ان شالله امسال یه گوشی خوب هدیه بگیریمن گوشیم سامسونگ e250.اولاش که به بازار اومده بود خریدم . چون از رنگ و ظاهرش خوشم اومده بود. ولی اصلا کیفیت تصویرش خوب نیست

ان شالله امسال یه گوشی خوب هدیه بگیریمن گوشیم سامسونگ e250.اولاش که به بازار اومده بود خریدم . چون از رنگ و ظاهرش خوشم اومده بود. ولی اصلا کیفیت تصویرش خوب نیست
اخرشم نگفتی مدل این گوشی چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینم گوشیه من که 1ماه پیش گرفتم
![]()
من در مورد این گوشی با توجه به تجربه ی شخصیم نظر میدم
این گوشی واسه اونایی که زیاد میحرفن و اس میدن خیلی خوبه چون یک شارژ 12 ساعته ی این گوشی واسه من 3روز و 12 ساعت جواب داده
این گوشی تمام لمسی هستش و اکانات و میانبرهای جالبی داره که با اپدیت این گوشی میتونین بهترین استفاده از اون داشته باشین
خودش یه لغتنامه تو گوشی داره واسه اونایی که درس زبان دارن خیلی کمک میکنه
دوربین 3.2 مگا پیکسلی داره که از کیفیت خیلی خوبی برخورداره + یک دوربین جانبی
3نوم صفحه کلید برای تایپ اس ام اس داره ( تام صفحه-نیم صفحه و دست نویس )
این گوشی قابلیت خیلی خوبی برای استفاده از WiFi داره (منکه خودم خیلی استفاده میکنم و راضیم)
خلاصه خیلی خوبه![]()
از بس که تایپک های جور به جور دیدیم که اکثرشون موضوعاتش تکراری و خسته کننده است تصیمیم گرفتم یه موضوع جدید بحث قرار بدیم امیدوارم تکراری نباشه "
چون اکثر بچه های باشگاه مهندس و افراد تحصیلکرده هستند دوست دارم بدونم گوشی موبایلشون چی ؟ و علت انتخاب گوشی موبایلشون چی بوده ؟ بالاخره افراد مهندس و تحصیلکرده باید معیارهای اتخابشون با سایرین تفاوت کنه "
حالا از دوستان میخواهم هرکسی مدل گوشی موبایلش و دلیل اتنخاب این گوشی بگه """ شاید بقیه از دوستان که در خرید موبایل مشکل دارن توی این تاپیک مشکلشون حل بشه
اول از خودم شروع میکنم
موبایل حا حاضرم یه نوکیا 2600 که من انخاب نکردم و موقعتی ولی بسار گوشی محکمی حتی من ضربه در حد کوبیدن چکش به روش وارد کردم که اصلا مشکلی پیدا نکرد
ولی جدیدا میخواهم یه گوشی بخرم که تا حالا سه تا مدل گوشی از همه بیشتر نظرم جلب کرده
جی 900 سونی اریکسون ---- 6220 نوکیا ----- 6720 نوکیا
دومی توی بازار نیست و سومی هم چون فلاند اصل نیست فعلا بیخال شدم و چی 900 میخواهم انتخاب کنم دلایل انتخابم:
1_ قابلیت هم زمان لمسی بودن و صفحه کلید
2_ باز کردن فایل های آفیس
3_ داشتن سیستم عامل سیمبین
4_ دوربین 5
5_ صدای با کیفت خوب و بالا
قیمت مناسب(180 هزار تومان)
تقربیا یه گوشی که دانشجویی و مهندسی
پیشنهاد شما چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان لطف کنید بگید از نظر شما بهترین گوشی با قیمت مناسب در حال حاضر چه مدل گوشی و چرا ؟؟؟؟؟/
چند تا سایت خوب برای خرید گوشی هم معرفی میکنم:
http://www.gooshishop.com/
http://www.gsmaria.com
www.digikala.com
G900 امکاناتش خوبه.
ولی یه عیب بزرگ داره: کنــــــــــــــــــــــــــــده
داداشم داره.
2-3 ماه پیش خریده. تو اینترنت نوشته بود 187 تومن ولی وقتی خریدش 240 تومن باهاش آب خورد.
28 تومن فروشنده گفت باید برات نرم افزار نصب کنم که ما آخر نفهمیدیم چی نصب کرد؟!!!
12 تومن یه صفحه محافظ برای صفحه لمسی زد روش
و...
گوشی کاملیه ولی کنده. اگر قبلا نوکیا داشتی باهاش ضدحال میخوری...
سلام ، خوبی ؟ الان تو گوشی جی 900 داری؟ ازش راضی ؟
البته یادم رفته بود بگم: اگه رم سرعت بالا واسه گوشیت بگیری ، تا حدودی مشکل کند بودنش حل میشه. رم سرعت بالا 2G حدود 20-24 تومنه.
ببخشید گوشی های قبلی اتون انوقت چی کار کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اولین گوشیم
![]()
دومی
![]()
سومی
![]()
اینم که چندماهه گرفتم
![]()
ولی دلم برای w800 م خیییییییلی تنگ شده روزای خوبی باهاش داشتم ...!دقیقا همونی که دیگه نیستش چون این 3تا همچنان هستن:دی
خوب تو که نزدیک پاساژ اعلاالدینی چرا دیگه از این گوشی ها داری؟واسه من از این گوشی چینی ضایعاست!!!!
انشاالله میخری غصه نخوررررررررررررررررررسامسونگ s3600.
فقط دوست داشتم یه گوشیه تا شو داشته باشم.
یعنی فقط خودت داری؟گوشی من G800سامسونگ بزرگترین مزیتش اینه که تا حالا دست هیچکی مثلش ندیدم
دوربینش هم 5مگه
من خیلی دنبال 6220 گشتم ولی توی بازار نیست / خیلی گوشی خوبی نسبت به قیمتش الانم دنبال n 78 میگردم اگر گیرم بیاد و گرنه جی 900 میخرمNOKIA 6220 MAN DARAM ALIYE
...DURBINESH 5e,A JELO HAM MIAKSE ,VA KOLI GHABELIYATAYE DIGEEE
قرار شد ویژگی های گوشی هم بگیدSony Ericsson W910iعاشخشم!
![]()
![]()
خب خیلی ملوسه!قرار شد ویژگی های گوشی هم بگید
مرسی هم از خودت هم از گوشی ملوسه اتخب خیلی ملوسه!
دوربینش 2 مگ
خوش دسته
سگ جونه! (روزی 10 بار میخوره به در و دیوار و زمین و آسمون!)
پخش صداش خوبه
با کارکرد زیاد تقریبا" 48 ساعت شارژ داره
sms دادن باهاش یکمی سخته اما من عادت کردم
شما دیگه واقعا شاهکار داریدآقا ما PDA داریم .
تکلیف ما چیه !