بیا من گوشیم رو بهت میدم.....N-81 nokia
بیا من گوشیم رو بهت میدم.....N-81 nokia
گوشیم نو هستش.....فقط یه ذره بیچاره رنگ و روش پریده....بازم سالارهآدرس بدی حتما مزاحم میشم
اگه میشه یه گوشی نو بده دست دوم به دلم نمیچسبه![]()
گوشیم نو هستش.....فقط یه ذره بیچاره رنگ و روش پریده....بازم سالاره
میترسم یه موقع سردیت کنه.......حالا که میخوای بهم گوشی بدی میشه برام یه n900 بگیری؟
آخه خیلی دوست دارم
خیلی باکلاسه
ویواز (سونی اریکسون)؟میترسم یه موقع سردیت کنه.......
nokia 6303 گوشی قشنگیه
قیمتش هم فکر کنم زیر 150 تومنه
البته فکر کنم فنلاندی نداره ولی کلا انتخاب خوبیه
![]()
سلام خدمت دوستان
میخوام یه گوشی زیر 200 هزار بخرم لطف میکنید اگر راهنماییم کنید
ممنان![]()
سلام دوست خوبم.به نظر من .یه گوشی از برند سامسونگ انتخاب کن .هم مطمئن تره و هم باکلاس.البته اگه بتونی waveبخری که عالیه.مونیتورش full ledسیستم عاملش هم badaهستش که عالیه .مونیتورش هم ضد لک و ضد خراشه.قیمتشم 420 تومنهبچه ها من میخوام گوشی LG KP500 Cookie بخرم..به نظر شما چون تمام لمسی هست به مشکلی برنمی خورم..اخه همه میگن لمسی زود خراب میشه؟
میشه راهنماییم کنید یه گوشی تا قیمت 150 میخوام و کلا دوست دارم از نظر ظاهری تو ماییه های این باشه(عکس)چی بخرم؟![]()
با سلام
دوستان در رنج قیمت 190000 تا 260000 شما چه گوشی را معرفی می کنید؟(گوشی حرفه ای)
نظرتان درباره B7300 Omnia LITE
سامسونگ چیه؟با توجه به اینکه من از ان دسته آدم هایی هستم که وقتی یک چیزی می گیرم بهش وفادار می مانم؟!به خاطر همین یا چیزی را نمی گیرم یا وقتی می گیرم سعی می کنم بهترین را در آن رده بگیرم.شما چه گوشی را به من معرفی کنید
و یه سوال دیگر بین خدمات پس از فروش پارسه و ماکروتل چه تفاوتی هست؟
بچه ها من میخوام گوشی LG KP500 Cookie بخرم..به نظر شما چون تمام لمسی هست به مشکلی برنمی خورم..اخه همه میگن لمسی زود خراب میشه؟
میشه راهنماییم کنید یه گوشی تا قیمت 150 میخوام و کلا دوست دارم از نظر ظاهری تو ماییه های این باشه(عکس)چی بخرم؟![]()
e71بگیرالان حدود 250 شده
من هر چی گشتم این گوشی را جایی پیدا نکردم برای چه شرکتی است ؟می توانی لینک اش را برایم بگذاری؟با پولی که داری 6330 خوبه بخری