نه...یکم ادم برداشت هایی از انتظارو اینا میکنه...انتظار برای ستارهیعنی در این حد. همین امضا خارج خوب فروخته بود ها!
نگفتی این چطوره. گنگه؟
نه...یکم ادم برداشت هایی از انتظارو اینا میکنه...انتظار برای ستارهیعنی در این حد. همین امضا خارج خوب فروخته بود ها!
نگفتی این چطوره. گنگه؟
خیلی خیلی زیاد نه.90 درصد مواقع غمگین گوش میدم...یه مدتم هست دپرسم...ترجیح میدم گوش ندم...چون خون گریه میکنم...گوش ندادی آهنگ اش رو؟ می خوای لینک بدم؟
فکر نکنم زیاد اهل آهنگ باشید... درست حدس زدم؟
من کجا توریستی میام؟ اگه من توریستی میام پس فرهنگ و امیر و مسعود و رضا چطوری میان؟ راستی رضا که توریستی میره.شما توریستی میایدا....من که بسیار بسیار فعالم![]()
خب اونا زیر پوستی فعالن....من کجا توریستی میام؟ اگه من توریستی میام پس فرهنگ و امیر و مسعود و رضا چطوری میان؟ راستی رضا که توریستی میره.
انتظار برای ستاره ایده آلیستیه؟ البته از قرار معلوم که خیلی هم معلومه این بابا یارو رو می شناخته.نه...یکم ادم برداشت هایی از انتظارو اینا میکنه...انتظار برای ستاره
باشه.بدید لینکشوگوش ندادی آهنگ اش رو؟ می خوای لینک بدم؟
فکر نکنم زیاد اهل آهنگ باشید... درست حدس زدم؟
همون بهتر اینو گوش ندید. این هم غمگیننننن!خیلی خیلی زیاد نه.90 درصد مواقع غمگین گوش میدم...یه مدتم هست دپرسم...ترجیح میدم گوش ندم...چون خون گریه میکنم...![]()
نه بابا همه شون به رئیت میگن فعالن ولی ماها که رئیت تحصیل کرده ای هستیم جریان رو می دونیم که ...خب اونا زیر پوستی فعالن....
![]()
امضا مال شماستا.کسی که میخونه از زبان شما برداشت میکنه.پس ستاره میشه مخاطب شماانتظار برای ستاره ایده آلیستیه؟ البته از قرار معلوم که خیلی هم معلومه این بابا یارو رو می شناخته.![]()
من غمگین دوس دارمهمون بهتر اینو گوش ندید. این هم غمگیننننن!![]()
رعیت منظورتونه؟نه بابا همه شون به رئیت میگن فعالن ولی ماها که رئیت تحصیل کرده ای هستیم جریان رو می دونیم که ...
برداشت ها متفاوته...امضا مال شماستا.کسی که میخونه از زبان شما برداشت میکنه.پس ستاره میشه مخاطب شما![]()
یه روز سر ما درد گرفت ها! آبرومون رو بردید.رعیت منظورتونه؟
چی؟؟؟؟؟ستاره،رویا....برداشت ها متفاوته...و همه چیز در هاله ای از ابهام مثل یک رویا...
نه.اخه شک کردم....منچنین جسارتی نمیکنمیه روز سر ما درد گرفت ها! آبرومون رو بردید.
حالا بخاطر این سردرد یه سوتی دیگه هم دادم خودم براتون تعریف می کنم:نه.اخه شک کردم....منچنین جسارتی نمیکنم![]()
بله.میدیدم....حالا بخاطر این سردرد یه سوتی دیگه هم دادم خودم براتون تعریف می کنم:
تو پروفایلم می اومدم جواب شما رو بدم هی واسه خودم می فرستادم. خط خورده هاش هنوز موجوده.![]()
دوستان ببخشند. دوست مال زمان ناخوشیه دیگه...بله.میدیدم....![]()
هیچکس که شخصیت 30 یاسی نیست اسم اش رو نمی بری. چطور؟!
آره، هر کی برداشت خودش رو می کنه.همینطوری.آخه این سه نقطه هم عالمی داره...
آره، هر کی برداشت خودش رو می کنه.
گوش دادی؟ ناراحت ات که نکرد؟
چرا؟؟؟؟؟
آخه من امشب گیر دادم به برداشت. الان این برداشت چندمه؟چرا؟؟؟؟؟
آره، هر کی برداشت خودش رو می کنه.
نمیدونم.از خودتون ایراد نگیرید.کسی حواسش نیست....آخه من امشب گیر دادم به برداشت. الان این برداشت چندمه؟