هستسلام بچه ها!با 1064 به نظرتون امکان قبولی روزانه زاهدان هست یا خیر؟
هستسلام بچه ها!با 1064 به نظرتون امکان قبولی روزانه زاهدان هست یا خیر؟
به نظر من میشهسلام یکی از دوستام 429 شده میخواستم بدونم
با 429 شیراز میشه اورد؟
صنعتی شیراز در سطح چه دانشگاه هاییه؟
اخه فقط شهرهاش با هم فرق داره گرایشاش یکیه .وبرام فرق زیادی نداره فقط میخوام که قبول شم چون دیگه حوصله خوندن ندارمبر حسب علاقه بزن،نه احتمال قبولی
کدوم شهر زندگی میکنی؟؟اخه فقط شهرهاش با هم فرق داره گرایشاش یکیه .وبرام فرق زیادی نداره فقط میخوام که قبول شم چون دیگه حوصله خوندن ندارم
من خودم کارشناسی رضوانشهر خوندم.امسال تو تکمیل ظرفیت اعلام میکنه 60 تا مهندسی شیمی 20 عمران و 20 صنایع که احتمالا شیمی حدود 20 تا روزانه هست و اکثرا شبانه میگیره . به تکمیل ظرفیت که شهریور میاد هم دقت کنیناون شبانه دانشگاه تهرانم به نظر خودم واسه واحد رضوانشهر گیلان بوده که امسال کلا حذف شده.
من خودم گرگانم بین بابل و سمنان میگم کدومو بزنم ؟کدوم شهر زندگی میکنی؟؟و اینکه مسافت واسه ت مهمه یا نه
جدی؟؟من خودم کارشناسی رضوانشهر خوندم.امسال تو تکمیل ظرفیت اعلام میکنه 60 تا مهندسی شیمی 20 عمران و 20 صنایع که احتمالا شیمی حدود 20 تا روزانه هست و اکثرا شبانه میگیره . به تکمیل ظرفیت که شهریور میاد هم دقت کنین
رتبه ت چند شده؟؟من خودم گرگانم بین بابل و سمنان میگم کدومو بزنم ؟
مطمئني؟؟؟من خودم کارشناسی رضوانشهر خوندم.امسال تو تکمیل ظرفیت اعلام میکنه 60 تا مهندسی شیمی 20 عمران و 20 صنایع که احتمالا شیمی حدود 20 تا روزانه هست و اکثرا شبانه میگیره . به تکمیل ظرفیت که شهریور میاد هم دقت کنین
درود با 888 کجا میشه قبول شد؟ده تا دانشگاه اول ایران بعد از دانشگاههای تهران کدومان؟با 888 میشه شبانه مشهد یا روزانه بوشهر اورد؟
احتمال 90%مطمئني؟؟؟منبع خبرت موثقه؟؟؟پس چرا الان نگفتن و نگه داشتن ظرفيت هاشونو تكميل ظرفيت اعلام كنن؟؟؟؟؟چون هر سال رضوانشهر ميگرفت اما امسال حذف شده!!
تقریبا مطمینم چون خودم با شرط معدل میخوام بمونم.رتبم 971 شده .شبانه ها رو هم میزنم .چون قرار بوده 20 تا بگن الان دارن رو تعداد بیشتر مذاکره میکنن .شهریور میاد میبینین دیگه .ولی خیلی کم روزانه میگیرن همش شبانهجدی؟؟مطمئنی تو تکمیل ظرفیت اعلام میکنن؟؟چرا همین موقع نگرفتن پس؟؟رتبه ت چند شده؟؟
فقط جداسازیرضوانشهر چه گرايشايي داره؟
بابل پارسال با 900 شبانه قبول شدن امسال معلوم نیستقریبا مطمینم چون خودم با شرط معدل میخوام بمونم.رتبم 971 شده .شبانه ها رو هم میزنم .چون قرار بوده 20 تا بگن الان دارن رو تعداد بیشتر مذاکره میکنن .شهریور میاد میبینین دیگه .ولی خیلی کم روزانه میگیرن همش شبانه
اره میتونیبچه ها فردا روز آخر انتخاب رشتست من 1000 تا علامت سؤال بالا سرمه!!
تكميل ظرفيتو اگه جاي ديگه قبول نشي ميتوني شركت كني؟
ببخشيد واسه مهندسي شيمي گرايش بيو از اين اطلاعات نداريد؟این تازه به دستم رسیده
واسه همه رنج رتبه قبولی های پارسال رو زده
خدا رو چه دیدی..شاید امسال هم مثل پارسال بیشتر از ظرفیت اعلام شده بگیرن
مشاهده پیوست 100044
صفحه ی آخر اینجاببخشيد واسه مهندسي شيمي گرايش بيو از اين اطلاعات نداريد؟
ایشالله که کلی جا وا بشه...بیچاره اونایی که تو این 2 روز انتخاب رشته کردن!!!!توی سایت سنجش زده،تمدیم مهلت انتخاب رشته و اصلاحیه و رشته های جدید...خدایا چی میشد ظرفیتا برای رتبه های خوب را زیاد میکردن تا برای بعدیها انتخابهای بهتری پیش بیاد!!!ولی من از این شانسها ندارم...
يعني امشب انتخاب نكنيم بهتره.......بزاريم ببينيم فردا شايد كد رشته جديد اضافه شهایشالله که کلی جا وا بشه...بیچاره اونایی که تو این 2 روز انتخاب رشته کردن!!!!
فقط يه بار مي تونيم ويرايش كنيم!بچه ها فقط يه بار ميتونيم ويرايش كنيم انتخاب رشته رو يا هر چقد بخوايم ميتونيم؟
حالا آدمو جون به سر و رواني ميكنن تا اصلاحيه رو بفرستن رو سايت
یکی از دوستام بیو 88 درصد زده از اون میپرسم بهت میگم.سلام.من حین خدمت کنکور بیو دادم شدم 390. اگه امسال هم کنکور شرکت کنم همچنان حین سربازیمه و از الان باید شروع کنم.میشه لطفا راهنماییم کنید برای موفقیت تو آزمون بیو کتابهای راهیان مکفیه (ترمو پوران کامل خوندم 8 غلط داشتم و 4 صحیح !) یا باید هر دو منبع رو مطالعه کنم.درصدام زبان 46 بیوشیمی21 راکتور 31 پدیده 2 ترمو 10
مثلا حرارت بیو امثال راهیان اصلا پاسخگو نبود. اگر اینجا امکان داشت راهنماییم کنید این هم ایمیل reza3403_mehr@yahoo.com
یک دنیا ممنون .
اسم خارجیش بیو مدیکال هست . سالای قبلم ازش می گرفتن . بعضی از استادا هم تو دانشگاهای مختلف تو این زمینه کار کردن کلا کار تحقیقاتیه و برا خارج رفتن به درد می خورهبچه ها كسي ميدونه زيست پزشكي چيه؟ زير مجموعه همون مهندسي پزشكيه يعني؟؟؟