ashkan_mec
عضو جدید
سلام من ترم 3 میکانیک جامداتم و توی پاس کردن درسای پایه مشکل پیدا کردم.می دونم چیکار کنم؟؟؟؟؟
سلام.......... خوب خودت نوشتی میدونی چی کنی دیگه. پس چه احتیاجی به راهنمایه ما هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام من ترم 3 میکانیک جامداتم و توی پاس کردن درسای پایه مشکل پیدا کردم.می دونم چیکار کنم؟؟؟؟؟
اوه اوه...تو چند وقت بود اينجا نيومده بودي؟اوه اوه...من چند وقت بود نیومده بودم اینجا؟![]()
چه گرد و خاکی گرفته ها...بچه ها کجایییییییییییییییییین؟اوه اوه...تو چند وقت بود اينجا نيومده بودي؟
.
..
...
....
آهـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ...ــــــــــــــــــــــــاي...
آره...شروع كن يه دستي به اينجاها بكش...چه گرد و خاکی گرفته ها...بچه ها کجایییییییییییییییییین؟![]()
منکه اصولا دست به سیاه و سفید نمیزنم ولی برای گل رویه همه ی دوستان به چشمالان خودم تیمیز میکنمآره...شروع كن يه دستي به اينجاها بكش...![]()
نه...شما ارادت داري...اصن جيغو داد در شان شما نيس...منکه اصولا دست به سیاه و سفید نمیزنم ولی برای گل رویه همه ی دوستان به چشمالان خودم تیمیز میکنم
دماغت سوخت؟
الان فکر کردی میخوام جیغ و داد کنم نه؟
بسوووووووووووووووز![]()
ا،مگه تو خجالتم بلدی بکشی؟نه...شما ارادت داري...اصن جيغو داد در شان شما نيس...
عرق شرم...![]()
چخه بچهاي بابا...باز رو دادمااا...![]()
چرا همش بايد تو سروكله تو بنم آخه...گناه داري...به نظرت صلح كنيم بهتر نيس؟؟؟چخه بچه![]()
چرا همش بايد تو سروكله تو بنم آخه...گناه داري...به نظرت صلح كنيم بهتر نيس؟؟؟![]()
اه اه...حوصلم سررفت...چراهيچكي اينجا نيس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اومدم در زدم ولی کسی در را باز نکرداه اه...حوصلم سررفت...چراهيچكي اينجا نيس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام به همگی دوستان قدیمی و جدیدی. خوبید؟ کسی هست؟
لطفا یه پرسشنامه تهیه کنین که سولا هدفمند باشن.مرسی(کارتون عالیه)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
B | فرصت های شغلی برای مهندسان مکانیک | مهندسی مکانیک | 637 | |
![]() |
مسابقه اشتراک اطلاعات مهندسان مکانیک باشگاه مهندسان ایران | مهندسی مکانیک | 8 | |
![]() |
لينكستان تالار مكانيك باشگاه مهندسان ايران: | مهندسی مکانیک | 46 | |
![]() |
عضويت رايگان در انجمن مهندسان مکانيک امريکا | مهندسی مکانیک | 16 |