فداي تو neverhood جان!

اين عكسها رو براي تو گذاشتم تا ديگه ما رو بيرون نندازي

كمتر پست ميذاريم، خوبه؟!!!؟
موفق باشي

اين عكسها رو براي تو گذاشتم تا ديگه ما رو بيرون نندازي

كمتر پست ميذاريم، خوبه؟!!!؟

موفق باشي

آخه نه اينكه قبل اين بحثها اونقدر اينجا شلوغ بود كه نمي تونستيد پستها رو بخونيدآخه حسین جون تا میایم یه چیزی بینویسیم 2 دقیقه بعدش 10 تا اسپم میکنن !
آخه این درسته ؟! خوب مگه یه تاپیک باز کردن چه زحمت و اشکالی داره ! بخدا دعاتون میکنیم !
اصلا میخواین خودم بزنم ؟![]()
سلام! مهمون حبيب خداست، خوش اومدي!!انگار اشتباه اومدم نه ؟!!![]()
آخه حسین جون تا میایم یه چیزی بینویسیم 2 دقیقه بعدش 10 تا اسپم میکنن !
آخه این درسته ؟! خوب مگه یه تاپیک باز کردن چه زحمت و اشکالی داره ! بخدا دعاتون میکنیم !
اصلا میخواین خودم بزنم ؟![]()
خوش آمدي!!!انگار اشتباه اومدم نه ؟!!![]()
سلاااااااااام.خوبيد؟
اينكه خوبه، من خودمم نمي فهمم
راستي اين شكلكها رو از كجا خريديد، خيلي ماهند![]()
راستي آقا رضا مي دونيد چرا ديگه نمي تونيم تشكر كنيم و حتي تعداد تشكر شده ها رو هم تو پروفايل سمت راستمون نيست؟!؟!؟!؟!؟![]()
چرا سينه ميزني؟![]()
علیکم السلام ورحمه اللهسلام به همگی........![]()
به به آقا بابک ...........شما کجا، اینجا کجا؟؟؟؟؟؟ آره اشتباه اومدی ، شما باید الان پاتوق داوطلبان دوستی باشی........انگار اشتباه اومدم نه ؟!!![]()
راضیم ازت........آخه نه اينكه قبل اين بحثها اونقدر اينجا شلوغ بود كه نمي تونستيد پستها رو بخونيد
ما بريم كه دوباره اينجا سوت و كور ميشه![]()
سلام به همگی........![]()
علیکم السلام ورحمه الله
همشهری جان ، خوبی؟؟؟؟؟؟؟ راستی شما ارشد کجا میخونی؟؟؟؟؟؟علیکم السلام ورحمه الله
جدی همشهری هستیم؟؟؟همشهری جان ، خوبی؟؟؟؟؟؟؟ راستی شما ارشد کجا میخونی؟؟؟؟؟؟
این آقا رضا هم دیگه تحویل نمیگیره ها........بعد اینکه امضا و آواتارش عشقولانه شد ، این مدلی شدراستي آقا رضا مي دونيد چرا ديگه نمي تونيم تشكر كنيم و حتي تعداد تشكر شده ها رو هم تو پروفايل سمت راستمون نيست؟!؟!؟!؟!؟![]()
ای بابا !!!!!!!! پس قبلاً بهتون میگفتم همشهری، چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟جدی همشهری هستیم؟؟؟
من ترم 3 ارشد آزاد کرج هستم
شما چی؟؟؟
این آقا رضا هم دیگه تحویل نمیگیره ها........بعد اینکه امضا و آواتارش عشقولانه شد ، این مدلی شد![]()
اااا
من الان دیدم
ما هم همشهری هستیم؟؟؟؟
ای بابا !!!!!!!! پس قبلاً بهتون میگفتم همشهری، چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ترم 5 متالورژِی دانشگاه بین المللم......
به جان خودم اگه این وقتی رو که برای این بحثا گذاشتی ، می نشستی 4تا تست میزدی ، هم میفهمیدی هم ارشد قبول میشدی........البته ایول داری ..... خیلی خوبه که آدم تو همه رمینه ها ، حرف واسه گفتن داشته باشه......سلاااااااااام.خوبيد؟
اينكه خوبه، من خودمم نمي فهمم
راستي اين شكلكها رو از كجا خريديد، خيلي ماهند![]()
به جان خودم اگه این وقتی رو که برای این بحثا گذاشتی ، می نشستی 4تا تست میزدی ، هم میفهمیدی هم ارشد قبول میشدی........البته ایول داری ..... خیلی خوبه که آدم تو همه رمینه ها ، حرف واسه گفتن داشته باشه......![]()
دیگه دیروقته ، سفت تر از این نمیشد.......گل گفتی آی گل گفتی![]()
اما یه کم شل گفتی![]()
در آستانه سوراخ سوراخ شدن بودم.......همونی بودی که سوراخ سوراخ شدی ؟![]()
در آستانه سوراخ سوراخ شدن بودم.......