تاریخ برگزاری تمام آزمون های امسال پارسه اینجا نوشته...سلام
نمیدونید اولین ازمون پارسه کیه؟
سلام بچه ها..
یچیزی که باعث نگرانیم شده اینه که چون دیدم بین ازمونا پارسه از همه بهتره اونو واس امسال شرکت کردم اما ایا الانم که اقای سمیعی گهر گفتن تستاشو طرح نمیکنن ایا کار درستی کردم؟ ازموناش کیفیت دارن؟
سمیعی گوهر فقط پارسال درصد بالایی از سوالهارو طرح کرد اونهم نه همشو.جرم وترمو سیالات و راکتور. پیارسالم ترمو و سیالات و راکتور.یه بار گفتم یه بار دیگه هم میگم پارسه به خاطر دکتر میرزازاده و دکتر طاهری که 10 سال تو این موسسه درس میدادند معروف هست.آقای سمیعی گوهر پارسال فقط و فقط ترم پاییز انهم به واسطه رفتن میرزازاده و طاهری از ایران در موسسه پارسه درس دادند.(سمیعی استاد خوبیه ولی معروفی پارسه به خاطر یک ترم درس دادن ایشان در پارسه نیست)...پارسه 18 ساله داره کار میکنه.یه چیزه دیگه هم بگم که کلا آزمونها زیاد با هم فرق ندارند مخصوصا 25 درصد و 50 درصد.چیزی که همیشه پارسه رو ار بقیه متمایز کرده جامعه آماریش هست که خیلی از آزمونهای دیگر موسسات زیادتر هست. مهم آزمونهای جامع هستش.شما آزمون میدهید که نقاط ضعفتون رو در بیارید .مگه برای استاد سمیعی آزمون میدهید.2 سال پیش که سمیعی نبود یعنی پارسه بد بود آزموناش !!!!!.سلام بچه ها..
یچیزی که باعث نگرانیم شده اینه که چون دیدم بین ازمونا پارسه از همه بهتره اونو واس امسال شرکت کردم اما ایا الانم که اقای سمیعی گهر گفتن تستاشو طرح نمیکنن ایا کار درستی کردم؟ ازموناش کیفیت دارن؟
در مورد ازمونا باید بگم هیچ نظارتی بر روی استاندارد بودنش نیست روی ازمونا فقطططططططططططططططططططط برای با برنامه و پیوسته درس خوندن بین هر ازمون و درست تست زدن اشنا شدن با فرایند ازمون و ترتیبی که میخوای تستا رو بزنی یعنی منظورم ترتیب درساست ......و این که بیای ببینی تا چند درصد شک تست بزنی منطقیه و یا اینکه بعد ازمون بفهمی که سفید دادن بهتر از سیاه کردن پاسخ نامس شاید به نظرتون مسخرس اما اینکه چه جوری سر ازمون تست بزنید به مهمترین سوالتون تو ازمونای اخر و البته کنکور اصلی تبدیل میشه..... که واقعا جز یه سری قواعد کلی بقیه بسته به خود فرد داره.........حالا پس نه سطح علمی میشه با این ازمونا سنجید به طور دقیق و نه هر چیزه دیگه که شما به فکرشید ازمونای کارشناسی مثل قلم چی و ........بله ولی یه همچین چیزی تو ارشد معنا نداره پس به طور خاص موسسه ایی شاخص نیست تنها برتری پارسه جامعه اماریش که امسال اخراش فکر کنم به 1000 و خورده ایی رسید و بقیه موسسات نزدیک 300 بودن همییییییییییییییییین
بچه ها این کتابایی که از "راهیان ارشد" معرفی کردید مخصوص خود مهندسی شیمیه؟ حرارت، سیالات، ترمو2 رو میگم
حرارت و ترمو هم دو تا کتابه ظاهرا، لطفا به لینکای زیر یه نگاه بنداز بعد بگو که من باید کدومو تهیه کنم؟حرارت و ترمو ک یه کتابه برای همه رشته ها داده بیرون(بیو-فراوری-پلیمر و میم شیمی) ولی سیالات مخصوص مهندسی شیمی داره
ترمو باید اونی رو بگیری که نویسندش باغبان زادسحرارت و ترمو هم دو تا کتابه ظاهرا، لطفا به لینکای زیر یه نگاه بنداز بعد بگو که من باید کدومو تهیه کنم؟
ترمو 2:
http://rahianarshad.com/book/detail/id/235
http://rahianarshad.com/book/detail/id/240
حرارت:
http://rahianarshad.com/book/detail/id/359
http://rahianarshad.com/book/detail/id/56
سلام علیکووووووووم..
بازم من و یه چند تا سوال!!! بچه ها من چند روزه ریاضیو شروع کردم اونم از کتا دکتر طاهری پارسه که همه متفق القول گفتن بهترینه...سوالم اینه که میگن همه مباحث لازم نیس چون بیست فصل داره منم ریاضیم اصن خوب نیس میخاستم بدونم کدوم فصلاش سوالای مهمتری داره؟ مثلا فصلای اولش که معادلات بسل و لاگرانژ و ....که همش فرموله و باید حفظ بشه لازمه؟ ممنون میشم کمکم کنین
ببخشید من اینجا نظر میدمسلام به همگی
من پارسال ارشد فرایندمو دانشگاه آزاد تمام کردم ولی بخاطر
دکترا میخوام بشینم برا دولتی امسال بازم بخونم ولی ...
واقعا انگیزم خیلییی پایینه یاد سختیایی که برای پایان نامه و ... میوفتم مخم
سوت میکشه از طرفی خاطره ی خیلی بدی از کنکور سراسری مزخرف 90 دارم..
یخورده جرم و عملیات خوندم ولی باز کنار گذاشتم از طرفی وقتم داره تلف میشه
کسایی که تجربه مشابهی دارن خواهشا راهنمایی کنن
سلام بچه ها
دانشگاه صنعت نفت اهواز و آبادان تا چه رتبه ای قبول میشه شد
گرایششون چیه؟
در مورد ابادان نمیدونید یکی دوستام ازم پرسید سوال شد برامدانشگاه صنعت نفت اهواز فقط در رشته فرآوری دانشجو میگیره مهندسی شیمی نداره
در مورد ابادان نمیدونید یکی دوستام ازم پرسید سوال شد برام
حالا همون اهواز تا چه رتبه ای میگیره ؟
بورسیه میکنن؟
در مورد ابادان نمیدونید یکی دوستام ازم پرسید سوال شد برام
حالا همون اهواز تا چه رتبه ای میگیره ؟
بورسیه میکنن؟
در مورد دانشکده نفت آبادان باید بگم که اونجا رشته مهندسی شیمی گرایش بهداشت ایمنی محیط زیست(HSE) داره که ستاره دار و ظرفیتش هم 14 نفر و در مورد استخدام باید بگم که با توجه به شرط معدل اونجا گروه بندی میشین و کسایی که شرط معدل رو موقع فارغ التحصیلی داشته باشن اولویت استخدام دارن بدین نحو که در صورت وجود سمت بدون آزمون به استخدام وزارت نفت در میان
سلام بچه ها
من امسال کنکور دارم
هنوزم شروع نکردم.
خیلی هم نگرانم
هم نگران حجم درسا هم نگران وقت کم
می خواستم بگم که بچه ایی که امسال کنکور دادن اگه براشون مقدوره
از هر عنوان درس فصل های مهمشو مشخص کنن
که بتونم حداقل روی اون صلا تمرکز کنم.
از همتون ممنون بابت راهنماییاتون.
------------
من تو همه ی تاپیکا همینو پرسیدم دقت کردین؟
سلامسلام خدا قوت
الان میخوام شروع کنم دیره نه ؟ناامیدم (کنکور مهندسی شیمی)
کتاب فقط راهیان بخونم اگه رفرنس نخونم ضرر میکنم عایا؟
عملیات چه کتابی بخونم بهتر یادش بگیرم
مکانیک با اون همه فرمول رو چه جوری بخونم؟
ریاضیات به نظرتون همش رو بخونم؟
کنکور کجا ثبت نام کنم؟ ماهان؟ پارسه ؟ سنجش؟ یا چی؟
سپاسگزارم از دوستانی که راهنمایی میکنن
سلام
الان دیره خیلی زود هم هست