asma_rosie
عضو
با 961 کجا شانس قبولی هست؟این مشاوره سایت سنجش چرا هیچی نداره؟چطور کار می کنه؟
ارزش داشتن یا نداشتنش بستگی به خودت و تلاشت داره.من بودم یه سال دیگه میخوندم.سلام به نظر شما پیام نور خوندن و یه سال پشت کنکور نموندن بهتره یا بمونم واسه سال بعد اخه یکی از دوستام با یه سال بیشتر خوندن از 900 به 525 رسیده.راستی اگه پیام نور بری و بعد انصراف بدی باید هزینه یه دوره کامل ارشدو بدی؟
شبانه گرایش های پایین مشهد و شیراز و اصفهان و ..... یا روزانه شهرستان درجه 3با 961 کجا شانس قبولی هست؟این مشاوره سایت سنجش چرا هیچی نداره؟چطور کار می کنه؟
شبانه تربیت مدرس یا علم و صنعتسلام رتبه ارشد من 287 شده به نظرتون تهران قبول میشم ؟
سلام.من ابزار دقیق رو 1 شدم مجازی شنیدم هزینه اش بین 8-10 تومن درمیاد.به درد شاغلین میخوره واسه افزایش حقوق.سلام.دوستان تورو خدا کمک کنید.من رتبه 108 ابزار شدم.میخواستم بدونم مجازی شیراز چطوریه؟ میصرفه برم؟ کلا مجازی به درد میخوره؟ آخه شنیدم بازار کار خوبی داره.هزینه ش چقدره؟ بین سربازی و مجازی شیراز موندم.لطفا هر چی اطلاعات دارین بگید جان بچه تون
والا با آماری که به من دادن تربیت مدرس چون ترموسنتیک شبانه اضافه کرده امکان شبانه اش هست واست.علم و صنعت ترمو سنتیک روزانه خیلی زیاده ولی فرآیند روزانه حداکثر چند درصد احتمال داره بیارید.اما اگه بخوای شبانه بزنی جداسازی و فرآیند هم قبول میشی.واسه شبانه حتی به جداسازی و فرآیند تربیت و یا محیط زیست امیرکبیر هم فکر کن.
دقیق دقیق که نه ولی از بچه های پارسالی شنیدم گفتن تا حدود 250 گرفته روزانه رو.شما با 221 بالای 90% شانس قبولی دارید.من خودم به ترمو علاقه دارم
دقیق اطلاع نداریدتا چه رتبه ای علم وصنعت روزانشو سال گذشته قبول شدن؟
شما انشالا شيراز به ترتيب گاز و كنترل و نانو قبوليد ولي بيشتر رو شبانه اش حساب كنيد. دانشگاه شيراز اگه بهترين نباشه يكي از بهترين دانشكده هاي مهندسي شيمي ايران هست كه حتي خارج از ايران هم بسيار شناخته شده است.
پس این کد رشته 33980زنگیدم میگه بیو نداره علم و صنعت اصلا که
نمیدونم والا.پس این کد رشته 33980
چیه؟
سلام
من رتبم 551 شده.راضی نیستم زیاد.ولی بازم خدا رو شکر.به نظرتون مشهد چه رشته هایی میارم؟تهران چی؟شبانه و روزانه هر دوشون رو بگید لطفا.ممنون
خداکنه اینطور باشه چون این ظرفیتا خیلی من نگران کرد.اتفاقا دیروز ظرفیت های دانشگاهمون رو دیدم رفتم پیش معاون آموزشی تحصیلات تکمیلی دانشکده مون و گفتم چرا این ظرفیتا اینجوری شده.دفترچه رو دید تعجب کرد گفت نگران نباشید هرسال ما به سازمان سنجش یه ظرفیت اعلام میکنیم.اونا تو دفترچه یه ظرفیت دیگه میزنند آخرسرم هنگام ثبت نام تعداد قبول شده ها یه چیز دیگه است و ظرفیت هایی که در نهایت میدن به دانشکده معمولا بیشتر از دفترچه است.
سلامدوستان با 1265 امید به قبولی شبانه هست؟
کسی فایله قبولیهای پارسه 91 رو داره؟من ساله 90 رو دارم
ببین کلا مهندسی شیمی علم و صنعت از نظر استاد از همه دانشگاههای تهران ضعیف تره.استاد تمام(پرفسور) هیچی نداره(،مگر اینکه تو این یکی دوسال آورده باشند کسی رو که بعید میدونم.)در حالیکه مثلا امیرکبیر 11 تا پرفسور داره.با این وجود فکر کنم نسبت به بیشتر دانشگاههای شهرستان بهتر باشه.استاداشم سخت گیرند.اساتید دانشگاه علم وصنعت چطورین؟ و آیا مقطع دکترای مهندسی شیمی هم داره؟
سلام
درمورد گرایش پلیمر توی دانشگاههای غیر تهران میخواستم بدونم
کلا این گرایش چجوریه ؟
دوستان!
کسی میدونه آخرین رتبه ای که علم و صنعت -ترمو و سینتیک گرفته چند بود؟؟؟؟؟؟
ترمو و سینتیک امیر کبیر چطور؟؟؟؟؟؟؟/