سلام ویژه خدمت آقا مهدی گلسلام.منم همين دور و برام![]()
چرا هست.....................................سلام.
كسي اينجا نيست؟!!!!!
به به ، گل بود و به سبزه نيز آراسته شد.سلام،منم هستم......![]()
واقعاً خوش به حالتون......من جای تو بودم میرفتم بیرون یه دور میزدم.......جاتون خالی اینجا داره بارون میاد....
ممنون ، خوبم ....... مشتاق دیدارت هستمبه به ، گل بود و به سبزه نيز آراسته شد.خوبي آقا روزبه؟
![]()
پس کوشی؟؟؟؟؟؟؟؟چرا هست.....................................
سلام .....منم اینجام![]()
جاتون خالی اینجا داره بارون میاد....
چرا هست.....................................
من همیشه زیر بارون راه میرم ، چتری تو خونه ندارم! ولی به خاطر دانشگاه میرم زنجان اونجا قندیل می بندم.واقعاً خوش به حالتون......من جای تو بودم میرفتم بیرون یه دور میزدم.......
![]()
دانشجوی زنجانی ؟؟؟؟؟؟؟ آزاد یا سراسری؟؟؟؟؟؟؟من همیشه زیر بارون راه میرم ، چتری تو خونه ندارم! ولی به خاطر دانشگاه میرم زنجان اونجا قندیل می بندم.![]()
ضد حال نزن!!!!!!! کجا میخوای بری؟؟؟؟؟؟عجب جمعي
حيف كه بايد برم
موفق باشيد
و شب خوش![]()
آزاد ترم دوم کارشناسی نا پیوستم ، مگه دولتی هم اونجا داره! کاردانی دولتی بودم ، با هزار شوق واس کنکور دولتی می خوندم آخر فهمیدم کنکور دولتی مارو ور داشتند. اگه این آزاد رو نمی دادم الان در سربازی بودم. به این فنی ها چقدر اینا ظلم میکنند.دانشجوی زنجانی ؟؟؟؟؟؟؟ آزاد یا سراسری؟؟؟؟؟؟؟
آزاد ترم دوم کارشناسی نا پیوستم ، مگه دولتی هم اونجا داره! کاردانی دولتی بودم ، با هزار شوق واس کنکور دولتی می خوندم آخر فهمیدم کنکور دولتی مارو ور داشتند. اگه این آزاد رو نمی دادم الان در سربازی بودم. به این فنی ها چقدر اینا ظلم میکنند.
این کنکور آزاد رو من وقتی دفترچه عمومی رو پر کردم می خواستم پاشم برمبه زور منو نگه داشتند ، موندم چطور انتخاب اول قبول شم!!!
اگه نميگيد ضد حال.....منم ديگه بايد برم.
جعمتون كه خوب گرم شده....
شبتون بخير.
برای اینکه تبعیض قایل نشیم، به شما هم باید بگیم:ضدحال!!!!!!!اگه نميگيد ضد حال.....منم ديگه بايد برم.
جعمتون كه خوب گرم شده....
شبتون بخير.
مخلص همه دوستان.
یا علی
من هستم ، باید چند تا نقشه دیگه بکشم.
اوهوم![]()