اگه بخوام یکجوری کل بکارم که تمام فصول گل داشته باشه مثلا بهار یکی گل بده تابستون گل بعدی وهمین طور بقیه وهمیشه یکی از گل ها گل بدن ودائمی هم باشه چه گل هایی بکارم قشنگه؟؟؟؟؟
ممنون که جواب دادین اما اقعا من جز یه برگ بیدی ساده هیچی نیافتم!
برگ رنگ چیه؟
لش ناز همون قلب ارغوان هست؟
متاسفانه این برگ بیدی هم اصلا به درد آفتاب استخون سوز قم نمیخوره!
نمیدونم چه کنم!!!!!!!!!اعصابم داره به هم میریزه...یعنی تو قم هیچی نمیشه کاشت! همش کباب میشه!
اسفند ماه زمان بسیار خوبی برای کاشت انواع گلهای زینتی رونده یا سر شاخه میباشدسلااااااااااااااااااااااام
خوبین؟
دوستانن بیاین به هم بگیم چه گلهایی رو باید تو اسفند بکاریم تا تو بهار داشته باشیمشوووووووووون.........................
اسفند ماه زمان بسیار خوبی برای کاشت انواع گلهای زینتی رونده یا سر شاخه میباشد
دوست عزیز سوالتونو میتونید مهرابنانه تر بپرسید.. ولی خوبدوستان با تجربه من سوال دارم!
بذر اطلسی و رعنا رو دارم...............................کی باید بکارم؟؟؟؟
جواب کاملا صحیح لطفا!
کار به چیزایی که تو نت نوشته ندارم. تجریبات خودتون رو میخوام...........من قمم. با آب و هوای قم لطف کنین بگین
بعدشم اینکه بگین اینا چه گل هایی است؟! یه جایی دیدم عاشقشون شدم.........
![]()
![]()
![]()
یاس سفید
![]()
پیچ امین ادوله
![]()
این گلها که به صورت دایم در گلدانها کاشته میشن عمدتا تمام فصول بجز زمستان گل دارند و برای نگهداریشون به هرس مداوم شاخه های قدیمی و کلفت شده احتیاج دارن ضمن اینکه برای تنوع میشه بینشون گلهای فصلی رو کاشت
به نظر من که جای اسم گلها رو جابه جا نوشتین پایینی گل یاسه ، درسته؟؟
موافقم.....احتمال داره گونش چیزه دیگه باشه.. ولی همینی که مهندس عنوان کردن.نه دوست عزیز پاینیه همون پیچ امین الدوله هست![]()