واسه راکتور رفرنس همینه...ولی کسیرفرنس نمیخونه...چون تو کنکور از یه مباحث مشخص میاد که تو تمام کتابا تست تقریبایکیه...یه کتاب هست انتشارات سپاهان خیلی جالبه.واسه عملیاتم تریبال ترجمه پریسا زینی و مک کیب جلد 2 خوبه...پارسه هم کتابش در حد یک رفرنسهسلام به دوستان.منم چند تا سوال دارم :کتاب مرجع مرتضی سهرابی خوبه بره راکتور بگیرم؟الان فقط راهیانو دارم.بعد کتاب مرجع عملیات چیه؟چون این درسارو پاس نکردم فکر کنم کتاب مرجع هم بگیرم بهتره.و اینکه نظرتون راجع به ازمونای پارسه چیه ارزش هزینه کردن داره یا نه؟
واسه راکتور رفرنس همینه...ولی کسیرفرنس نمیخونه...چون تو کنکور از یه مباحث مشخص میاد که تو تمام کتابا تست تقریبایکیه...یه کتاب هست انتشارات سپاهان خیلی جالبه.واسه عملیاتم تریبال ترجمه پریسا زینی و مک کیب جلد 2 خوبه...پارسه هم کتابش در حد یک رفرنسه
v
ممنون عزیزجزوات انتقال جرم و عملیات و اتقال حرارت پارسه
امیدوارم مفید باشه براتون
- http://www.www.www.iran-eng.ir/images/attach/pdf.gif انتقال جرم و عمل&#.pdf (7.07 مگابايت, 323 نمايش)
- http://www.www.www.iran-eng.ir/images/attach/pdf.gif انتقال حرارت.pdf (3.08 مگابايت, 295 نمايش)
خب دوستان من امروز رفتم پارسه ،،،، کل چیزهایی که واسه آزمون ها فهمیدم به شرح زیر :
شرکت کردن در 12 مرحله آزمون ( 4 آزمون PSE که اینترنتی هستش و یه شرایط خاص داره که من درست نفهمیدم چیه + 8 آزمون حضوری ) ====================> قیمت 490 هزار تومان
شرکت کردن در 8 مرحله آزمون ( 4 آزمون PSE و 4 آزمون حضوری ) =======================> قیمت 340 هزار تومان
پ.ن : نمیشه فقط 8 آزمون حضوری رو به تنهایی شرکت کرد و اینکه اون مورد دوم که 4 تاش حضوری هستش ،، دوتا از آزمون ها از 50% هستن و دو تای دیگه از 100% هستن . . .
من خودم به شخصه اون دومی ( 4 آزمون حضوری و 4 آزمون PSE ) رو شرکت میکنم . . .
آگه کسی خواست تاریخ آزمونهاش رو هم میزارم . . .
این قسطی بودنش رو یادم رفت بپرسم ولی بعضی از بچه ها گفتن مثل اینکه میشه اما من بعید میدونم بشه . . .
اینم از تاریخ :
مشاهده پیوست 155267مشاهده پیوست 155268
آره حتما ثبت نام میکنم فقط میزارم تووی بازه زمانی 10 تیر تا 10 مرداد ثبت نام میکنم که 4 تا آزمون PSE دیرتا شروع بشن . . .دمت گرم...می خوای ثبت نام کنی؟
ببین تو با تجه به اینکه 33 واحد داری و این ترم آتی رو باید 20 واحد رو پر کنی پس وقت واسه درس خوندن کنکوری خیلی کم میشه چون عملا هم کلاس داری هم اینکه امتحانات پایان ترمت مصادف میشه با 2-3 هفته مونده به کنکور . . .دوستان من ترم 6 پلیمر رو تمام کردم 33 واحد دیگه دارم.به نظرتون تمرکزم رو بذارم رو این کنکور جواب میده یا بذارم واسه بعدی
آره حتما ثبت نام میکنم فقط میزارم تووی بازه زمانی 10 تیر تا 10 مرداد ثبت نام میکنم که 4 تا آزمون PSE دیرتا شروع بشن . . .
نه بابا فکر کنم اینا نرخشون سالیانه تغییر کنه نه ماهیانه . ..دیر ثبت نام کنیم شهریه زیادتر نشه؟؟؟؟
سلام بچه هاااا،من امروز رفتم این دپارتمان،به نظرم خیلی خوب اومد.مشاورشونم خیلی خوب بود،یه آقایی که اونجا بود می گفت که ما تخصصی رو مهندسی شیمی کار می کنیم و تمرکزمون فقط رو این رشته اس!ایول بالاخره یه نفر به آی کیو من پی برد
باشه ما منتظریم . . .
مونا فکر نکنم از بچه ها کسی باشه که تهران باشه که بتونه بیاد ،، من که اهوازم همین جا میشینم با همین کتاب های پارسه و راهیان میترکونم و آزمون های پارسه هم شرکت میکنم . . .سلام بچه هاااا،من امروز رفتم این دپارتمان،به نظرم خیلی خوب اومد.مشاورشونم خیلی خوب بود،یه آقایی که اونجا بود می گفت که ما تخصصی رو مهندسی شیمی کار می کنیم و تمرکزمون فقط رو این رشته اس!
می گفت استادامونم تو هر درس بهترینن و بهترینن کتابارو نوشتن،و خود دکتر خداکرمی ام سرپرستی علمی و....قیمتاشم خیلی خوب بود،تخفیفم داشتن کلیییی،و گفت علاوه بر اون تتخفیفایی که تو سایتمون زدیم،اگه گروهی ام واسه پکیج درسا هم ثبت نام کنین تا 5 % ام اضافه بر تخفیفه سایت تخفیف می دیم !!!برنامه درساشم خیلی خوب بود فقط آخر هفتهاست.کسی هست اینجا که بخواد بره کلاس با هم بریم تخفیف بدن بهمون؟؟؟من می خوام همه درسارو برم،تابستون همه درسارو یه دور تموم می کنم بعد از مهر خودم می خونم.
موسسه شم خیلی شیک و با کلاس بود
در مورد آزموناشم پرسیدم گفت فعلا تو مرحله مهندسی کردن آزموناییم و از اواسط تیر شروع به معرفی و ثبت نام می کنیم!!!گفتش آزمونامون مثل پارسه و ... بانک سوالی نیست،قراره با آخرین تغییرات کنکور و پیش بینی هایی که از کنکور امسال دکتر خداکرمی انجام داده خود دکتر خداکرمی طرح کنه!!می گفت امسال خداکرمی می خواد بترکونه!من که دیگه حتما می رم اینجا،خیلی خیلی خوب بود
و اینم گفت که واسه آزمونا هم هم قیمت خوبی در نظر گرفتیم هم کلیییی تخفیف می دن.
بچه ها بیاین هممون با هم بریم بعد هر آزمون بیایم اینجا با هم بحث کنیم![]()
خوب چرا کسی نمی یاد برییییییم آخه؟؟!!مونا فکر نکنم از بچه ها کسی باشه که تهران باشه که بتونه بیاد ،، من که اهوازم همین جا میشینم با همین کتاب های پارسه و راهیان میترکونم و آزمون های پارسه هم شرکت میکنم . . .
خب از بچه های تهران اگه کسی میخواد کلاس بره با بچه ها بره خیلی خوبه واسه تخفیف . . .خوب چرا کسی نمی یاد برییییییم آخه؟؟!!
بخدا خیلیییی خوب بود!چرا از بچههای تهران کسی نمی یاد؟؟!!
تو کسی تو این تاپیک نمی شناسی بخواد بره کلاس با هم بریم؟خب از بچه های تهران اگه کسی میخواد کلاس بره با بچه ها بره خیلی خوبه واسه تخفیف . . .
نه کسی رو نمیشناسم ،، بحث اینه که هم باید بخواد بره کلاس هم اینکه بچه تهران باشه . ..تو کسی تو این تاپیک نمی شناسی بخواد بره کلاس با هم بریم؟
من تا 30 ام صبر می کنم اگه گروه نشدیم خودم تنها می رم دیگه.....نه کسی رو نمیشناسم ،، بحث اینه که هم باید بخواد بره کلاس هم اینکه بچه تهران باشه . ..
اگه تهران بودم هم واسه ریاضی کلاس میرفتم . . .من تا 30 ام صبر می کنم اگه گروه نشدیم خودم تنها می رم دیگه.....
....در مورد ترمو دینامیک به نظرم جزوه دست نویس پارسه رو هم در کنار پوران بخونید...بچه ها همونطوری که قبلا گفتم من از این کتاب ها میخوام بخونم :
جرم= پارسه
عملیات=پارسه
حرارت=راهیان
سیالات=پارسه و مدرسان
ترمو=پوران
کنترل= راهیان ( ولی زیاد وقت نمیزارم روش )
ریاضیات=پارسه
راکتور=راهیان
زبان= پارسه و سنجش و دانش ( کلا زبانم بدک نیست آخه کلاس زبان میرم )
اما یه سوال داشتم که خیلی فکرم رو مشغول کرده ،،، میخواستم بدونم که با توجه به اینکه جرم و عملیات بیشترین اهمیت رو دارن در کنکور، پارسه به تنهایی جوابگو هستش ؟؟ یعنی فقط پارسه بخونم کافیه ؟ از طرفی هم نمیخوام الکی دور و برم رو با کتاب شلوغ بکنم و نرسم همشون رو بخونم . . .
دوستان لطفا بیاید کمک کنید چون چیزی تا یکم تیرماه نمونده . . .
بچه ها همونطوری که قبلا گفتم من از این کتاب ها میخوام بخونم :
جرم= پارسه
عملیات=پارسه
حرارت=راهیان
سیالات=پارسه و مدرسان
ترمو=پوران
کنترل= راهیان ( ولی زیاد وقت نمیزارم روش )
ریاضیات=پارسه
راکتور=راهیان
زبان= پارسه و سنجش و دانش ( کلا زبانم بدک نیست آخه کلاس زبان میرم )
اما یه سوال داشتم که خیلی فکرم رو مشغول کرده ،،، میخواستم بدونم که با توجه به اینکه جرم و عملیات بیشترین اهمیت رو دارن در کنکور، پارسه به تنهایی جوابگو هستش ؟؟ یعنی فقط پارسه بخونم کافیه ؟ از طرفی هم نمیخوام الکی دور و برم رو با کتاب شلوغ بکنم و نرسم همشون رو بخونم . . .
دوستان لطفا بیاید کمک کنید چون چیزی تا یکم تیرماه نمونده . . .
باشه پیداش میکنم و میخونم ولی در مورد عملیات و جرم که گفتم ، پارسه کفایت میکنه ؟....در مورد ترمو دینامیک به نظرم جزوه دست نویس پارسه رو هم در کنار پوران بخونید...