نگو.....خيلي خيلي دوووووووووووووست داريم!
زود باش اعتراف كن...
كي؟
كجا؟
چه جوري؟
.....
با اجازه زینب خانم ، من یه توضیح مختصری میدم........
تو دانشگاه با سرامیک آشنا شدن ، بعد عاشقش شدن.......این عشق زده رو دست عشق شیرین و فرهاد.....چطور تا حالا نشنیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته من نمیدونم این سرامیک چی داره که عاشقش شدن!!!!!!!!!!!!!!!
نمیاد
راستی سلام آقا روزبه . نقطه بازی امروز سر کلاس حال داد ها !!!!!!1
فهمیدی جریانش چی بود ؟
با عرض پوزش علی و محمد می خواستن با من نقطه بازی کنن . اونا ته ردیف بودن من سر نشسته بودم . بعد محمد داده لود به بغل دستیش که برگه رو دس به دس کنن به من برسه . بچه ها هم مثه اینکه دلشون خواست اونا هم تو بازی شریک شدن تا رسید به من . منم گفتم شما ها بی نصیب نمونید دادم جلو دسته افشین و اینگونه شد که کل کلاس در این بازی شرکت کردند . جلسه ی بعدی استادم بازی میدیم.![]()
سلام به همگي شما دوستان!
1-باز شما چشم منو دور ديديد ، هر چي در مورد سراميك به ذهنتون رسيد ميگيد!حيف كه نميتونم زياد بيام، وگرنه حساب اين متالورژها رو ميرسيدم!!!!
2-casperخانم باز شما رفتيد تو حال افسردگي؟؟؟!!!! جاتون هميشه اينجا خاليه
3-به به! مريم خانم؛ خوبيد ان شاءالله! علم و صنعت خوبه؟ خوبه اينجا سر ميزنيد! ولي خب جمله نگيد بهتره؛ ببين تالارو ريختي بهم
4-خانم مرادي ، حفاظت از آبروي سراميك رو سپردم به شما؛ ببينم چه ميكنيد!!!!
اينها وصيت من بودن تا اطلاع ثانوي
التماس دعا
ياحق
سلام اقا مهدی گل ........... خوبی؟؟؟؟؟؟سلام به همگي شما دوستان!
1-باز شما چشم منو دور ديديد ، هر چي در مورد سراميك به ذهنتون رسيد ميگيد!حيف كه نميتونم زياد بيام، وگرنه حساب اين متالورژها رو ميرسيدم!!!!
3-به به! مريم خانم؛ خوبيد ان شاءالله! علم و صنعت خوبه؟ خوبه اينجا سر ميزنيد! ولي خب جمله نگيد بهتره؛ ببين تالارو ريختي بهم
4-خانم مرادي ، حفاظت از آبروي سراميك رو سپردم به شما؛ ببينم چه ميكنيد!!!!
اينها وصيت من بودن تا اطلاع ثانوي
التماس دعا
ياحق
آهان !!!!!!!!!! پس جریان از این قرار بود ...... خوشم اومد بچه ها همه پایه بودن...
سلام اقا مهدی گل ........... خوبی؟؟؟؟؟؟
آقا شرمنده ، این علی کله پوک به من دیر گفت که بیام پیشت...... من نمیدونم این چه شانسیه که ما همش همدیگرو اونجا ( میدونی کجا رو میگم که) میبینیم!!!!!!!!!!!!
ما علی کله پوک زیاد داریم . کدومشونو میگی ؟
سلام!خوبي روزبه جان!سلام اقا مهدی گل ........... خوبی؟؟؟؟؟؟
آقا شرمنده ، این علی کله پوک به من دیر گفت که بیام پیشت...... من نمیدونم این چه شانسیه که ما همش همدیگرو اونجا ( میدونی کجا رو میگم که) میبینیم!!!!!!!!!!!!
اوهوم . ببخشین تشکر هام تمومیده .
ما علی کله پوک زیاد داریم . کدومشونو میگی ؟
آخي! نگو اينطوري؛ خيلي بچه ماهيهکله پوکترین علی رو میگم.......علی مشهدی........
چند تا داريم مثلا؟
![]()
کله پوکترین علی رو میگم.......علی مشهدی........
سلام!خوبي روزبه جان!
خب بالاخره اونجا ديدنتم سعادتيه!!!!!
راستي اون كي بود با اسمس مزاحمت شده بود؟؟؟؟؟!!!!!!
ای وای ، راستی یادم رفته بود.......به جون خودم یه حسی بهم گفت که خودتی.......... خیلی باحال بود ، آدم بدجوری تو خماری میمونه......
آخي! نگو اينطوري؛ خيلي بچه ماهيه
![]()
هیشی هیشی با بچه هایه خودمون نبودم .
![]()
وای سا بهش بگم . می کشتت . کلی خندیدم پسر . ای خدا ریش هاشم زده هی بهش میگم برو موهاتم کوتا کن زیر بار نمیره . شما ها بهش بگین بلکه بره اونا رو کوتا کنه .
هیچ کاری نمیتونه بکنه...........ما از اون خانمه(گل داشت) به عنوان سپر دفاعی استفاده میکنیم.........
خیلی موهاشو دوست داره........ . راستی گفتید مو یه چیزی یادم اومد........ یه پسره جدید اومده ، فک کنم سرامیکی باشه ، اما خواص مکانیکی با ماست .........از پشت موهاش عین علیه...........یکی از بچه ها فک کرده بوده علیه ، رفته بزنه پس گردنش ، یارو برگشته چپ چپ نگا کرده......
خوب گناه دارم ديگه....
هيچكي منو دوست نداره....................
![]()