عزیزم تو تازه اومدی به من نمی تونی بگی چطوری حرف بزنم! ضمنا من لحنم دوستانه و صحبتم قول معروف بود. شما مناقشه کردی. حرفت رو نشنیده می گیرم.ههههه بچه....
بمیره که میگم فوت کرد. معمولا از بیمارستان مرخص می شن ، این واس کسایی بود که می دونستند بیمارستانه.
در ضمن مراقب حرف زدنت باش ، اول حرفتو مزمزه کن بعد بگو...
اگرچه این لغات تو بیشتر موارد زیباتر از نمونه خارجی شون هستند ولی متاسفانه نمونه خارجی تو قشر تحصلکرده و حتی کسانی که تو رادیو و تلویزیون دارند فرهنگ سازی می کنن جا افتاده و به شدت استفاده می شه و دلیلیه برای زیبایی کلام شون.
یعنی شما می فرمایید که کسی که تازه وارد باشه هر حرفی رو باید قبول کنه و دم نزنه. این رو می تونی برای خودت نگه داری چون این حرفو کسی قبول نداره. امیدوارم متوجه بشی حرف زدنت زنندست.عزیزم تو تازه اومدی به من نمی تونی بگی چطوری حرف بزنم! ضمنا من لحنم دوستانه و صحبتم قول معروف بود. شما مناقشه کردی. حرفت رو نشنیده می گیرم.![]()
یعنی شما می فرمایید که کسی که تازه وارد باشه هر حرفی رو باید قبول کنه و دم نزنه. این رو می تونی برای خودت نگه داری چون این حرفو کسی قبول نداره. امیدوارم متوجه بشی حرف زدنت زنندست.
حالا اندفعه نشنیده نگیر...
چیزی نیست ، منم دیگه نمی خواستم بعد این پست جواب بدم.
چي شده يه دفعه بين شما دوتا..
شوخي شوخي...
بابا صلوات بفرستيد
يا حداقل دعواتونو تو حريم شخصي ببريد(پيغام خصوصي يا پروفايلتون)
بازم ممنون مهدی جان عالی بود.
من چنین حرفی نزدم.یعنی شما می فرمایید که کسی که تازه وارد باشه هر حرفی رو باید قبول کنه و دم نزنه. این رو می تونی برای خودت نگه داری چون این حرفو کسی قبول نداره. امیدوارم متوجه بشی حرف زدنت زنندست.
.:.:.:.:.:.:.:.:.اکبر عبدی مرخص شد.:.:.:.:.:.:.:.:.
یعنی مرد؟!بذار یه سرچی بکنم ببینم این بچه چی میگه؟!
آهان........... کاشف به عمل اومد که از بیمارستان مرخص شده. چرا اینطوری خبر می دی آخه؟ 180 درجه تغییر مفهوم. شاید هم ذهن من بد تحلیل کرد.
ولی یه کلمه بیمارستان بذار خب..
![]()
والله من نمی دونم. من نقل قول کردم خودتون بخونید و قضاوت کنید.
شوخي شوخي...
بابا صلوات بفرستيد
جناب Mossit و Naji رعایت کنید. در دنیای مجازی زیاد نمیشه منظور رو واضح رسوند هر چند که شما به شوخی اینو گفتی اما ممکنه طرف مقابل برداشت دیگه ای داشته باشهیعنی شما می فرمایید که کسی که تازه وارد باشه هر حرفی رو باید قبول کنه و دم نزنه. این رو می تونی برای خودت نگه داری چون این حرفو کسی قبول نداره. امیدوارم متوجه بشی حرف زدنت زنندست.
یعنی شما می فرمایید که کسی که تازه وارد باشه هر حرفی رو باید قبول کنه و دم نزنه. این رو می تونی برای خودت نگه داری چون این حرفو کسی قبول نداره. امیدوارم متوجه بشی حرف زدنت زنندست.
عزیزم تو تازه اومدی به من نمی تونی بگی چطوری حرف بزنم! ضمنا من لحنم دوستانه و صحبتم قول معروف بود. شما مناقشه کردی. حرفت رو نشنیده می گیرم.![]()
mossit خان در هر صورت من معذرت میخوام.والله من نمی دونم. من نقل قول کردم خودتون بخونید و قضاوت کنید.
چیزی نیست فرهنگ خانوم !!!!!!! بچه ها میخواستن یه شوکی به تالار وارد کرده باشن.....
شوخي شوخي...
بابا صلوات بفرستيد
زینب خانم، شما با قاضی ص نسبتی دارید؟؟؟؟؟؟؟![]()
این 2 تا رو اعدام کنید.![]()
آقا رضا ، یه تعهد ازشون بگیر.......جناب Mossit و Naji رعایت کنید. در دنیای مجازی زیاد نمیشه منظور رو واضح رسوند هر چند که شما به شوخی اینو گفتی اما ممکنه طرف مقابل برداشت دیگه ای داشته باشه
زینب خانم، شما با قاضی ص نسبتی دارید؟؟؟؟؟؟؟
هان قاضی ص کیه ؟
خب بله، خیلی کلمه ی خارجی تو زبان ما وارد شده، ولی در مورد نبودن معادل واسه اصطلاحات علمی باید بگم که به نظر من خیلی هم درست نیست که واسشون معادل پیدا کنیم!!! به نظر من به کار بردن معادل برای کلمات، اصطلاحات، وسایل و ... که تو خارج از ایران کشف ، اختراع یا ساخته شدن، مثل اینه که بچه ی یکی دیگه رو بیاری تو خونت مهمون و خودت واسش یه اسم جدید بذاری!!! مثلاً وقتی به جای موبایل بگیم تلفن همراه (حالا بگذریم که تلفنم خودش یه کلمه ی انگلیسیه!!!بازم ممنون مهدی جان عالی بود.
من فکر می کنم بیشتر از همه ،انگلیسی و عربی وارد زبان ما شده. انگلیسی که به خاطره نداشتن (نساختن) معادل برای کلمات علوم جدید و نوآوری های دنیا هست عربی هم عمده اش بر می گرده به حمله اعراب به کشورمون و همچنین یادگاری های نویسندگان و شاعران گذشته(قدیم زبان علم ، عربی بود). بعضی مناطق کشور هم بسته به موقعیت جغرافیایی و تاریخش بعضی لغات بیگانه در حرف زدنشون هست. مثلا گیلان (به ویژه انزلی) بعضی از لغات روسی هست! می دونستید سماور روسی هست ....
حالا اینکه ما چرا از زبان و فرهنگ و تاریخمون بی خبریم برای خودم هم عجیبه!