گود «سگ دعوا»

A M I N_BND

عضو جدید
کاربر ممتاز
گود "سگ دعوا" نام محلی در نزدیکی آرامگاه فردوسی است که پاتوقی برای تماشای نبرد سگ ها و شرط بندی بر روی آنها است.
سگ دعوا" تفریحی خشونت آمیز است که در نزدیکی یکی از روستاهای حوالی آرامگاه فردوسی برگزار می‌شود. در این مسابقات صاحبان سگ‌ها، حیوانات خود را به میدان می‌آورند، برای‌شان رقیب پیدا می‌کنند و آنها را به جان هم می‌اندازند و تا وقتی یکی از سگ‌ها فرار نکند، کشته نشود یا صاحب یکی از آنها، شکست را بپذیرد، جنگیدن ادامه دارد. عکس های زیر که مجید خاکپور برای خبرگزاری برنا فرستاده است یک روز مسابقات خشونت آمیز در این گود را نشان می دهد.

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عجب انسانهایی هستن .............. من یادمه وقتی بچه بودم نزدیک خونمون یه کوه بود و ما بچه ها هر از گاهی میرفتیم و یه گشتی

میزدیم..........یه روزی بیخبر از اینکه اونجا سگارو آوردن تا دعواشون بدن ما رفتیم و یهو یکی از سگا از دست صاحابش گریزون شدو مارو

دنبال کرد..........روز بد نبینین کلآ نفهمیدیم خودمونو چطوری به پایین کوه رسوندیم......شانس آوردیم که صاحابش قبل از اینکه به ما

برسه زود نگهش داشت و الا کم مونده بود بهمون برسه

ممنون استارتر

رضواان

عضو جدید
عجب انسانهایی هستن .............. من یادمه وقتی بچه بودم نزدیک خونمون یه کوه بود و ما بچه ها هر از گاهی میرفتیم و یه گشتی

میزدیم..........یه روزی بیخبر از اینکه اونجا سگارو آوردن تا دعواشون بدن ما رفتیم و یهو یکی از سگا از دست صاحابش گریزون شدو مارو

دنبال کرد..........روز بد نبینین کلآ نفهمیدیم خودمونو چطوری به پایین کوه رسوندیم......شانس آوردیم که صاحابش قبل از اینکه به ما

برسه زود نگهش داشت و الا کم مونده بود بهمون برسه

ممنون استارتر

اخی نازی تصورشم ترسناکه