت هم تو دانشگاه
سلامسلام سلام من تازه اومدم .یکی منو تحویل بگیره .ورودی جدیدم هم تو سایت هم تو دانشگاه
اجازه میدی منم بجات بخندم؟؟؟؟؟؟؟بخشيدم؛تمام تالار مواد برا شما(از كيسه خليفه ميبخشم)
من ك هنوز وروديهاى 88 رو نديدم؛جه برسه به 89
شما هم بجاى من بخند
سلام سعیده خانم... خوبید؟؟ کم پیدا شدید..........سلااااااااااااااااااااااااام.
اينجا چه خبره؟
سلام. كم سعادت بودم كنار شما و بچه ها باشم.سلام سعیده خانم... خوبید؟؟ کم پیدا شدید..........
اینجا کی خبری بوده که دفعه دومش باشه.
اینجا که همش خبره................سلام سعیده خانم... خوبید؟؟ کم پیدا شدید..........
اینجا کی خبری بوده که دفعه دومش باشه.
سلام آقا رضا. خوبيد؟اینجا که همش خبره................
قربان شما سعيده خانم، شما خوبيد؟ درسا چطور پيش ميره؟سلام آقا رضا. خوبيد؟
سلامسلام آقا رضا. خوبيد؟
درسام بد نيست، ترم آخره ديگه بايد حسابي بخونم تا همه رو پاس شم، با اجازه تون من ميرم بخوابمقربان شما سعيده خانم، شما خوبيد؟ درسا چطور پيش ميره؟
من به جاي شما با خودم احوال پرسي كردمسلام
حال شما؟؟؟
خوش می گذره؟
موفق باشید در تمام امور
بخشيدم؛تمام تالار مواد برا شما(از كيسه خليفه ميبخشم)
من ك هنوز وروديهاى 88 رو نديدم؛جه برسه به 89
شما هم بجاى من بخند
من به خاطر جشن معارفه و در خواست همکاری با مجله با 88 ای ها آشنا شدم . اکثرشون هم شماره ی منو دارن .
گلاب به روت کشتن مارو از بس زنگ زدن بهم هی راجع به استادا و انتخاب واحداشون ازم سوال پرسیدن.
خداییش روز انتخاب واحد چه 88 ای ها چه 87 ای ها منه بیچاره از 7.5 صبح بیدار بودم هی بهم زنگ می زدن .
از هر چیز و هر کس خبری باشه از شما خبری نیست.....اینجا که همش خبره................