سلام دوستان... صبح همگی بخیر... میبینم که کنکوری ها داره نفسشون بند میاد.... شمارش معکوس شروع شده دیگه... جمعه 8 شب... برا همه کسایی که منتظر نتیجه ها هستن آرزوی موفقیت دارم... مطمئنم همشون قبول میشن ولی امیدوارم اون دانشگاه و گرایشی رو که دوست دارن قبول شن...![]()
به به . آقا رضا . كم پيدا بودي مهندس .......
ما دیگه شب کاری نداریم نیمیتزو خان .از صبح توي باشگاهيد . من كه ميام ، همه رفتيد![]()
بچه ها! ببینین سوسمار منو دعوا میکنه !!!
من هر روز یه بار میام اگه بیام، فقطم جواب پست میزارم،تازشم کلی فعالیت علمی دارم،تو تاپیکای علمی واستون مطلب میزارم، زودی ام میرم خونمون،
تازه جمبه که جواب ارشد بیاد دپرس میشم دیگه نمیام
،
اسلن آقای قاضی من اعتراض دارم، این خانومه مهربونه، که اسمش زینب خانومه، هی هی شب تا صبح دانلود داره،مواظب باشگاهه کشیک داره اینجا، ، خودش گفت وقتی من سر کلاسم مراقب اینجا باشین، آیهان، روزبه، nimitzo همه با هم میایم خب دیگه !![]()
سوسمار دیگه غصه دار شدم، راستی راجع به سندم باید عرض کنم،بله! مشکلیه؟؟؟1 دنگ من، 5 دنگ آیهان، مالکیم دیگه
![]()
صبح شما هم بخير . اميدوارم خوب باشيد
شما هم هي بگو كنكوري ها . اين بدبختا هم استرسشون بيشتر بشه![]()
نه بابا . مثل بچه مظلوما بودم
كلاغه خبر رسونده ؟![]()
من سند نمیخواهم.آخه هر آن ممکنه اخراج شم
خدا اون روز رو به خیر بگذرونه![]()
همه چرا رفتن؟![]()
همایشمون تموم شد . خیلی خوب بود .ممنون تشکر
چه خبرا؟
چه خبر از همایشتون؟
دانشگاه بین الملل؟
سلام بفرماییدسلام
مهمون میخواین؟
همایشمون تموم شد . خیلی خوب بود .
نتیجه ی مهمی که از این همایش دریافت کردیم این بود که دانشگاهمون یه دبیر خونه ی دائمی نانو دریافت کرد .
یعنی یه مرکزه پژوهش دائمی تو یونیمون افتتاح شد .
هورااااااااااااااااا
سلام... چرا دوستان کم پیدا شدن؟
حمیده ، مرضیه ، سعیده ، زینب ، فرهنگ ، casper، شادی ، مهسا ، آقا رضا، روزبه ، نیمیزو ، حامد شریفی، مهدیمتریال ، آیهان و بقیه دوستان...!!!
کجاییییییییییییییییییییییییددددددددددددددددددددد؟
![]()
جمعه 8 شبسلام دوستان... صبح همگی بخیر... میبینم که کنکوری ها داره نفسشون بند میاد.... شمارش معکوس شروع شده دیگه... جمعه 8 شب... برا همه کسایی که منتظر نتیجه ها هستن آرزوی موفقیت دارم... مطمئنم همشون قبول میشن ولی امیدوارم اون دانشگاه و گرایشی رو که دوست دارن قبول شن...![]()
صبح شما هم بخير . اميدوارم خوب باشيد
شما هم هي بگو كنكوري ها . اين بدبختا هم استرسشون بيشتر بشه![]()
ما دیگه شب کاری نداریم نیمیتزو خان .
مامانم گفته بچه ی خوب باید شب ها زود بخوابه![]()
ممنونیدونه زلزله مثه تو واسه تالار بسه . دیگه بقیه بمونن چی کار
راستی سلام. چطوری؟![]()
سلام
مهمون میخواین؟
من که حاضرم ولی اگه منظورت دوستان تو لیسته احتمالا شبها بیایید پیداشون می کنید.واقعا کجایید من هروقت میام هیچکس نیست![]()
اینجا همه موادی ان ها! حواستو جمع کن:D[/QUOTE گفت:عیب نداره
منم میام تو خط![]()
همه اولش همین رو می گن.عیب نداره
منم میام تو خط![]()
همه موفق باشن ..............![]()
غم غصه بدبختی و.............حالا چی چی میزنی؟![]()