بچه ها یه برنامه خوب بهم میگید برای ارشد سال بعد؟ از تابستون میخام شروع کنم الانم بیشتر رو مفهوم دارم کار میکنم
سلام دوست عزیز
پیشنهاد میکنم این تایپیک و تایپیک تجربیات کتاب های کنکوری رو خوب بخونید و روش وقت بذارید چون نکات مهمی دست گیرتون میشه.
از الان خیلی به خودتون فشار نیارید!به نظرم زوده چون ممکنه ماه های آذر و دی که باید ساعت مطالعتون خیلی بیشتر باشه انرژی کم بیارید و خسته بشید.
از تابستون خیلی عالیه.درس هایی که ضعیف هستید و احتیاج به تمرین بیشتر از رفرنس یا جزوه های دانشگاهی عالی بخونید. سعی کنید در تابستون حداقل 3 درس از درس های پرحجم رو تموم کنید مثلا عملیات و ترمو و ریاضی یا به انتخاب خودتون. این طوری برنامتون از مهر که باید با آزمون ها پیش برید سبک تر میشه.
با مشاوره و کمک گرفتن از راهنمایی های تایپیک هایی که عرض کردم بهترین منابع رو انتخاب کنید و به امید خدا مصمم کارتون رو شروع کنید.
برنامه ریزی خیلی مهمه و هم چنین شخصی ولی یه سری نکات کلی داره که حتما میدونید ولی من بعضی ها رو یادآوری میشم :
1-از ساعت مطالعه کم شروع کنید و آروم ولی پیوسته افزایش بدید.
2-خیلی خوبه اگه روزی 2 درس بخونید ک تنوع ایجاد بشه و مغزتون خسته نشه. بازدهی کارتون هم بیشتره.
3-خلاصه نویسی رو از همون ابتدا شروع کنید و نکاتش رو یاد بگیرید خیلی خوبه اگه بتونید فرمول ها رو به روش لایتنری هم یاداشت و مطالعه کنید اولش وقت گیره ولی آخر کار یه کلی در زمان صرفه جویی میشه.
4- ساعت هایی که شروع به مطالعه میکنید و ساعت استراحت و بیداری رو منظم کنید تا عادت بشه. یه سره نخونید و بعد 1 یا 1/5 ساعت، 15 دقیقه استراحت داشته باشید
...... اگه سوالی داشتید در این مورد بپرسید
در مورد ثبت نام آزمون آزمایشی : هزینه بالایی داره اگه از مخارج برمیاید که مشکلی نیست. درتنظیم وقت و برنامه ریزی خیلی کمک میکنه. اما الزام و اجباری در این کار نیست و اگه ثبت نام هم نکردید مطمئن باشید هیچ اتفاق خاصی نمیفته....
اگر هر سوالی داشتید بپرسید دوستان حتما راهنمایی تون خواهند کرد.
این 3 تاپیک رو حتما ببینید، پشیمون نمیشید :
مشاوره تحصیلی کنکور ارشـــد مهندسی شیمی
تاپیک:
مشاورهای تحصیلی برای مهندسین شیمی - مهندس سمیعی گهر
تاپیک:
[ تجربیات ] - بهترین کتاب های کنکور ارشـــد مهندسی شیمی