[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دانشگاه صنعتی اصفهان

دانشگاه صنعتی اصفهان

حالا نوبت دانشگاه صنعتی اصفهان هست که بررسی کنیم.
این دانشگاه سال قبل در گرایشهای زیر دانشجو پذیرفته است:
گرایش بیوتکنولوژی،پدیده های انتقال،فرایندهای جداسازی،پیشرفته
استادای مشهوری داره که من فقط دوتاشون رو به واسطه تالیف یا ترجمه میشناسم:
دکتر کیقباد شمس مترجم کتاب کنترل فرایند اسمیت
دکتر چالکش امیری مولف کتابهای دانشگاهی انتقال حرارت و انتقال جرم و ...
من از دوستان سال قبلم شنیدم گرایش پدیده های انتقال خیلی سخت گیرن
در سال 91 دوستام با رتبه 300 و خورده ای پیشرفته قبول شدن و با 400 و خورده ای پدیده ای انتقال پذیرفته شدن .سال پیش با رتبه 500 پیشرفته قبول شدن
از لحاظ امکانات ازمایشگاهی برای پایان نامه کارشناسی ارشد خیلی عالی هست
من شنیدم از این دانشگاه طراح سوال کنکور ارشد زیاد پیدا میشه.
دوستان اگه شما اطلاعاتی دارین در مورد این دانشگاه و گرایشها لطف کنید دیگر دوستان رو نیز در جریان بذارید
با تشکر فراوان

بنده هم طبق معمول آمار قبولی های سال گذشته رو میدم::D

دانشگاه صنعتی اصفهان طراحی فرآیندهاي جداسازي 260 روزانه
دانشگاه صنعتی اصفهان مهندسی شیمی پیشرفته 365 روزانه
دانشگاه صنعتی اصفهان پدیده هاي انتقال و فرآیندهاي جداسازي 391 روزانه
دانشگاه صنعتی اصفهان طراحی فرآیندهاي جداسازي 663 شبانه
دانشگاه صنعتی اصفهان چرخه سوخت هسته اي 750 روزانه
دانشگاه صنعتی اصفهان مهندسی شیمی پیشرفته 891 شبانه
دانشگاه صنعتی اصفهان پدیده هاي انتقال وفرآیندهاي جداسازي 896 شبانه

و اینکه من شنیدم دانشگاه صنعتی اصفهان سخت گیرن. البته شنیدن کی بود مانند دیدن! ولی فکر هم میکنم همینطور باشه تقریبا. باز نمیدونم دقیقا.:smile:

mohammad aghaei

عضو جدید
سلام دوستان
بروبچ شما از بین گرایش های پیشرفته و گاز و کنترل، اول کدومو میزنید و در واقع اولویت بندیتون چجوریه؟ و لطفا دلیلشو هم بگید. دلایلی از قبیل بازار کار ، مدرک گرایی سیستم دولتی و هر چیزی که خودتون بهتر میدونید!! ممنون

mrzhesami

عضو جدید
بنده هم طبق معمول آمار قبولی های سال گذشته رو میدم::D

دانشگاه صنعتی اصفهان طراحی فرآیندهاي جداسازي 260 روزانه
دانشگاه صنعتی اصفهان مهندسی شیمی پیشرفته 365 روزانه
دانشگاه صنعتی اصفهان پدیده هاي انتقال و فرآیندهاي جداسازي 391 روزانه
دانشگاه صنعتی اصفهان طراحی فرآیندهاي جداسازي 663 شبانه
دانشگاه صنعتی اصفهان چرخه سوخت هسته اي 750 روزانه
دانشگاه صنعتی اصفهان مهندسی شیمی پیشرفته 891 شبانه
دانشگاه صنعتی اصفهان پدیده هاي انتقال وفرآیندهاي جداسازي 896 شبانه

و اینکه من شنیدم دانشگاه صنعتی اصفهان سخت گیرن. البته شنیدن کی بود مانند دیدن! ولی فکر هم میکنم همینطور باشه تقریبا. باز نمیدونم دقیقا.:smile:

آقا دمت گرم ...
ممنون میشم اگر رتبه های دانشگا های تهران رو هم با این دقت برامون بزاری ...

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا دمت گرم ...
ممنون میشم اگر رتبه های دانشگا های تهران رو هم با این دقت برامون بزاری ...

سلام دوست من.
فایل زیر شامل تعدادی رتبه و درصد بخشی از قبولی های سال 93 هست که دانشگاه های تهران رو نیز شامل میشود.
امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار گیرد:gol:

پیوست ها

• mohandesi shimi_rotbe.pdf
    87.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
در یکی از تایپیک ها ، یکی از دوستامون ( آقای پویا ) اطلاعاتی در مورد دانشگاه صنعتی اصفهان فرمودن که من این جا قرار میدم.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

صنعتی اصفهان

تو دانشگاه صنعتی اصفهان چند تا گرایش داریم که عبارتند از جداسازی، پیشرفته ، پدیده های انتقال ، پلیمر و هسته ای که روند قبولی و رتبه هایی که بچه ها پارسال قبول شدن به این صورت بوده که: اول جداسازی پر شده( تا حدود رتبه350) بعدش پیشرفته پر شده (تقریبا تا رتبه حدود 400) و بعدش هم پدیده ها که حدودا تا 470 هم داریم) و هسته ای هم که معمولاً کم طرفداره تا نزدیکای 540 اینجا رو اوردن پلیمر هم که کلا جداست! البته کلی دانشجوی قبول شده با معدل (بدون کنکور) هم داریم. بحث آموزش محور و شبانه ها کلا جداست. در مورد گرایش ها هم اینکه تقریبا سه تا گرایش شبیه هم هستن و جزو گرایش های عمومی مهندسی شیمی محسوب میشن. اینجا به دلیل اینکه اساتید چرخشی درس ها رو میگیرن نمیشه راجع به سختی و آسونی گرایش ها صحبت کرد چون سختی درسا با اسم استادش نسبت مستقیم داره! معمولا 5 تا درس هست که اکثر گرایش ها باید پاس کنن :ترمو پیشرفته ، راکتور پیشرفته ، دو درس از بین درسای حرارت و سیالات وجرم پیشرفته ، یه درس بین ریاضیات پیشرفته و تحلیل عددی پیشرفته دو سه تا درس تخصصی هم هست هر گرایش باید بگذرونه و اینجا به این صورته: پدیده ها: یکی دینامیک سیالات محاسباتی(CFD :gambit & fluent ) و اون یکی هم یا لایه مرزی یا convection پیشرفته: یکی بیوشیمی و اونیکی هم یا تصفیه بیولوژیکی پساب و یا طراحی واحدهای عملیاتی جداسازی : یکی تقطیر چند جزئی و یکی هم بین تکنولوژی ذرات ریز و تصفیه آب های صنعتی هسته ای ها هم که کلا درس سخت ندارن! (بهداشت و ...) و اما در مورد خود دانشگاه و شرایط خوابگاهیش: از ضعف های اینجا اینه که دانشگاه تقریبا بیرون شهره و حدوداً برای اینکه به شهر برسی باید حدودا یه نیم ساعتی معطل بشی.(با اتوبوس) البته رو تابلو نوشتن فاصله دانشگاه تا اصفهان 5 کیلومتر و تا خمینی شهر 5/0 کیلومتره. ضمناً برای کسایی که ماشین دارن یا تاکسی تلفنی میگیرن 15 دقیقه بیشتر تا شهر فاصله نیست. . ( هر 15 دقیقه یه بار به اصفهان سرویس داره). به طور کلی مثلا اگه بخوای از خوابگاه بری سی وسه پل باید حد اقل روی یک ساعت بعدش حساب کنی(با توجه به ترافیک وکلان شهر بودن اصفهان) .ولی یه بازارچه هم تو دانشگاه هست که تقریبا همه چی برا خرید توش هست خوابگاهش هم تو خود دانشگاهه و فاصلش تا دانشکده تقریبا ۵ دقیقست .از لحاظ خوابگاهی هم خوابگاه هاش به نسبت جاهای دیگه خوبو زیاده و پارسال به شبانه هاش هم خوابگاه داده. 9 تا استاد تمام داره ُدو تا دانشیار و یه 10 تایی هم استادیار. زمینه هایی هم که الان دارن کار میکنن تصفیه پساب ، غشا ، نانو، CFD ، بیو ، جذب سطحی و ازدیاد برداشت نفت و مدلینگ و پلیمر و .... از نظر تدریس هم خوبن و کار هم زیاد میکشن.
حراست اصلا توی دانشگاه وجود خارجی نداره.یه جنگلم کنار دانشگاه هست که خیلی خوش آب و هواست.برخورد کارکنان عالییییه.اتاقا 4 نفره است و تمیزه تو خوابگاه غذاهام خوبه.سفرهای تفریحی دانشگاهم زیاده

در مورد برخورد کارکنان اینو اضافه کنم که من روز اولی که رسیدم دم در ورودی دانشگاه حراستیه به جای اخم و غر غر کردن رفت برام چایی و شیرینی اورد و تا موقعی که سرویس خوابگاه رسید برام جک تعریف کرد :d

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان
ببخشید میدونم کمی گذشته ولی اطلاعات دیگه ای هم از دانشگاه شیراز هست که حیفم اومد قررا ندم. اینا رو هم آقا پویا فرمودند .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ--

دانشگاه شیراز

دانشگاه شیراز دارای 6 گرایش : پیشرفته ، گاز ، کنترل ، محیط زیست ، پلیمر و نانو می باشد
دارای 9 استاد تمام 7 دانشیار و 7 استاد یار است
زمینه های کاری اساتید : راکتور ، کاتالیست ، کریستالیزیشن ، پدیده های انتقال ، ازدیاد برداشت ، موضوعات محیط زیستی ، جداسازی ، تعادلات ترمودینامیکی و بررسی رفتارهای فازی ، پلیمر ، انتقال حرارت و مبدل های حرارتی ، سنتز نانوساختارها ، هیدرات های گازی ، کنترل
رتبه های قبولی و نحوه ی پر شدن گرایش ها :
پیشرفته : تا 200 و خرده ای گرفته
گاز : رتبه های بین 300 تا 400 رو گرفته و به نسبت کنترل زودتر پر شده
کنترل : رتبه های بین 300 تا 400 البته ممکنه چند تا بالاتر هم داشته باشن
محیط زیست : حول و حوش 400
پلیمر : 400 و خرده ای
نانو : 400 و خرده ای (470 هم قبولی داشته )

گرایش پیشرفته به نسبت رشته های دیگه استادای آسون گیرتری داره و رنج معدلا هم بالاست کلا کسی که نخواد زیاد به خودش سختی بده راحت می تونه از زیر کار شونه خالی کنه درنهایت هم معدلش زیاد پایین نیاد . اکثر پروژه های درسا در حد همون کارشناسیه و حتی پایین تر
برخی از اساتید گرایش گاز سختگیر هستن و رنج معدلا هم به نسبت گرایشای دیگه پایین تره
شاید بشه گفت سخت ترین گرایش کنترله و اکثر درسا پروژه های سنگین داره و علاوه بر اون درسا خیلی کار می برن
پلیمر سال قبل برای اولین بار5 تا دانشجو گرفت که 2 تاشون رفتن دانشگاه های دیگه ، کلا یه رشته ی جدیدیه تو دانشگاه و استادهای زیاد به نامی هم نداره
نانو هم که کلا از حیطه ی مهندسی شیمی خارج میشه و خیلی از درسا جدید هستن و پروژهای زیادی هم داره ، اساتید روی حضور و غیاب خیلی حساس هستن ، تز دانشجوهای این گرایش هم حتما آزمایشگاهیه و سال دو رو کامل باید دانشگاه باشن.

در انتها هم میشه گفت که اینترنت دانشگاه خیلی خفنه :d دانشکده به اسم دانشکده مهندسی شیمی گاز و نفته یه ساختمان خیلی قشنگ و نوسازه.غذاش زیاد تعریفی نیست.حراستم برخورد خوبی دارن

دختر یخی

عضو جدید
سلام بچه ها اول صبحی چقدر حالم گرفته شد
من با چه دوقی دارم درس میخونم برای ارشد مهندسی شیمی
امروز این استخدامی سایت سازمان سنجش رو دیدم دوتا بیشتر شیمی رو نمیخواست ،پدرم گفت اینه این رشته ای که میخوای بخونی که یه دونه کار نیست؟:( ،همش مدیریت وانواع مدیریت وحقوق وحسابداری بود :(
یعنی واقعا کار نیست اصلا برای خانوم در تهران؟
سلام عزیزم ...اگه علاقه داری بخون شرایط کاری فعلا توایران همینه ..
البته اینو بگما وضعیت ما به نشبت بچه های مکانیک و برق و عمران خیلی بهتره..
یکی مهندسی شیمی و یکی مهندسی مواد جز رشته هایین که سالای قبل کم توجهی میشده و ولی کم کم دارن میان رو بورس..امیدت بخدا باشه ایشالا که درزس میشه..من خوندم امسال واس ارشد منتظر نتیجه شم..تا خدا چی بخاد

دختر یخی

عضو جدید
دوستان
ببخشید میدونم کمی گذشته ولی اطلاعات دیگه ای هم از دانشگاه شیراز هست که حیفم اومد قررا ندم. اینا رو هم آقا پویا فرمودند .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ--

دانشگاه شیراز

دانشگاه شیراز دارای 6 گرایش : پیشرفته ، گاز ، کنترل ، محیط زیست ، پلیمر و نانو می باشد
دارای 9 استاد تمام 7 دانشیار و 7 استاد یار است
زمینه های کاری اساتید : راکتور ، کاتالیست ، کریستالیزیشن ، پدیده های انتقال ، ازدیاد برداشت ، موضوعات محیط زیستی ، جداسازی ، تعادلات ترمودینامیکی و بررسی رفتارهای فازی ، پلیمر ، انتقال حرارت و مبدل های حرارتی ، سنتز نانوساختارها ، هیدرات های گازی ، کنترل
رتبه های قبولی و نحوه ی پر شدن گرایش ها :
پیشرفته : تا 200 و خرده ای گرفته
گاز : رتبه های بین 300 تا 400 رو گرفته و به نسبت کنترل زودتر پر شده
کنترل : رتبه های بین 300 تا 400 البته ممکنه چند تا بالاتر هم داشته باشن
محیط زیست : حول و حوش 400
پلیمر : 400 و خرده ای
نانو : 400 و خرده ای (470 هم قبولی داشته )

گرایش پیشرفته به نسبت رشته های دیگه استادای آسون گیرتری داره و رنج معدلا هم بالاست کلا کسی که نخواد زیاد به خودش سختی بده راحت می تونه از زیر کار شونه خالی کنه درنهایت هم معدلش زیاد پایین نیاد . اکثر پروژه های درسا در حد همون کارشناسیه و حتی پایین تر
برخی از اساتید گرایش گاز سختگیر هستن و رنج معدلا هم به نسبت گرایشای دیگه پایین تره
شاید بشه گفت سخت ترین گرایش کنترله و اکثر درسا پروژه های سنگین داره و علاوه بر اون درسا خیلی کار می برن
پلیمر سال قبل برای اولین بار5 تا دانشجو گرفت که 2 تاشون رفتن دانشگاه های دیگه ، کلا یه رشته ی جدیدیه تو دانشگاه و استادهای زیاد به نامی هم نداره
نانو هم که کلا از حیطه ی مهندسی شیمی خارج میشه و خیلی از درسا جدید هستن و پروژهای زیادی هم داره ، اساتید روی حضور و غیاب خیلی حساس هستن ، تز دانشجوهای این گرایش هم حتما آزمایشگاهیه و سال دو رو کامل باید دانشگاه باشن.

در انتها هم میشه گفت که اینترنت دانشگاه خیلی خفنه :d دانشکده به اسم دانشکده مهندسی شیمی گاز و نفته یه ساختمان خیلی قشنگ و نوسازه.غذاش زیاد تعریفی نیست.حراستم برخورد خوبی دارن
:(بسیار عاااااالی....من شیرازو خیلیییی دوس دارم ولی متاسفانه راهم خیلی دوره و خانوادم نمیذارن واس ارشد بیام اونجا

دختر یخی

عضو جدید
در یکی از تایپیک ها ، یکی از دوستامون ( آقای پویا ) اطلاعاتی در مورد دانشگاه صنعتی اصفهان فرمودن که من این جا قرار میدم.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

صنعتی اصفهان

تو دانشگاه صنعتی اصفهان چند تا گرایش داریم که عبارتند از جداسازی، پیشرفته ، پدیده های انتقال ، پلیمر و هسته ای که روند قبولی و رتبه هایی که بچه ها پارسال قبول شدن به این صورت بوده که: اول جداسازی پر شده( تا حدود رتبه350) بعدش پیشرفته پر شده (تقریبا تا رتبه حدود 400) و بعدش هم پدیده ها که حدودا تا 470 هم داریم) و هسته ای هم که معمولاً کم طرفداره تا نزدیکای 540 اینجا رو اوردن پلیمر هم که کلا جداست! البته کلی دانشجوی قبول شده با معدل (بدون کنکور) هم داریم. بحث آموزش محور و شبانه ها کلا جداست. در مورد گرایش ها هم اینکه تقریبا سه تا گرایش شبیه هم هستن و جزو گرایش های عمومی مهندسی شیمی محسوب میشن. اینجا به دلیل اینکه اساتید چرخشی درس ها رو میگیرن نمیشه راجع به سختی و آسونی گرایش ها صحبت کرد چون سختی درسا با اسم استادش نسبت مستقیم داره! معمولا 5 تا درس هست که اکثر گرایش ها باید پاس کنن :ترمو پیشرفته ، راکتور پیشرفته ، دو درس از بین درسای حرارت و سیالات وجرم پیشرفته ، یه درس بین ریاضیات پیشرفته و تحلیل عددی پیشرفته دو سه تا درس تخصصی هم هست هر گرایش باید بگذرونه و اینجا به این صورته: پدیده ها: یکی دینامیک سیالات محاسباتی(CFD :gambit & fluent ) و اون یکی هم یا لایه مرزی یا convection پیشرفته: یکی بیوشیمی و اونیکی هم یا تصفیه بیولوژیکی پساب و یا طراحی واحدهای عملیاتی جداسازی : یکی تقطیر چند جزئی و یکی هم بین تکنولوژی ذرات ریز و تصفیه آب های صنعتی هسته ای ها هم که کلا درس سخت ندارن! (بهداشت و ...) و اما در مورد خود دانشگاه و شرایط خوابگاهیش: از ضعف های اینجا اینه که دانشگاه تقریبا بیرون شهره و حدوداً برای اینکه به شهر برسی باید حدودا یه نیم ساعتی معطل بشی.(با اتوبوس) البته رو تابلو نوشتن فاصله دانشگاه تا اصفهان 5 کیلومتر و تا خمینی شهر 5/0 کیلومتره. ضمناً برای کسایی که ماشین دارن یا تاکسی تلفنی میگیرن 15 دقیقه بیشتر تا شهر فاصله نیست. . ( هر 15 دقیقه یه بار به اصفهان سرویس داره). به طور کلی مثلا اگه بخوای از خوابگاه بری سی وسه پل باید حد اقل روی یک ساعت بعدش حساب کنی(با توجه به ترافیک وکلان شهر بودن اصفهان) .ولی یه بازارچه هم تو دانشگاه هست که تقریبا همه چی برا خرید توش هست خوابگاهش هم تو خود دانشگاهه و فاصلش تا دانشکده تقریبا ۵ دقیقست .از لحاظ خوابگاهی هم خوابگاه هاش به نسبت جاهای دیگه خوبو زیاده و پارسال به شبانه هاش هم خوابگاه داده. 9 تا استاد تمام داره ُدو تا دانشیار و یه 10 تایی هم استادیار. زمینه هایی هم که الان دارن کار میکنن تصفیه پساب ، غشا ، نانو، CFD ، بیو ، جذب سطحی و ازدیاد برداشت نفت و مدلینگ و پلیمر و .... از نظر تدریس هم خوبن و کار هم زیاد میکشن.
حراست اصلا توی دانشگاه وجود خارجی نداره.یه جنگلم کنار دانشگاه هست که خیلی خوش آب و هواست.برخورد کارکنان عالییییه.اتاقا 4 نفره است و تمیزه تو خوابگاه غذاهام خوبه.سفرهای تفریحی دانشگاهم زیاده

در مورد برخورد کارکنان اینو اضافه کنم که من روز اولی که رسیدم دم در ورودی دانشگاه حراستیه به جای اخم و غر غر کردن رفت برام چایی و شیرینی اورد و تا موقعی که سرویس خوابگاه رسید برام جک تعریف کرد :d
دمش گرم حراستیه....:D
ولی چیزی که من شنیدم اینه که امار خودکشی تواین دانشگاه زیاده این صحت داره؟

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
بروبچ شما از بین گرایش های پیشرفته و گاز و کنترل، اول کدومو میزنید و در واقع اولویت بندیتون چجوریه؟ و لطفا دلیلشو هم بگید. دلایلی از قبیل بازار کار ، مدرک گرایی سیستم دولتی و هر چیزی که خودتون بهتر میدونید!! ممنون
من اگه باشم پیشرفته اول میزنم بعد گاز بعد کنترل
رشته مهندسی پیشرفته بنظر من گرایش کاملتری هست و دست شما نسبت به سایر گرایشها بازتر هست برای اینکه روی چه زمینه ای کار کنید.بازار کار گاز میتونه خوب باشه ولی از دید من پیشرفته برای ادامه مناسبتره چون به عقیده من جای کار زیاد داره.
البته من با ذهنیت خودم جواب دادم شاید هیچ کدوم از حرفام درست نباشه
البته در اغلب دانشگاهها اگه گرایش کنترل داشته باشن شک نکنید جزو خفن ترین گرایش همون دانشگاه محسوب میشه هم به عنوان کلاس هم به عنوان سخت گیری.:biggrin:

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
...

...

من جا داره از زحمات کا اچ عزیز و فاطمه یاس تشکر کنم که با تمام وجود برای داوطلبین امسال زمینه مناسبی رو برای انتخاب گرایش فراهم می کنند. دوستان عزیز دیگه هم لطف کنن از دانشگاه صنعتی اصفهان هر چه میدونن بگن تا فردا بریم سراغ یه دانشگاه دیگه.
با تشکر از همه دوستان :gol::gol::gol:

mohammad aghaei

عضو جدید
من اگه باشم پیشرفته اول میزنم بعد گاز بعد کنترل
رشته مهندسی پیشرفته بنظر من گرایش کاملتری هست و دست شما نسبت به سایر گرایشها بازتر هست برای اینکه روی چه زمینه ای کار کنید.بازار کار گاز میتونه خوب باشه ولی از دید من پیشرفته برای ادامه مناسبتره چون به عقیده من جای کار زیاد داره.
البته من با ذهنیت خودم جواب دادم شاید هیچ کدوم از حرفام درست نباشه
البته در اغلب دانشگاهها اگه گرایش کنترل داشته باشن شک نکنید جزو خفن ترین گرایش همون دانشگاه محسوب میشه هم به عنوان کلاس هم به عنوان سخت گیری.:biggrin:

منم دقیقا میخواستم با همین اولویت بندی بزنم! البته من گاز رو خیلی علاقه دارم ولی دقیقا همونی که گفتید پیشرفته واقعا دست آدم باز هست. ممنون

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من خودم گاز رو دوست دارم.
راجع به کنترل هنوز دید دقیق و خوبی ندارم، به نظرم جالب میاد اما شنیدم که واسه کار بیشتر از بچه های برق استفاده میکنند تا مهندسی شیمی هایی که کنترل خوندن. باز مطمئن نیستم.
پیشرفته هم که همونطور که خود شماها گفتین کلی تره و جا واسه کار زیاد داره و واسه ادامه دادن خیلی خوبه. و اینکه بدون گرایش قطعا محدودیت واسه کار هم نداره نسبت به گرایش دارها.
من شاید از بین این سه تا گاز رو ترجیح بدم اما بازم معلوم نیست دقیق. بستگی به خود آدم و هدفش داره دیگه.

rotbebartar

عضو جدید
من جا داره از زحمات کا اچ عزیز و فاطمه یاس تشکر کنم که با تمام وجود برای داوطلبین امسال زمینه مناسبی رو برای انتخاب گرایش فراهم می کنند. دوستان عزیز دیگه هم لطف کنن از دانشگاه صنعتی اصفهان هر چه میدونن بگن تا فردا بریم سراغ یه دانشگاه دیگه.
با تشکر از همه دوستان :gol::gol::gol:
منم از زحمات بچه ها قدردانی میکنم
دانشگاه صنعتی اصفهان استادای خیلی خوبی داره ولی میگن خیلی سخت گیرن خیلی زیاد

mrzhesami

عضو جدید
سلام دوست من.
فایل زیر شامل تعدادی رتبه و درصد بخشی از قبولی های سال 93 هست که دانشگاه های تهران رو نیز شامل میشود.
امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار گیرد:gol:
ممنونم از فایل ارزشمندتون،
بنظرتون تمام رتبه های آورده شده در کنار رشته درست هستند ؟
مثلا با رتبه ی 199 شبانه شریف انرژی ومحیط زیست، یا 289 روزانه همین گرایش شریف !

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

این فایلی هستش که سایت پارسه توی صفحه اش قرار داده. فکر نمیکنم غلط باشه.
شاید اون 289 از سهمیه معدل استفاده کرده باشه یا اون 199 خوب انتخاب رشته نکرده باشه. هر چیزی ممکنه.

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز

خواهش میکنم.
من هم با نظر دوست خوبم موافقم .
پارسال یکی از دوستان با رتبه 200 و خورده ای روزانه شریف همین رشته قبول شدند و شخصی هم که شبانه قبول شدن، فکر میکنم اشتباه انتخاب رشته کرده باشن

mrzhesami

عضو جدید
خواهش میکنم.
من هم با نظر دوست خوبم موافقم .
پارسال یکی از دوستان با رتبه 200 و خورده ای روزانه شریف همین رشته قبول شدند و شخصی هم که شبانه قبول شدن، فکر میکنم اشتباه انتخاب رشته کرده باشن

بله دقیقا منم با گفته دوستمون آقای Kh و البته شما کاملا موافقم.
اما یه مساله هست اونم اینه که با توجه به دفترچه ی ظرفیت گرایش ها سال گذشته از دانشگاه صنعتی شریف واسه هر گرایش شبانه فقط یدونه ظرفیت وجود داره اما رتبه های 148 و 199 ، 2تا ظرفیت شبانه رو گرفتن، ینی امکان داره قبولی با آمار دفترچه مطابقت نداشته باشه ؟

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا نوبت دانشگاه فردوسی مشهد هست.
سال قبل گرایشهایی که در مهندسی شیمی در این دانشگاه دانشجو پذیرفته شده است به شرح زیر است:
گرایش پلیمر،در زمینه ی بیوشیمیایی،پدیده های انتقال و فرایندهای جداسازی،شبیه سازی و طراحی فرایند،صنایع غذایی،فراوری و انتقال گاز.
من یکی از دوستای سالهای پیشم اونجا قبول شده بود شبانه بیو بود خوابگاه هم میگفت داره.البته سال قبل نمیدونم.دوستم میگفت جو دانشگاه فردوسی شاد هست
من خودم دوسال پشت سرهم طرح ولایت رفتم از طرف بسیج دانشجویی که هر دوسال تو مشهد و دانشگاه فردوسی بود.دانشگاه خیلی بزرگیه من یه بار نصف دانشگاه رو پیاده روی ارام رفتم البته از کنار دیوارش تو خیابون تا گم نشم:biggrin:تقریبا یک و خورده ای شاید دوساعت طول کشید. تا حرم مطهر تقریبا نیم ساعت با اتوبوس وقت میگیره ولی خوبیش این هست که کنار دانشگاه ایستگاه مترو هست ربع ساعت تقریبا وقت میگیره.البته من شنیدم برای حرم دانشگاه سرویس داره.نزدیکش یه پارک بزرگ داره خیلی معروفه اسمش ملت هست.
کلا فضای دانشگاه جالبه. از نظر فضای سبز که حرف نداره.ایستگاههای ورزش صبحگاهی هم داره. خوابگاه تو محوطه دانشگاه هست من خیلی از کلاساش که دیدم مجهز بود به ویدیو پرژکتور.
بقیه دوستان هم اگه اطلاعاتی دارین بذارین تا بقیه هم استفاده کنن

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطلب پایین از گفته های آقا پویا :)
-----------------------------------------------------------

دانشگاه فردوسی

از لحاظ رنکینگ 8 و از لحاظ تاسیس سومین دانشگاه کشوره از لحاظ زیبایی و وسعت دانشگاه بسیار زیباییه
تو منطقه لوکس مشهد واقع شده...ضلع جنوبیه پارک ملت آب و هوای مشهد مثل طرز فکره یه بنده خدایی به هیچ صراطی مستقیم نی...آخه از یه طرف کوه از یه طرف کویر (زمستونای سرد و پر برف زیبایی داره)
تو این دانشگاه به جز کشاورزی و معماری بقیه مهندسیها تو دانشکده مهندسی یکی از قدیمی ترین دانشکده ها کلاساشون بر گزار میشه هیئت علمی گروه مهندسی شیمی 22 نفرن که شامل 4 استاد 4 دانشیار و بقیه استادیار هستش ضمیمه: یه قانونی هست که دانشیار اگه تمام شرایط ارتقاع به استاد تمامی رو داشته باشه ولی ئانشجوی دکتری تو دانشگاه محل کارش فارغ التحصیل نکرده باشه نمیتونه مدرک استادیش بگیره...فردوسی 5 ساله دکتری اورده و به همین خاطر امسال یه دفعه همه دارن استاد میشن آخه کم کم دارن نسل اول و دوم دکتری تموم میکنن. گرایشهای مقطع کارشناسی ارشد شامل: فرآوري و انتقال گاز ، صنايع غذايي ، جدا سازي و پديده هاي انتقال ، بيوشيميايي( همون بیو تکنولوژیه و وزارت علوم اسمشو بد ثبت کزده) ، طراحی که پارسال اضافه شد و پلیمر که امسال اوردن از لحاظ کیفی و کمی و وضعیت نمرات اینجا بد نیست و از لحاظ امکانات آزمایشگاهی باید بگم که در سطح مطلوبی قرار داره امسال ظرفیت پذیرش گرایشها کمی تغییر کرده ولی با اضافه شدن پلیمر باز تعداد به حالت قبل برگشته و پارسال بچه ها تا 410 میتونستن طراحی ، تا 530 جداسازی ، تا 630 گاز ، تا 750 بایو و تا 850 صنایع غذاییی روزانه رو بیارن من شبانه اینجا رو توصیه نمیکنم زمینه های کاری اینجا اغلب ساخت غشا ، نانو ، بایو و استخراجهای غذایی و مدلسازی فرایندهاست
از لحاظ امکانات رفاهی وضع اینجا خوبه خوابگاه و دانشکده سلف جدا داره صوبحونه هم تو سلف سرو میشه خوابگاه اینجا بر خلاف صنعتی اصفهان که تو اتاقاش اینترنت نیست به سیستم اینترنت کابلی واسه هر اتاق مجهزه و اتاق دانشجویان ارشد و دکتری پسرها دو نفره هستش(دخترها رو نمیدونم) خوابگاههای اینجا تو دانشگاه قرار داره و به شکل گسترده و حداکثر 3 طبقه و یک مورد 4طبقه هستش تو دانشگاه از صبح تا ساعت 6 بعد از ظهر اتوبوس و از اون موقع تا 10 شب ماشین های ون هر 15 دقیقه به دانشجوها سرویس میدن کنار درب دانشگاه یه ایستگاه مترو و یک ایستگاه اتوبوس هست و راحت میشه همه جای مشهد رفت. مسیر حرم(ایستگاه مترو سوار میشی ایستگاه بسیج پیاده و از اونجا با BRT میری...هر هفته هم دانشگاه میبره) کلا ارزش داره دانشگاه خوبیه و واسه پذیزش استعداد درخشان دکتری جا زیاد داره

------------------------------------------------------

فایل کارنامه ای که قبلا گذاشتم ، بعضی رتبه های دانشگاه فردوسی مشهد رو هم داره :gol:

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله دقیقا منم با گفته دوستمون آقای Kh و البته شما کاملا موافقم.
اما یه مساله هست اونم اینه که با توجه به دفترچه ی ظرفیت گرایش ها سال گذشته از دانشگاه صنعتی شریف واسه هر گرایش شبانه فقط یدونه ظرفیت وجود داره اما رتبه های 148 و 199 ، 2تا ظرفیت شبانه رو گرفتن، ینی امکان داره قبولی با آمار دفترچه مطابقت نداشته باشه ؟

حق باشماست.
شریف برای هر گرایش چه روزانه و چه شبانه ، 1 ظرفیت داره
ولی اینکه آمار قبولی با دفترچه فرق بکنه رو دقیق نمیدونم !!! فقط شنیدم که معمولا طبق ظرفیت های اعلام شده پذیرش صورت میگیره!!!!

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دانشگاه فردوسی مشهد

دانشگاه فردوسی مشهد

والا من خودم چند هفته پیش اونجا بودم و از چیزهایی که میتونم بگم اینه که:
همونطور که دوستان گفتند دانشگاه بزرگ و تر و تمیزیه که به همراه دانشگاه علوم پزشکی مشهد توی یک پردیس واقع شده اند ولی خب سلف و خوابگاه علوم پزشکی جدا از فردوسیه.
نزدیک پارک ملته. از یه طرف به باهنر راه داره که توی اون خیابون هم شهرکتاب داره و هم یه پارک کوچیک. منطقه لوکس و خوبیه. نزدیک دانشگاه ایستگاه مترو داره که میشه سریع تا حرم رفت، مسیر رو هم که دوست خوبمون خانم فاطمه یاس از قول آقا پویا نوشتن.
دانشکده مهندسیش یه ساختمونه که اگه اشتباه نکنم سه طبقه است و کمی پیچ در پیچ. استاداش هم همه جوره داره، هم سختگیر و هم نرمال. من سر کلاس راکتور ارشد که رفته بودم خیلی با استادشون حال کردم ولی متاسفانه اسم استاد رو فراموش کردم. کلاساشم تقریبا بافت قدیمی داره.
برنامه درسیشونم جوریه که تقریبا هر روز هفته کلاسه. البته برای گرایش جداسازی که دوستم میخونه این مدلی بوده.بقیه گرایشهاشو نمیدونم.
خوابگاهشونم بد نیست خوبه. اگه اشتباه نکنم خوابگاه ارشد و دکتری اتاقاش دو نفره است.
سرویس توی دانشگاه هم خوبه آدم زیاد معطل نمیشه.
در مجموع به نظر من دانشگاه خوبیه.

و میرسیم به قبلولی های سال گذشته:
دانشگاه فردوسی مشهد شبیه سازي و طراحی فرآیند 185 روزانه
دانشگاه فردوسی مشهد پدیده هاي انتقال وفرآیندهاي جداسازي 484 روزانه
دانشگاه فردوسی مشهد فرآوري وانتقال گاز 505 روزانه
دانشگاه فردوسی مشهد صنایع غذایی 587 روزانه
دانشگاه فردوسی مشهد پلیمر 615 روزانه
دانشگاه فردوسی مشهد زمینه بیوشیمیایی 689 روزانه
دانشگاه فردوسی مشهد شبیه سازي وطراحی فرآیند 701 شبانه
دانشگاه فردوسی مشهد پدیده هاي انتقال وفرآیندهاي جداسازي 980 شبانه
دانشگاه فردوسی مشهد صنایع غذایی 1005 شبانه
دانشگاه فردوسی مشهد فرآوري وانتقال گاز1023 شبانه
دانشگاه فردوسی مشهد پلیمر1035 شبانه
دانشگاه فردوسی مشهد زمینه بیوشیمیایی 1048 شبانه

آخرین ویرایش:

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
حق باشماست.
شریف برای هر گرایش چه روزانه و چه شبانه ، 1 ظرفیت داره
ولی اینکه آمار قبولی با دفترچه فرق بکنه رو دقیق نمیدونم !!! فقط شنیدم که معمولا طبق ظرفیت های اعلام شده پذیرش صورت میگیره!!!!

البته دانشگاه شریف شبانه هاشه که فقط 1 ظرفیت داره، روزانه هاش بیشتره ظرفیتهاش.;)

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

سلام.
اولویت من با توجه به بازار کار اول پیشرفته هست و بعد گاز..... میخواستم اطلاعات کامل تری بدست بیارم به خاطر همین کمی طول کشید!!

سه گرايش ذکر شده هر کدام ويژگي هاي خاص خودش را دارد. گرايش پيشرفته کاملا عمومي است و تمام کارهاي مهندسي شيمي تقريبا به آن مي خورد اما با تخصص کمتر. گرايش گاز نيز که بشتر براي بخش گاز وزارت نفت و پالايشگاههاي گاز و شرکت هاي مربوطه مناسب است. گرايش کنترل هم بيشتر براي شرکت هاي مهندسي مناسب است. اولويت انها دقيقا بستگي به دانشگاه و هدف داوطلب دارد، مثلا در دانشگاه صنعتي شريف گرايش کنترل بسيار مورد استقبال است و در دانشگاه شيراز کمتر مورد توجه داوطلبان است.

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد دانشگاه فردوسی من شنیدم که گرایش جداسازیش وضعیت نمره دهیش خوبه.
برای پایان نامه هم میشه از گرایشهای دیگه برداشت.البته فقط شنیدم
دوستان دیگه هم اگه اطلاعاتی دارن ممنون میشم بذارین تا بقیه هم استفاده کنن:gol::gol::gol:

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز نوبت دانشگاه خلیج فارس هست که معرفی کنیم
سال قبل این دانشگاه در گرایشهای زیر دانشجو پذیرفته است:
گرایش پیشرفته،ترمودینامیک و سینتیک(اشتباه نکنید کاتالیست نیست)،فرایندهای جداسازی
من خودم دوره کارشناسی رو اونجا گذروندم .12 تا هیئت علمی داره که فقط دو نفر دانشیار هستند بقیه استادیار.البته یه نکته هست که باید بگم:در بین دانشگاههای متوسط کمتر پیدا میشه اساتید از دانشگاههای معتبر باشن ولی اساتید دانشگاه خلیج عموما فارغ التحصیل از تربیت مدرس،تهران،صنعتی شریف و امیرکبیرهستند.
اینجا وضعیت نمره متوسطه یعنی مثلا نمره درس ترمو پیشرفته نمره 12 کمترین بوده و بیشترین 18 بوده و درس انتقال حرارت پیشرفته هم 5 یا 6 نفر افتاده داشتن.
یه سه سالی هست که دانشکده مهندسی شیمی از دانشکده مهندسی جدا شده و خودش یه ساختمون شیک داره.البته ناگفته نماند از رشته های دیگه هم میان:cry:
این دانشکده اسمش هست دانشکده نفت گاز پتروشیمی .جاداره اشاره کنم که این دانشکده رشته مهندسی نفت گرایش مخازن هیدروکربوری هم داره البته در مقطع ارشد.
سال قبل اولین سالی بود که گرایش ترموسینیتک و جداسازی برای ارشد گرفتن قبل از اون گرایش پیشرفته میگرفتن.
مقطع دکتری مهندسی شیمی هم دانشجو میپذیره
انجا استادان پایان نامه رو به تفکیک گرایش تقسیم بندی کردن یعنی هر گرایش باید بره با استاد هم تیپ خودش کار کنه البته شاید بشه کار دیگه هم کرد من اطلاعی ندارم
خوابگاه هم میدن البته فعلا که دانشگاه خلیج فارس شبانه نگرفته که بدونم به شبانه هم میدن یا نه.
خوابگاه اصلا با دانشگاه فاصله نداره درسته بیرونش هست ولی از در که بری بیرون ساختمونش رو میبینی
من تا اونجایی که اطلاع دارم رتبه های 500 خورده ای و 600 خورده ای پیشرفته قبول شدن و 600 خورده ای و 700 خورده ای جداسازی و 800 ترموسینتیک
اگه دوستان اطلاعی دارند که من خودم ندارم لطف کنن بذارن
اگه سوالی هست که باید عمومی پرسیده بشه همینجا بپرسید و گرنه خصوصی بفرستید
با تشکر:biggrin:

mohammad aghaei

عضو جدید
سلام.
اولویت من با توجه به بازار کار اول پیشرفته هست و بعد گاز..... میخواستم اطلاعات کامل تری بدست بیارم به خاطر همین کمی طول کشید!!

سه گرايش ذکر شده هر کدام ويژگي هاي خاص خودش را دارد. گرايش پيشرفته کاملا عمومي است و تمام کارهاي مهندسي شيمي تقريبا به آن مي خورد اما با تخصص کمتر. گرايش گاز نيز که بشتر براي بخش گاز وزارت نفت و پالايشگاههاي گاز و شرکت هاي مربوطه مناسب است. گرايش کنترل هم بيشتر براي شرکت هاي مهندسي مناسب است. اولويت انها دقيقا بستگي به دانشگاه و هدف داوطلب دارد، مثلا در دانشگاه صنعتي شريف گرايش کنترل بسيار مورد استقبال است و در دانشگاه شيراز کمتر مورد توجه داوطلبان است.

ممنون بابت اطلاعات خوبتون

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز نوبت دانشگاه خلیج فارس هست که معرفی کنیم
سال قبل این دانشگاه در گرایشهای زیر دانشجو پذیرفته است:
گرایش پیشرفته،ترمودینامیک و سینتیک(اشتباه نکنید کاتالیست نیست)،فرایندهای جداسازی
من خودم دوره کارشناسی رو اونجا گذروندم .12 تا هیئت علمی داره که فقط دو نفر دانشیار هستند بقیه استادیار.البته یه نکته هست که باید بگم:در بین دانشگاههای متوسط کمتر پیدا میشه اساتید از دانشگاههای معتبر باشن ولی اساتید دانشگاه خلیج عموما فارغ التحصیل از تربیت مدرس،تهران،صنعتی شریف و امیرکبیرهستند.
اینجا وضعیت نمره متوسطه یعنی مثلا نمره درس ترمو پیشرفته نمره 12 کمترین بوده و بیشترین 18 بوده و درس انتقال حرارت پیشرفته هم 5 یا 6 نفر افتاده داشتن.
یه سه سالی هست که دانشکده مهندسی شیمی از دانشکده مهندسی جدا شده و خودش یه ساختمون شیک داره.البته ناگفته نماند از رشته های دیگه هم میان:cry:
این دانشکده اسمش هست دانشکده نفت گاز پتروشیمی .جاداره اشاره کنم که این دانشکده رشته مهندسی نفت گرایش مخازن هیدروکربوری هم داره البته در مقطع ارشد.
سال قبل اولین سالی بود که گرایش ترموسینیتک و جداسازی برای ارشد گرفتن قبل از اون گرایش پیشرفته میگرفتن.
مقطع دکتری مهندسی شیمی هم دانشجو میپذیره
انجا استادان پایان نامه رو به تفکیک گرایش تقسیم بندی کردن یعنی هر گرایش باید بره با استاد هم تیپ خودش کار کنه البته شاید بشه کار دیگه هم کرد من اطلاعی ندارم
خوابگاه هم میدن البته فعلا که دانشگاه خلیج فارس شبانه نگرفته که بدونم به شبانه هم میدن یا نه.
خوابگاه اصلا با دانشگاه فاصله نداره درسته بیرونش هست ولی از در که بری بیرون ساختمونش رو میبینی
من تا اونجایی که اطلاع دارم رتبه های 500 خورده ای و 600 خورده ای پیشرفته قبول شدن و 600 خورده ای و 700 خورده ای جداسازی و 800 ترموسینتیک
اگه دوستان اطلاعی دارند که من خودم ندارم لطف کنن بذارن
اگه سوالی هست که باید عمومی پرسیده بشه همینجا بپرسید و گرنه خصوصی بفرستید
با تشکر:biggrin:

ترم قبل درسهای ترمودینامیک پیشرفته و راکتور پیشرفته پروژه در حین ترم هم به دانشجوها دادن.
ترمودینامیک پیشرفته هم ارایه کنفرانس بوده هم کدنویسی
راکتور فقط ارایه بوده
ترم قبل درس انتقال حرارت پیشرفته و ترمودنیامیک پیشرفته فقط پایانترم داشتن
راکتور و ریاضیات پیشرفته هم میانترم هم پایانترم داشتن
..................................................
من یه چیزی یادم رفت بگم که کلاسهای بچه های ارشد داخل سالن کنفرانس برگزار میشه یا یه کلاس مخصوص دیگه که فقط برای ارشد و دکتری هست یعنی تو همه کلاسها نمیرن
دانشگاه یه کافه هم داره خیلی فضاش قشنگه ولی شاید قیمتش قشنگ نباشه:biggrin:
استادای اونجا تخصصشون روی ترمدینامیک ،جذب ،کاتالیست،غشا،نانو،بایو،تصفیه پساب و ... . چ.ن رشته مهندسی نفت هم داره تخصص نفتی ها هم هست

623

عضو جدید
دوستان کسی می دونه اگه شبانه قبول بشیم میتونیم چند ترم مرخصی بگیریم یا نه؟ مثلا امسال قبول بشیم ولی مهر سال آینده بریم دانشگاه؟ همچنین اگه شباه قبول بشیم ، بخواهیم سال آینده دوباره کنکور بدیم ، باید اول انصراف بدیم یا نه؟

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
دانشگاهی که امروز معرفی میکنیم دانشگاه شهید باهنر کرمان هست
سال قبل در رشته های زیر دانشجو پذیرفته شده:
گرایش بیوتکنولوژی،پلیمر،محیط زیست،مخازن هیدروکربوری،پیشرفته
من یکی از دوستام کارشناسی مهندسی شیمی بود ولی سال قبل رشته مهندسی شیمی گرایش مخازن هیدروکربوری این دانشگاه پذیرفته شد. اونطوری که خودش میگفت بعضی درسها رو پیشنیاز خورده ولی در تعداد واحد گذرونده حساب نکردن.
من سال اول دبیرستان مسابقات کشوری قران و نهج البلاغه رفتم کرمان .مسابقات دانشگاه کرمان بود خیلی دانشگاه بزرگی بود.شهر کرمان کلا شهر تاریخی و با حالیه سوغاتی های خوبی هم میتونین برای خونتون ببرین:biggrin:
هر کسی اونجا درس خونده یا اطلاع دیگه ای داره بذاره تا بقیه هم استفاده کنن
دوستان ناراحت نشن که چرا از دانشگاههای مثلا تهران شروع نکردیم دلیل خودم این بود چون دانشگاههای استان تهران خیلی معروفن همه هر طوری شده یه اطلاعاتی میتونن گیر بیارن ولی بعضی دانشگاههای کشور واقعا سخته امار دراوردن.
مثلا همین دانشگاه خلیج فارس بوشهر کسی اطلاعاتی ازش نذاشت طبیعیه شاید برای بعضیها ناشناخته باشه بیاین با هم دیگه یه کار خوب انجام بدیم تا روز نتایج همه دانشگاههای کشور سر می زنیم خیالت راحت .اگه فعلا ناراحتی که چرا دانشگاه شهر شما نیومدیم بی تابی نکنین هر دو روز یه دانشگاه معرفی میکنیم به شهر شما هم میایم:biggrin:

بالا