*وارش*
کاربر فعال
هر تستی 10هزار تومن...(البته بستگی به ضریبش داره جرم هر تست میشه 40ت ,حرارت و ترمو و ریاضی 30 تومن)هر کی خواست پی ام بده
قیمتا اخر هفته بیشتر میشه ها بازم خودتون میدونن
جواباش تضمینیه دیگه؟
هر تستی 10هزار تومن...(البته بستگی به ضریبش داره جرم هر تست میشه 40ت ,حرارت و ترمو و ریاضی 30 تومن)هر کی خواست پی ام بده
قیمتا اخر هفته بیشتر میشه ها بازم خودتون میدونن
جواباش تضمینیه دیگه؟
بچه ها قبول دلرید سال 92 هم همچین آسون نبوده؟ در خوش بینانه ترین حالت میشه گفت متوسط بوده.
بچه ها قبول دلرید سال 92 هم همچین آسون نبوده؟ در خوش بینانه ترین حالت میشه گفت متوسط بوده.
بله قبول داریم
به نظر من از سال 90 به بعد کلا فرم سوالا عوض شده البته سال 90 جرم و سیالاتش واقعا سخت بود. سال 92 هم به نظر من متوسط بود آسون نبود!
نگو اقا ترموی سال 90 برای من غوله غول
نگو اقا ترموی سال 90 برای من غوله غول
از نظر من ترموی 91 بیشتر سوالای نکته ای داشت و ترمو 92 خیلی راحت بود بچه ها سوال 7 ترمو 92 جوابش چیه ؟
منظورتون این سواله که اگر واحد جرم یک سیستم از حالت یک به دو برود و حجم یکسان باشد کدام همیشه صحیح است؟
بله سازمان سنجش زده گزینه 4
توی حل پارسه هم زده گزینه سه اتفاقا یکی از بچه ها چند روز پیش پرسید منم اینجوری گفتم البته خودم گفتم نمیدونم چقدر درسته حالا شما هم ببینین. من گفتم چون توی معادله قانون اول ترم انرژی جنبشی و پتانسیل هم هست همیشه نمیشه گفت که Q=delta u ولی گزینه چهار همیشه درسته حالا نظر شما چیه؟
درسته یعنی وقتی حجم برابر باشه نمی تونیم بگیم که کار برابر صفر میشه؟ آخه تا الان هرچی مساله حجم برابر دیدم تو هوا گفتم کار صفره درستم بوده
بله توضیحاتتون کامل بوده صد درصد یه نکته ای داشته و نکتشم همین بود که شما گفتید الان برام کامل جا افتاد خیلی ممنونچرا کار صفر میشه البته اگر فرآیند برگشت پذیر باشه و اگر برگشت پذیر نباشه کار هم صفر نمیشه اما گزینه سه کار صفر هست و delta u مخالف انتگرال Cp dT است بخاطر همین دو رو نگفتم. این هم که میگم انرژی درونی مساوی انتگرال میشه بخاطر این رابطه است
مشاهده پیوست 193043
بله توضیحاتتون کامل بوده صد درصد یه نکته ای داشته و نکتشم همین بود که شما گفتید الان برام کامل جا افتاد خیلی ممنون
بچه ها من دیگه خسته شدم .میترسم یه هفته کنکور عقب افتاده از درس دور شم.
بله زمانی که تغییر حجم صفر باشه همین میشه
برحسب غلظت هم مشاهده پیوست 193053میشه
یه سوال:مثال صفحه 186 کتاب راهیان اگر اسم ضرایب رو مشخص نکرده بود از کجا میفهمید ای ضریبه اف هست؟فرقش با مثال صفحه 182 چیه؟تو فراوری 92 از همین سوال داده بودن ولی من متوجه نشدم. اگه کسی فرقشو میدونه بگه
من عکس 1 رو نگاه کردم و جواب من هم گزینه چهار شد ! عکس دوم هم حق با شماست گزینه 1 و 2 میشه. این یعنی انقد کلیداشون اشتباه داره؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
منظورم کتاب تست جرم راهیان هست یا سوال 86 کنکور فراوری گاز 92.متوجه نمیشم از کجا باید بفهمیماین کتاب راهیان چی هست اگر میشد عکس میگرفتین یا بیشتر توضیح میدادین بهتر بود
چرا کار صفر میشه البته اگر فرآیند برگشت پذیر باشه و اگر برگشت پذیر نباشه کار هم صفر نمیشه اما گزینه سه کار صفر هست و delta u مخالف انتگرال Cp dT است بخاطر همین دو رو نگفتم. این هم که میگم انرژی درونی مساوی انتگرال میشه بخاطر این رابطه است
مشاهده پیوست 193043
agha in formoli ke gozashti Cp has ?!!
ya Cv?!! eshteba nashode