شاید....آفرین
پس زیارتت میکنیم باز ; )

شاید....آفرین
پس زیارتت میکنیم باز ; )
انشالا...موفق باشیدبرفک جان ما رفتیم با اجازه
سی یو ها !!!!!!!!!!!!
بای
داشتم می رفتم امضام رو درست کنم دیدم اینجا چقدر امرجنسیه (واژه بیگانه است پیوسته بخونید.)انشالا...موفق باشید
به سلامت
اگم ندیدید حلال کنید اگه چیزی گفتم...
بای
اتتتتفاقا ما هم یه معلم تاریخ داشتیم حالا اسمش رو نمی برم آقای بابایی ناظم هم شده بود بعد خجالت نمی کشید یا شاید هم چیز دیگه ای می کشید که شده بود سرویس برای 5 تا از بچه های مدرسه. رفتنی خونه این بچه ها رو هم می رسوند.چه جالب معلم تاریخ منم شبا میرفت تاکسی تلفنی... راهنمایی اما سالشو یادم نیست ....
قوانین چیه؟داشتم می رفتم امضام رو درست کنم دیدم اینجا چقدر امرجنسیه (واژه بیگانه است پیوسته بخونید.)
ندیدم و نیومدم و حلال کنید و خداحافظ و اینا ندداریما... مگه شما قوانین رو مطالعه نکردید؟
![]()
نامه ای که در زیر میخوانید از سر دلتنگی توسط یک زن ایرانی نگاشته شده و واقعیتهای تلخی كه در آن ذکر شده اندیشه برانگیز است...
پیاده از کنارت گذشتم، گفتی:" قیمتت …؟"سواره از کنارت گذشتم، گفتی:" برو پشت ماشین لباسشویی بنشین!"در صف نان، نوبتم را گرفتی چون صدایت بلندتر بود در صف فروشگاه نوبتم را گرفتی چون قدت بلندتر بود زیرباران منتظر تاکسی بودم، مرا هل دادی و خودت سوار شدی در تاکسی خودت را به خواب زدی تا سر هر پیچ وزنت را بیندازی روی من در اتوبوس خودت را به خواب زدی تا مجبور نشوی جایت را به من تعارف کنی در سینما نیکی کریمی موقع زایمان فریاد کشید و تو پشت سر من بلند گفتی:"زهرمار!"در خیابان دعوایت شد و تمام ناسزاهایت، فحش خواهر و مادر بوددر پارک، به خاطرحضور تو نتوانستم پاهایم را دراز کنمنتوانستم به استادیوم بیایم، چون تو شعارهای آب نکشیده میدادیمن باید پوشیده باشم تا تو دینت را حفظ کنیمرا ارشاد می کنند تا تو ارشاد شوی!تو ازدواج نکردی و به من گفتی زن گرفتن حماقت استمن ازدواج نکردم و به من گفتی ترشیده امعاشق که شدی مرا به زنجیر انحصارطلبی کشیدیعاشق که شدم گفتی مادرت باید مرا بپسنددمن باید لباس هایت را بشویم و اطو بزنم تا به تو بگویند خوش تیپمن باید غذا بپزم و به بچه ها برسم تا به تو بگویند آقای دکتروقتی گفتم پوشک بچه را عوض کن، گفتی بچه مال مادر استوقتی خواستی طلاقم بدهی، گفتی بچه مال پدر استمردی به من نشان بده تا "روز پدر" را به او تبریک بگویم....
اوه اوه خوبه دیشب نموندم. مگر نه جمع تون جمع می شد دیگه واویلا. منظورم گرایش ادبیات اش بود ها!خودت هم که آره
به به
بچه ها باید میرفتن ادبیات جای مواد
همه هم عاشق
ای جان
![]()
به فعال ها بگویید راه برگشت ندارند.قوانین چیه؟
چون بستگی داره به اون مذکر....پسر ها راحتر میتونن خودشونو کنترل کنند...و توی دنیای امروز که من میبینم ادما کمتر معنی احساس رو می فهمن...اما اگه کسانی یه سری چیزها و ارزش ها رو روش پا بزارن به معنی وجود نداشتنش نیست...در پسر ها کمرنگ تر شده...و مواردی هم که دیده میشه بسیار کمه...چند روز پیش مطلبی در سایت خوندم که نوشته بود
در جواب یکی نوشته بود کاشکی پسر بودم راحت تر میشد زندگی کنم.
چرا دخترا فکر میکنن خودشون گوله احساسند،ولی پسرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه حرفای سنگینی. من که بهم اثر کرد. فقط می تونم بگم سرم به شدت درد می کنه از دست تمام چیزهایی که می بینم و نمیگم.چند روز پیش مطلبی در سایت خوندم که نوشته بود
در جواب یکی نوشته بود کاشکی پسر بودم راحت تر میشد زندگی کنم.
چرا دخترا فکر میکنن خودشون گوله احساسند،ولی پسرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همین الانم درد میکنه سرتون؟اخر عاقبت اینکه ادم تو دلش جمع شه نگفته هاش میشه عین منچه حرفای سنگینی. من که بهم اثر کرد. فقط می تونم بگم سرم به شدت درد می کنه از دست تمام چیزهایی که می بینم و نمیگم.
نیستی؟یعنی من فعالم؟
![]()
به شدت... ولی به خودتون مسلط باشیدهمین الانم درد میکنه سرتون؟اخر عاقبت اینکه ادم تو دلش جمع شه نگفته هاش میشه عین من![]()
هستم یعنی؟نیستی؟
چه حرفای سنگینی. من که بهم اثر کرد. فقط می تونم بگم سرم به شدت درد می کنه از دست تمام چیزهایی که می بینم و نمیگم.
اون که تو امضاتونه؟به شدت... ولی به خودتون مسلط باشید. یه روز خوب میاد...
شونصد هزار تا امتیاز داری (مثل بچگی ها).هستم یعنی؟
کی تو امضامه؟اون که تو امضاتونه؟![]()
همون که گفتید میاد ستارتون میشه و اینا....کی تو امضامه؟
هیچکس که شخصیت 30 یاسی نیست اسم اش رو نمی بری. چطور؟!به قول...:یه روز خوب میاد
البته بنده خدا خودشم مطمئن نبود...
نه.من سنم که نصف سن شماست.شونصد هزار تا امتیاز داری (مثل بچگی ها).
شما بگو فعال ام که ما هم رومون بشه بگیم.
نه دیگه توجه نکردید این ادامه اش هست. آهنگ بسیار قشنگیه.همون که گفتید میاد ستارتون میشه و اینا....![]()
اوووووه.اینقدر طولانی بود که از صبح که شروع به خوندنش میکرد اون شخص شب به اخرش میرسید....من میگم بزارید واسه نوه نتیجه هاتون ارثیه...بچه ها راستی امضام قشنگه؟ مثل این امضا ندیده ها.
امضا قبلی ام به فروش می رسه ها.![]()
دسته دو در حد نو... چندبار بیشتر پای پست ها نخورده، سند دست اول. مربوط به هر نوع گرایش، با تخفیف دانشجویی، کادر بندی و ویرایش شده، تحویل درب پروفایل.![]()
ااا؟خبنه دیگه توجه نکردید این ادامه اش هست. آهنگ بسیار قشنگیه.
Baby you are so far, it’s only when I dream…
When I dream, everything is possible…
در کل این از عجایب باشگاه مهندسان هست دیگه. جاذبه ی توریستی اش هست.نه.من سنم که نصف سن شماست.تاریخ عضویتمم که نصف میزان عضویت شما رو نشون میده....
ولی با اینحال امتیازم بیشتره
...ولی فعال نیستم...
![]()
یعنی در این حد. همین امضا خارج خوب فروخته بود ها!اوووووه.اینقدر طولانی بود که از صبح که شروع به خوندنش میکرد اون شخص شب به اخرش میرسید....من میگم بزارید واسه نوه نتیجه هاتون ارثیه...
شما توریستی میایدا....من که بسیار بسیار فعالمدر کل این از عجایب باشگاه مهندسان هست دیگه. جاذبه ی توریستی اش هست.
گوش ندادی آهنگ اش رو؟ می خوای لینک بدم؟ااا؟خب![]()