سلام من عضو جدیدم
عاشق رشتمم یعنی متالورژی
راستی دوستای گلم فولاد خراسان نیرو میگیره
سلام داداش منم ی زمانی عاشق رشتم ( مهندسی مواد متالورژی صنعتی ) بودم ولی الان سرم به سنگ خورده و سودی واسم نداره تازه فهمیدم که این رشته بدرد نمیخوره به خصوص تو ایران و همش وقت تلف کردنه
هرجا هم بخوای بری سرکار واسشون مهم نیست که مدرک چیه بند پ و سابقه کاری داری بسم الله وگرنه خوش اومدی
2سال لیسانس گرفتم بیکار و علاف این همه از متالورژی تعریف کردیم و زدیم تو سر مکانیک و سرامیک و برق و استخراج و غیره که رشته ما مادر و بهترین و بازار کارش توپه ....... اما ای دل غافل لیسانس گرفتیم و بیکار موندیم حیف از این عمر گرانبها که همینطوری اومد و رفت 2سال سربازی و 4 سال دانشگاه پر ........................ کاشکی به جا این 6 سال میرفتم کار آزاد یا کشاورزی خیلی خیلی خیلی خیلی بهتر بود واسم بابا ما نون شب نداریم تا شکم خودمون سیر کنیم سواد و بمب هسته ایی و کلاس گذاشتن دانشگاه میخواییم چکار
===============================================================================================================
درد من تنهایی نیست درد من ماندن میان ملتی است که گدایی را قناعت بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت بزرگ را حکمت خداوند میدانند ( دکتر شریعتی )