[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم ممنون
حرارت جز درسايي هست كه واقعا خوشم مياد ازش . كتاب خداكرمي رو خوندم. خيلي دوست دارم كتاب بابايي هم بخونم . دوستان خيلي تعريف كردن .
انگار كتاب جرم و يه درس ديگه هم از بابايي اومده .
اگه كسي جايي رو پيدا كرد كه آنلاين بشه خريد لطفا به بنده هم اطلاع بدن .
ممنون

سلام
نتیجه سرچی که در نت داشتم، سایت زیر بود .امیدوارم که بتونید کتاب رو تهیه کنید.
موفق باشید.
http://www.forouzesh.com/book/bookdetail.aspx?code=GfTbzfTfTQkulrdYEulMntZJXtZJXMnaYaYtZaY

در مورد کتاب های دیگر امید بابایی هم دوستان قبلا گفتن که به احتمال زیاد جرم رو تا آخر شهریور به بازار میدن و مکانیک هم در ماه آذر !!!
البته این فقط یک احتماله !!!

آخرین ویرایش:

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقای ziiizooo
آیا فایل آزمون های آزمایشی پارسه سال 93 را دارید؟

سلام
تعدادی از آزمون های پارسه در تایپیک http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ک-آزمون-های-آزمایشی-موسسات-کنکور-ارشــد/page2
قرار داده شده که مربوط به سال 92 , 91 هستن. آزمون های سال 93 هم که از 18 مهر شروع میشن

rezaee415

عضو جدید
بازم ممنون
حرارت جز درسايي هست كه واقعا خوشم مياد ازش . كتاب خداكرمي رو خوندم. خيلي دوست دارم كتاب بابايي هم بخونم . دوستان خيلي تعريف كردن .
انگار كتاب جرم و يه درس ديگه هم از بابايي اومده .
اگه كسي جايي رو پيدا كرد كه آنلاين بشه خريد لطفا به بنده هم اطلاع بدن .
ممنون
سلام
توی این سایت میتونین کتاب آقای بابایی رو خریداری کنین و چند روز بعد با پست پیشتاز میرسه دستتون، منم همینطوری خریدم:
http://shahreketabonline.com/products/232/83949/
موفق باشید

E.AP

عضو جدید
سلام دوستان
اول از همه به همه دوستانی که قبول شدن تبریک میگم
من یه سوال دارم من توی مبحث دستگاه های مربوط به عملیات گاز و مایع برای انتقال جرم مشکل دارم از هر کتابو جزوه ای هم که فکرشو بکنین خوندم اما بازم مفهمومی یاد نگرفتم اگر کسی جزوه ی خوب یا کتاب خوبی سراغ داره که این مبحث رو خیلی ساده و کامل توضیح داده باشه معرفی کنه ممنون میشم

mohammad aghaei

عضو جدید
سلام دوستان
میخواستم از بچه ها خواهش کنم که این کلیشه های دکتر سمیعی گوهر رو بزارن تو تایپیک! من در به در دنبالشون هستم حتی به دکتر هم توی صفحه فیس بوکشون پیام دادم ، هنوز جواب ندادن! ممنون از لطفتون!

mahsa800

عضو
دوستان سلام جزوه های دست نویس پارسه رو گفتن تو انقلاب میفروشن کسی میدونه کجا میشه پیداشون کرد آخه من انقلاب رفتم نبود اصلا :(

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان سلام جزوه های دست نویس پارسه رو گفتن تو انقلاب میفروشن کسی میدونه کجا میشه پیداشون کرد آخه من انقلاب رفتم نبود اصلا :(

جزوه های دست نویس پارسه که همین جا هست! اونا کارتون رو راه نمیندازن ؟؟!!

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من یه سوال دارم من توی مبحث دستگاه های مربوط به عملیات گاز و مایع برای انتقال جرم مشکل دارم از هر کتابو جزوه ای هم که فکرشو بکنین خوندم اما بازم مفهمومی یاد نگرفتم اگر کسی جزوه ی خوب یا کتاب خوبی سراغ داره که این مبحث رو خیلی ساده و کامل توضیح داده باشه معرفی کنه ممنون میشم

فصل دستگاه های جرم ، هرسال فقط یه سوال رو شامل میشه
فعلا براش وقت نذارید در نهایت اگه دوست داشتید که داشته های خودتون رو کامل کنید، دوستان گفتن جرم بابایی تا آخر شهریور میاد ان شاالله مشکلتون با اون کتاب حل میشه

S A R a d

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان

سلام.
این فصل جرم بیشتر جنبه ی آشنایی داره. کم کم با خوندن عملیات واحد بیشتر با دستگاه ها آشنا میشید چون اونجا بیشتر و کاربردی تر با دستگاه ها و مزایا ومعایبشون نسبت به همدیگه برای فرایندهای مختلف آشنا میشید.

S A R a d

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
فصل دستگاه های جرم ، هرسال فقط یه سوال رو شامل میشه
فعلا براش وقت نذارید در نهایت اگه دوست داشتید که داشته های خودتون رو کامل کنید، دوستان گفتن جرم بابایی تا آخر شهریور میاد ان شاالله مشکلتون با اون کتاب حل میشه

سلام
ممکنه اون یک سوال سوال ساده ای باشه . البته این قسمت با عملیات واحد مشترکه و گاهی سوالاتشون مشترک میشه و بیشتر از یک سوال مطرح می شه. از طرفی هم این فصل به درک بهتر بخش های بعدی کمک می کنه. الان هم که خیلی وقت هست تا کنکور.
موفق باشید.

goodboy2010

عضو جدید
سلام بچه ها منم تازه اومدم اینجا حرف های بچه هارو که خوندم دیدم چقدر دیر کردم واسه ارشد 94.
به نظرتون میرسم از الان شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمکم کنید!!!؟؟؟:cry::crying:

ئدز

عضو جدید
سلام بچه ها منم تازه اومدم اینجا حرف های بچه هارو که خوندم دیدم چقدر دیر کردم واسه ارشد 94.
به نظرتون میرسم از الان شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمکم کنید!!!؟؟؟:cry::crying:

این سوالیه که بعضیا حتی اذر ماه هم میپرسن مطمئن باش الان وقت خوبیه برای شروع

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام دوست عزیز
مطمئن باشید اصلادیر نیست. ولی یه چند تا نکته رو حتما در نظر بگیرید که خودم وقتی تازه اومده بودم متوجه شون شدم
قبل اینکه بخوایید به طور جدی شروع به مطالعه کنید، بعد اینکه تایپیک مطالعه گروهی ارشد 94 و تجربیات بهترین کتاب ها رو کامل خوندید اگه باز هم در مورد کتاب و برنامه ریزی یا .... سوالی در ذهن داشتید با چند تا از رتبه برتری های اینجا مشورت داشته باشید
بشینید و خوب فکر کنید و نذارید وقتی که شروع کردید سوالی بی جواب مونده باشه یا دغدغه ذهنی داشته باشید. ساعت مطالعتون هم از همون ابتدا زیاد نباشه ، من هم 2 هفته ست شروع کردم اولش هم همین کارایی که گفتم رو انجام دادم ساعت مطالعم هم با 4 ساعت شروع شد ولی الان تقریبا 6 ساعت تا پاییز هم سعی کنید بشه 8 ساعت
هر سوالی داشتید میتونید همین جا بپرسید دوستان خیلی مهربونن و از هیچ کمک و راهنمایی دریغ نمیکنن...
یه نکته دیگه: من هم ابتدای کارم حال شما رو داشتم ولی بعد چند روز آروم شدم ....شما با یه توکل به خدا و یه بسم الله شروع کنید ،در هنگام خوندن عشق و انگیزه داشته باشید، هدفتون رو در ذهنتون مجسم کنید، تلاش و پشتکار -صبر و امید، اینکه بعدش چی میشه و ...فکرای منفی رو کنار بذارید و بقیش رو بسپارید دست خدا، خودش بهترین ها رو براتون کنار گذاشته
ببخشید پرحرفی کردم.موفق باشید :)

goodboy2010

عضو جدید
ممنون از هر دوتون!!!!!!!!!!!!!! واقعا که به آدم امید میدن این برو بچه های مهندسی شیمی آخه تقصر خودشون نیست خیلی باحالن!
ممنون از دو دوست عزیز که منو راهنمایی کردن.;):)

آخرین ویرایش:

goodboy2010

عضو جدید
سلام بچه ها شبتون قشنگ من 1 سوال داشتم چرا بچه ها این همه رو کتاب جرم پارسه تاکید دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها شبتون قشنگ من 1 سوال داشتم چرا بچه ها این همه رو کتاب جرم پارسه تاکید دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام.شب شما هم بخیر
بچه هایی که کتاب رو خوندن میگن که درسنامه ی خیلی کاملی داری و تقریبا تمام نکات رفرنس رو گفته. اگه پایتون خوب نیست خیلی مناسبه
اگر هم که راهیان دارید به نظر من اون کافیه من هم از اون میخونم با کتاب تریبال که مقایسش کردم همه نکات رو گفته تو تست زدن هم مشکلی نداشتم.
ولی اگه میخواید خیلی قوی بشید پارسه رو بخونید ( پارسه به نظرم بیشتر مناسب کسایی که دنبال یه درسنامه ی خیلی کامل در حد کتاب رفرنس هستن )

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه نکته دیگه : خیلی از دوستان رتبه برتری هم راهیان خوندن و راضی بودن . بستگی به خودتون هم داره که با چه کتابی راحت ترید ، کتابای کنکوری از یه منبع رفرنس برداشت میشن پس قاعدتاً نباید زیاد فرق داشته باشن
خوبه که 2 منبع کنار هم داشته باشید چون جاهایی لازم میشه که به اون یکی مراجعه کنید

goodboy2010

عضو جدید
آره قبول دارم ولی امروز که نگا میکردم کتاب راهیان خیلی گنگه ولی کتاب پارسرو که تو سایت بچه ها گذاشتن دیدم به نظرم متن خیلی ساده و روان بود؟؟؟!!! البته اون کتاب ماله آقای میرزازاده نبود.

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره قبول دارم ولی امروز که نگا میکردم کتاب راهیان خیلی گنگه ولی کتاب پارسرو که تو سایت بچه ها گذاشتن دیدم به نظرم متن خیلی ساده و روان بود؟؟؟!!! البته اون کتاب ماله آقای میرزازاده نبود.

آره کتاب راهیان توضیح تشریحی کمتر داره و بیشتر نکته تستیه.
کتاب پارسه ای که بچه ها ازش تعریف میکنن نویسندش : میرزازاده - اشرف شفائی
جلدش هم مشکیه..... یه جزوه دست نویس پارسه هم تو تالار قسمت جزوه های م. شیمی هست که اون هم مربوط به استاد میرزازاده ست، اونم خیلی خوبه

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه تو دانشگاه جرم ضعیف بودید و پایه ی خوبی ندارید، حتما 2 منبع داشته باشید ....من پایه ی متوسطی دارم...بیشتر با راهیان میرم جلو ولی یه جاهایی مجبور شدم از جزوه پارسه هم بخونم مخصوصا عملیات.....
جرم امید بابایی انتشارات جهش هم آخر شهریور میاد ...از حرارتش که تعریف شده، ولی کتاب جرم ایشون تجربه نشده!!!!

بعضی از بچه ها خصوصا اونایی که سال قبل کنکور دادن اطلاعاتشون در مورد کتاب ها خیلی کامل تره بهتره که با بعضی هاشون هم مشاوره داشته باشید

goodboy2010

عضو جدید
آره دست درد نکنه اونم دیدم من 1 سری جزوه از یکی از این سایت ها پیدا کردم که جزوه های دانشگاه تهرانه نمیدونم اونام به دردم بخوره یا نه!!!!!!!!!!!

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره دست درد نکنه اونم دیدم من 1 سری جزوه از یکی از این سایت ها پیدا کردم که جزوه های دانشگاه تهرانه نمیدونم اونام به دردم بخوره یا نه!!!!!!!!!!!

اگه استادش رو میشناسید یا تعریفش رو شنید استفاده کنید...ولی اگه تجربه نشده به قول یکی از دوستانم شما تجربه اول نباشید چون زمان برای ریسک کردن ندارید!
اگه میخواید جزوه دست نویس استفاده کنید که جزوه استاد میرزازاده از بهترین هاست و امتحانش رو پس داده ..اگه با جزوه راحت نیستیددر خوندنش مشکل دارید پس قیدش رو بزنید همون کتاب پارسه رو داشته باشید...
یه نکته مهم : دورتون رو خیلی با جزوه و کتاب های مختلف شلوغ نکنید... دقت کنید در همین تایپیک گفتن که هم از راهیان راضی بودن هم پارسه بعضی ها هم بهمنیار خوندن
به یکیشون اعتماد کنید و شک نکنید ... درصد بیشتر موفقیت تلاش و پشتکاره
به قول استاد سمیعی گوهر : کتاب و کلاس و آزمون و استاد همش حاشیه ست مهم اینه که تلاش داشته باشید و مفید مطالعه کنید .

goodboy2010

عضو جدید
کتاب حرارت بابائی چطوره شازده جان از این کتاب استفاده میکنی؟

goodboy2010

عضو جدید
آقا شما برو دستتم درد نکنه. شب های بعد سوالامو که پیش اومد ازت میپرسم. مثل اینکه امسال منو شما فقط کنکوری هستیم کسی نمیاد اینجا که باهم بحرفیم.

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا شما برو دستتم درد نکنه. شب های بعد سوالامو که پیش اومد ازت میپرسم. مثل اینکه امسال منو شما فقط کنکوری هستیم کسی نمیاد اینجا که باهم بحرفیم.

شوخی کردم:)
اگه بازهم سوال دارید هستم تا بحرفیم.خوشحال میشم کمکی کرده باشم با اینکه نمیدونم حرفام مفید بود یا نه!!!
اتفاقا بچه های دیگه هم هستن من خودم چند تاشون رو میشناسم که خیلی خوبن

goodboy2010

عضو جدید
نه بابا خواهش میکنم ما چاکر همه ی بروبچه های میم شیمی هستیم. فقط من چون هنوز شروع نکردم استرس دارم برا همین خیلی نگرانم ولی بالاخره باید از یه جایی شروع کنم تا دیر نشده.:smile:

BULGARIA

کاربر بیش فعال
نه بابا خواهش میکنم ما چاکر همه ی بروبچه های میم شیمی هستیم. فقط من چون هنوز شروع نکردم استرس دارم برا همین خیلی نگرانم ولی بالاخره باید از یه جایی شروع کنم تا دیر نشده.:smile:

استرس نداشته باش ما هستیم همین نزدیکی ..........

goodboy2010

عضو جدید
استرس نداشته باش ما هستیم همین نزدیکی ..........
مسلما استرس داره منم دیر تصمیم گرفتم که بخونم چون تو خدمت بودم تازه تموم شدم برا همین:(
چه خوب یه دوسته دیگه هم اومد آخه میدونی چیه تا آدم کاریرو شروع نکرده

بالا