به به؛ چه شود؟!تازشم اين دكتر كريمي استاد گروه معدن بودن !
و
دكتر آراسته هم كشاورزي !!!
به به؛ چه شود؟!تازشم اين دكتر كريمي استاد گروه معدن بودن !
و
دكتر آراسته هم كشاورزي !!!
چرا ؟!؟!؟!؟!؟!؟!به به؛ چه شود؟!
ميگم فرهنگ جون امروز ديدار حضوري بود مگه نه ؟!راستی امضا و اواتارت خیلی توپ شده![]()
ميگم فرهنگ جون امروز ديدار حضوري بود مگه نه ؟!
من نخوووندم !بله
گزارش من م که کامل بود دیگه![]()
آخي ... الهي ... برو گل من ...ببخش خسته شدي ...من دیگه میرم...
ظرفا رو هم باید بشورم....
خیلی خسته شدممممممممممممممممممممم
شبتون اروم و قشنگ ....
مرسي زينب جووون ...ایشون همون ساگرد اوله 85 ها هستن که زحمت حل تمرینه پدیده رو کشیدن.
الان این دکتر آراسته تو کشاورزی چی درس می دادند؟چرا ؟!؟!؟!؟!؟!؟!
واسه منم تمومید.آره دیگه تشکردونیم ظرفیتش محدوده
چشم ... حتما !!!نوش جانتون! من كه چيزي نگفتم
ولي خب از نارگل خانم شيريني گرفتن يه چيز ديگه است
ولي من در اين مورد هيچي نمي گم!تصميم با خودتون، چون تازه كاراي من شروع شده، اگه قراري خواستيد بذاريد به منم خبر بدين![]()
اوووووووووه پس فكر كنم خوب همه همديگه رو ميشناسن هاااااااامنظورم از پديده. درس پديده هاي انتقال بود! اگه شما ورودي 86 هستيد من رو سر اين درس بايد ديده باشيد.البته من نيفتادما! به 1 دليل ديگه من اونجا اومدم.البته نه سر خود خودش!منم شما رو نميشناسم.گفتم معما طرح كنم ببينم منو مي شناسين!
![]()
آفريــــــــــــــــــــــــــــــــن به اين هوش و استعداد !!!!مریم جون دیدی من زود معماتو حل کردم . به افتخارم![]()
من دیگه میرم...
ظرفا رو هم باید بشورم....
خیلی خسته شدممممممممممممممممممممم
شبتون اروم و قشنگ ....
الان این دکتر آراسته تو کشاورزی چی درس می دادند؟
بببه به!!!دقیق نمیدونم چون استاده خودمون نیست .![]()
آفريــــــــــــــــــــــــــــــــن به اين هوش و استعداد !!!!
ما به دنبال بهونه ايم؟؟؟؟ اگه يه ليست از كارامو ميذاشتم ديگه اينو نمي گفتيد!!!سلام...
این روزا بچه های قزوین به دنبال بهونن
من اینجام چون تا چند روز دانشگاه تعطیللللللللللللللل![]()
اساتيد گروه ما نيستند كه ، دكتر آراسته (رئيس دانشكده فني و مهندسي) رئيس همايش بودند و دكتر كريمي دبير همايش بودند! منم بين اين دو عزيز گير افتاده بودمچه استادای داغونی دارید شماببخشیدا
به ! كي چيزي براي دفاع كردن نداره؟ باز چشم منو دور ديديد؟؟؟؟!!!! ببينيد يه چند روز نبودماااانمیان چون چیزی واسه دفاع کردن ندارن
بله . جای ما که همیشه خالیههههههههههه![]()
خستگي كه انگار از تن بيرن نميره!!!حيف ... فكر كنم از خستگي اين چند روز همشون خوابن الان !!!!
وگرنه خودم زنگ ميزدم بيان !!!
شك نكنيد فرهنگ جوووووووووووووون
بله، مشاهده نمودم، ميخواستم بيام تالار ولي چون پيامك دادي نيومدممیخوای من بیدارشون کنم؟؟؟ دست مردم آزاریم خوبه هاااااااااااااا