گوشتهای حرام را بشناسید

kakooey_m

عضو جدید
شیوه بحث نادرست

شیوه بحث نادرست

دوستان دارین فکر میکنم دارین بحث میکنید؟ البته با شیوه عجیب غریب!
دوستی در اولین پست حیواناتی رو نام بردند، نام بردن حیوانات و.... این طور صحبت کردن جزو مصادیق محسوب میشه
و صحبت کردن در رابطه با مصادیق جزو بحث و اختیارات مراجع نیست
مراجع مشخص میکنند که مثلا چهارپایان دارای مشخصاتی حلال هستند و هر حیوانی که دارای آن مشخصات باشند حلال گوشت میشوند
مصادیق آن نیز توسط علم مشخص می شود

JavadMessi

مدیر بازنشسته
مساله به این تابلویی رو مثال زدم که تو خیابونا پره بازم زیر بار نمیرن بعضیا
با افتخار رو شیشه زدن 20 در صد سودبعد میگی مدرک؟
چشاتو وا کن تا ببینی
نشد دیگه شما اول میگی آقا وحید گفته بعد میگی بانک میگه مگه آقا وحید بانکداره؟؟؟

fatimma

عضو جدید
عزیزم بانکها با پول من وشما کار میکنن....واز اون کار سودی عایدشون میشه...که مشخصا من و شماهم باید سهیم باشیم!
حالا چرا باید این سود حرام باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونوقت چیکار میکنن که فقط سود میکنن
ینی تا حالا ضرر نکردن؟
خوب نزول خورا هم با پول منو شما کار میکنن پس کجاش غلطه؟

JavadMessi

مدیر بازنشسته
خوب اگه دفاع نکنند مرجعیت زیر سوال میره
اینا دفاع نکنن کی بکنه
واقعا پستارو میخونی یانه!!!
اولا چه کسی دفاع کرد!!
ثانیا شمایی که اینقدر مطالعه داری یه کم نظر آیت الله سیستانی در مورد بانکها رو بخون بعد بگو مرجعیت زیر سواله!!!

fatimma

عضو جدید
واقعا پستارو میخونی یانه!!!
اولا چه کسی دفاع کرد!!
ثانیا شمایی که اینقدر مطالعه داری یه کم نظر آیت الله سیستانی در مورد بانکها رو بخون بعد بگو مرجعیت زیر سواله!!!
منظور من اونی بود که گفت حلاله شما چرا به خودت میگیری
تئهم پستا رو بخونی بد نیست

fatimma

عضو جدید
آیت الله مکارم فرمود: «ماهیت سپرده‏هاى حساب جارى ماهیت قرض است و مشروط بر این است که به مجرد مطالبه ادا شود، و ماهیت سپرده‏هاى دراز مدت و کوتاه مدت، نوعى مضاربه یا سایر عقود شرعیه و مانند آن است و پرداخت سود على الحساب نوعى وام است که بعد از ظهور ربح (سود)محاسبه مى‏شود و در صورت رعایت ضوابط عقود شرعیه مانند مضاربه، گرفتن سود اشکالى ندارد».
اخه چرا خودمونو گول میزنیم
طرف از بدبختی مبره وام میگیره داره از گلوی زنو بچش میزنه سود بانکو بده .....عمضاربه ی چی....کشک چی

kakooey_m

عضو جدید
نخیر
شما اگر واقعا نظر مراجع رو ببینید بانکها رو به این شیوه قبول ندارند
ولی فعلا جامعه ای که قراره به سمت اسلامی شدن حرکت کنه نمیتونه احکام اسلام رو کاملا پیاده کنه
باید گام به گام حرکت کرد
به هر حال ما نه پیامبر دیدیم و نه امام و لذا باید تا اونجا که آگاهی داریم و در توانمون هست احکام رو اجرا کنیم

fatimma

عضو جدید
قاعده ی کلی بر این است که هر کس سرمایه اش را وارد بازار ربا می نماید، خواستار سود و منفعت است نه ضرر و زیان؛ و اگر یک بار متضرر گردد، استثنایی است و احکام بر اساس موارد شاذ و استثنایی وضع نخواهد شد. حال اگر کسی اعتراض کند و بگوید: بانکها با سپرده های مردم فعالیت تجاری انجام می دهند، چرا سپرده گذار یا صاحب پول نمی تواند از سود آن استفاده نماید؟ می گویم: درست است بانک با آن سپرده ها تجارت و سرمایه گذاری می کند، ولی آیا سپرده گذار در این فعالیت تجاری شرکت دارد؟ البته جواب منفی خواهد بود، اما چنانچه قراردادی ما بین بانک و سپرده گذار امضاء شده باشد که مطابق آن سپرده گذار در فعالیت تجاری بانک شریک باشد و این تعهد از ابتدا آغاز شده باشد، مبنی بر این که اگر بانک در معرض خسارت و زیان قرار گرفت، شخص سپرده گذار نیز در این خسارت و زیان شریک باشد، آنگاه ممکن است اعتراض وارد باشد، ولی واقعیت این است که وقتی بانک ورشکسته شود و خسارت به بار آورد در آن هنگام سپرده گذاران اموالشان را مطالبه می نمایند و بانک هم در این امر انکار یا اعتراض نخواهد نمود و چه بسا بانک سرمایه ی آنان را اگر زیاد باشد به طور اقساط و اگر اندک باشد یک جا به آنان پرداخت نماید... به هر حال سپرده گذاران خود را در قبال ورشکستگی یا خسارت بانک، مسئول و شریک بانک نمی دانند، بلکه تمامی سرمایه شان را به طور کامل مطالبه می نمایند

fatimma

عضو جدید
نخیر
شما اگر واقعا نظر مراجع رو ببینید بانکها رو به این شیوه قبول ندارند
ولی فعلا جامعه ای که قراره به سمت اسلامی شدن حرکت کنه نمیتونه احکام اسلام رو کاملا پیاده کنه
باید گام به گام حرکت کرد
به هر حال ما نه پیامبر دیدیم و نه امام و لذا باید تا اونجا که آگاهی داریم و در توانمون هست احکام رو اجرا کنیم
از جوابتون متوچه شدم با شما نمیشه بحث کرد
هر وقت بیدار شدی خبرم کن

fatimma

عضو جدید
اصولا بانکها ضرر نمیکنن.چرا ؟چون اصلا کاری نمیکنند
پول مردمو با سود n میگیرن میدن به خود مردم با سود n+m
کجای این سرمایه گذاریه
پس نزول خورا کجای کارشون خلافه
چون همین کارو میکنن

JavadMessi

مدیر بازنشسته
اصولا بانکها ضرر نمیکنن.چرا ؟چون اصلا کاری نمیکنند
پول مردمو با سود n میگیرن میدن به خود مردم با سود n+m
کجای این سرمایه گذاریه
پس نزول خورا کجای کارشون خلافه
چون همین کارو میکنن
آخه برادر من کی گفت کار بانکها شرعیه؟؟؟
شما یه استفتاء بیار که بگه سود 20 درصد حلاله!!!
علما میگند که شرایط عقود اسلامی چیه حالا چون میگه مضاربه اشکال نداره شما فکر کردی میگه کار بانک اشکال نداره؟؟؟
خوبه که صحبتهای آیت الله مکارم رو در مورد سود ماه رمضون همین امسال خودم شنیدم که گفت ما محاسبه کرده ایم که یه قرض الحسنه برای هزینه های خودش 2 الی 4 درصد کافیه که بگیره
هنوز منتظر سند دروغتان نسبت به آیت الله وحید هستم!!

kakooey_m

عضو جدید
سکوت دلیل بر اونی که تو قکر میکنی نیس
پس از سکوت علی هم دشمناش مثه تو فکر میکردن
جدا؟؟؟؟
حضور شما در این تایپیک نشانگر خلاف حرف شماست
به هر حال مختارید که نخواین حرف های منو بشنوید
یا حق......

المینا

عضو جدید
سکوت دلیل بر اونی که تو قکر میکنی نیس
پس از سکوت علی هم دشمناش مثه تو فکر میکردن
عزیزم.......ما وشما دشمن نیستیم
اگر برای این وارد بحث بشیم که حقیقت رو بفهمیم اختلاف نظرها نه تنها مشکل ساز نیست که چاره سازه.
مشکل وقتی شروع میشه که ما فقط و فقط برای به کرسی نشوندن حرفمون وارد بحث میشیم.
در مورد بانکها من نمیدونم چه کار میکنن...
شماهم نمیدونی...
پس اگر میخوایم واقعا حقیقت رو بفهمیم بهتره بریم سوال بپرسیم...
من اینکارو میکنم.
نتیجه اش رو انشاالله بهت خبر میدم.
شماهم اگر حقیقت برات مهمه برای پیدا کردنش تلاش کن

المینا

عضو جدید
علما میگند که شرایط عقود اسلامی چیه حالا چون میگه مضاربه اشکال نداره شما فکر کردی میگه کار بانک اشکال نداره؟؟؟
خوبه که صحبتهای آیت الله مکارم رو در مورد سود ماه رمضون همین امسال خودم شنیدم که گفت ما محاسبه کرده ایم که یه قرض الحسنه برای هزینه های خودش 2 الی 4 درصد کافیه که بگیره

من فکر میکنم منظور ایشون سودیه که بانک به ما میده .....

fatimma

عضو جدید
خوبی؟
من اینارو واسه یکی دیگه گفتم تو چرا متوجه نمیشی
تهمت زدن چقدر راحته برات
اقا من دروغگو
تو که راس میگی زنگ بزن جوابو بنویس
تو اگه دل میسوزونی واسه دینت چرا دس دس میکنی
بزنگ دیگه
دفه اخرت باشه تهمت میزنی

fatimma

عضو جدید
اقا زنگ زدم وحید گفتم وامی که مردم میگیرن یا پولی که میزارن تا سود بگیرن حلاله یا حرام گفت حلال
گفتم واسه چی مگه میشه وقتی دارن ازم سود میگیرن یا بهم سود میدن حلال باشه.گفت خوب شما نده
گفتم مگه میشه ندم هزار تا چک و وثیقه میگیرن مگه میشه ندم.گفت مهم نیته ینی نیت تو اینه که سود ندی پس حلاله .گفتم مگه میشه نیت کنم ندم در صورتی که اولش هزار تا ضامن . وثیغه و چک و سفته میگیرن .گفت همین که نیتت اینه که سود ندی درسته
فهمیدم نه بابا اینم خودشو به خواب زده
ازون به بعد بود که مرجعیت رو ......