Ludwig
عضو جدید
هیچکی منو دوست نداره....![]()
اقایی!!

اقا ما هم بریم شب شهادته ! یه دفعه ای یه چیز خنده دار میگیم اسباب معصیت میشه !!

شب همگی بخیر!!
هیچکی منو دوست نداره....![]()
ما اومدیم. کو هیچکی؟![]()
مگه من با شما شوخی دارم؟
کجا بودی![]()
وای...چرا میزنی...جای بدی نمیرم....
تا الان با اجازه کنار خانواده بودم
شوخی کردم حالا جای بدیم رفتی رفتی![]()
رفتی از دیده و دل محو تماشاست هنوز دل نفرین شده ماست که پیداست هنوز
سلام به همگی شب زیباتون خوش
واسه چی باید جای بدی بره ها ها ها ها ها ...........؟؟؟؟شوخی کردم حالا جای بدیم رفتی رفتی![]()
واسه چی باید جای بدی بره ها ها ها ها ها ...........؟؟؟؟
راستی سلام
سلام شب شما هم خوش
هوا هوای بهار است و باده باده ناب
به خنده خنده بنوشیم جرعه جرعه شراب
در این شراب ندانم چه ریختی؛ ای دوست
كه خوش به جان هم افتادهاند آتش و آب
چطوری برگ؟وای....به به ....سلام...
![]()
چطوری برگ؟
چرا اینجا اینقدر سوت و کوره؟
چه خبرا؟![]()
خبری نیست... نمیدونم فردا دانشگاهمون تعطیل هست یا نه..
ها... این محمد امین نیومده ترسیده فلکش کنیم...اینجا سوت و کور شده..دیگه کسی نیست باهاش کل کل کنیم :دی
من که فردا باید برم دانشگاه...
آره امشب قرار بود فلکش کنم.نیومده....![]()
برگ شما استا دکتر ایزدی رو میشناسی؟
تا حال باهاش کلاس داشتی؟
منم اومدم...خبری نیست... نمیدونم فردا دانشگاهمون تعطیل هست یا نه..
ها... این محمد امین نیومده ترسیده فلکش کنیم...اینجا سوت و کور شده..دیگه کسی نیست باهاش کل کل کنیم :دی
منم اومدم...
سلام...
فلکو آوردی؟؟؟![]()
سلام:دي
خوب من راجع به سخت ترين و راحت ترين درسا بكم!واسه من دانشكاه يه سوربريز بود!!راست ميكم!!يه كم يو ان رفتن واسم زود بود!اينه كه زيادي تو كف موندم:دي منظورم تو كف درساستا!اينه كه همه ي درسا دفعه اول زيادي واسم سخت بود!!تازه يه سري درسارو كه حالاكه دارم واسه ارشى ميخونم مفهوم بيدا كردن!مثلا من او باس كردن رياضي2 هيجي نفهميدم!هنوزم موندم استاد اون 11 نمره رو از كجاي بركه ي من دراورده بود
و مقاومت1 يكي ديكه از درسايي بوى كه با تعجب بسيار باس شدhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif
اما به نظر من سختي و اسوني يه درس كاملا به استادش بستكي داره!مثلا من طراحي1 رو اصلا نفهميدم جي به جي شده كه من الان اينجام اما 17شدم!!جون استادش خييييييييييييييلي خوب بود!اما شانس ما وسطاي طراحي2 مرد!!مام انكار يتيم شديم و محتاج هر كس و ناكس!!
حالا فعلا اؤ منبر ميام بايين تا بعد!!
صلوات....:دي
نوبته منه...سلام:دي
خوب من راجع به سخت ترين و راحت ترين درسا بكم!واسه من دانشكاه يه سوربريز بود!!راست ميكم!!يه كم يو ان رفتن واسم زود بود!اينه كه زيادي تو كف موندم:دي منظورم تو كف درساستا!اينه كه همه ي درسا دفعه اول زيادي واسم سخت بود!!تازه يه سري درسارو كه حالاكه دارم واسه ارشى ميخونم مفهوم بيدا كردن!مثلا من او باس كردن رياضي2 هيجي نفهميدم!هنوزم موندم استاد اون 11 نمره رو از كجاي بركه ي من دراورده بود
و مقاومت1 يكي ديكه از درسايي بوى كه با تعجب بسيار باس شدhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif
اما به نظر من سختي و اسوني يه درس كاملا به استادش بستكي داره!مثلا من طراحي1 رو اصلا نفهميدم جي به جي شده كه من الان اينجام اما 17شدم!!جون استادش خييييييييييييييلي خوب بود!اما شانس ما وسطاي طراحي2 مرد!!مام انكار يتيم شديم و محتاج هر كس و ناكس!!
حالا فعلا اؤ منبر ميام بايين تا بعد!!
صلوات....:دي
نوبته منه...
هـــــــــــــــای...امشب ...
ول کن،عجب منبری رفتی ها!
راستی بزن قدش چون طراحی1 را منم 17 شدم![]()
داشتم ماشینسواری میکردم...جات خالی اینقده خیابونا خلوت بود...اینقده حال داد...سلام...امشبم پاهاتو تو هوا نگه دار.... بعدا میارم...الان چه وقته اومدنه///هان هان هان هان...تا این موقع شب کجا بودی ننه//هان هان هان....
من که دیگه دارم میرم بخوابم فردا باید برم دانشگاه!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
B | فرصت های شغلی برای مهندسان مکانیک | مهندسی مکانیک | 637 | |
![]() |
مسابقه اشتراک اطلاعات مهندسان مکانیک باشگاه مهندسان ایران | مهندسی مکانیک | 8 | |
![]() |
لينكستان تالار مكانيك باشگاه مهندسان ايران: | مهندسی مکانیک | 46 | |
![]() |
عضويت رايگان در انجمن مهندسان مکانيک امريکا | مهندسی مکانیک | 16 |