سلام بچه ها منم تازه اومدم اینجا حرف های بچه هارو که خوندم دیدم چقدر دیر کردم واسه ارشد 94.
به نظرتون میرسم از الان شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمکم کنید!!!؟؟؟

سلام دوست عزیز
مطمئن باشید اصلادیر نیست. ولی یه چند تا نکته رو حتما در نظر بگیرید که خودم وقتی تازه اومده بودم متوجه شون شدم
قبل اینکه بخوایید به طور جدی شروع به مطالعه کنید، بعد اینکه تایپیک مطالعه گروهی ارشد 94 و تجربیات بهترین کتاب ها رو کامل خوندید اگه باز هم در مورد کتاب و برنامه ریزی یا .... سوالی در ذهن داشتید با چند تا از رتبه برتری های اینجا مشورت داشته باشید
بشینید و خوب فکر کنید و نذارید وقتی که شروع کردید سوالی بی جواب مونده باشه یا دغدغه ذهنی داشته باشید. ساعت مطالعتون هم از همون ابتدا زیاد نباشه ، من هم 2 هفته ست شروع کردم اولش هم همین کارایی که گفتم رو انجام دادم ساعت مطالعم هم با 4 ساعت شروع شد ولی الان تقریبا 6 ساعت تا پاییز هم سعی کنید بشه 8 ساعت
هر سوالی داشتید میتونید همین جا بپرسید دوستان خیلی مهربونن و از هیچ کمک و راهنمایی دریغ نمیکنن...
یه نکته دیگه: من هم ابتدای کارم حال شما رو داشتم ولی بعد چند روز آروم شدم ....شما با یه توکل به خدا و یه بسم الله شروع کنید ،در هنگام خوندن عشق و انگیزه داشته باشید، هدفتون رو در ذهنتون مجسم کنید، تلاش و پشتکار -صبر و امید، اینکه بعدش چی میشه و ...فکرای منفی رو کنار بذارید و بقیش رو بسپارید دست خدا، خودش بهترین ها رو براتون کنار گذاشته
ببخشید پرحرفی کردم.موفق باشید