[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بروبچ! خوبین؟ چه خبرااااااا؟؟؟؟ نیستین! یه احوال از همدیگه بگیریم بد نیستااااا!
به همین خاطر همه باید جواب بدن!
احوالتون چطوره؟ چیکارا میکنید؟

سلام آقا محمد
من خوبم. تشکر از احوال پرسیتون. کار خاصی نمیکنم ،فعلا بیکار ولی یه فکرایی دارم برای آینده :D
من که هنوز خستگی کنکور رو احساس میکنم مگه اینکه یه چی بشه یه سفر خوب،یه جای خوب، تغییر آب و هوا و ...
شما خوبید؟ چیکار میکنید این روزا ؟

آخرین ویرایش:

mohammad aghaei

عضو جدید
سلام آقا محمد
من خوبم. تشکر از احوال پرسیتون. کار خاصی نمیکنم ، فعلا بیکار ولی یه فکرایی دارم برای آینده :D
من که هنوز خستگی کنکور رو احساس میکنم مگه اینکه یه چی بشه یه سفر خوب،یه جای خوب، تغییر آب و هوا و ...
شما خوبید؟ چیکار میکنید این روزا ؟

سلام فاطمه خانم، ممنون که سریع جواب دادید! خدارو شکر که خوبید و انشالا سال پر برکت و پرسفری داشته باشید:D
منم خوبم الهی شکر! این روزا کم وبیش زبان میخونم که بعد از عید برم کلاس! تا الان از زبان فرار میکردم، ولی الان تصمیم گرفتم حالشو بگیرم! البته به امید خدا.

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام فاطمه خانم، ممنون که سریع جواب دادید! خدارو شکر که خوبید و انشالا سال پر برکت و پرسفری داشته باشید:D
منم خوبم الهی شکر! این روزا کم وبیش زبان میخونم که بعد از عید برم کلاس! تا الان از زبان فرار میکردم، ولی الان تصمیم گرفتم حالشو بگیرم! البته به امید خدا.

خواهش میکنم. ممنون انشاءالله.
من هم برای شما شادی و سلامتی و موفقیت در سال جدید آرزومندم
چقدر عالی. من هم از زبان دل خوشی ندارم!! اتفاقا یکی از برنامه های آینده این بود که بیشتر روی دایره لغاتم کار کنم.
حتما میتونید از پسش بر بیایید و روشو کم کنید ;)
تا وقتی که رتبه ها اعلام بشن ، هر روز یه برنامه میریزم و بعد پشیمون میشم یه جورایی انگار حسش نیست...!! احساس معلق بودن بین زمین و هوا رو دارم!!! نمیدونم شاید فقط احساس من این طوریه

mohammad aghaei

عضو جدید
خواهش میکنم. ممنون انشاءالله.
من هم برای شما شادی و سلامتی و موفقیت در سال جدید آرزومندم
چقدر عالی. من هم از زبان دل خوشی ندارم!! اتفاقا یکی از برنامه های آینده این بود که بیشتر روی دایره لغاتم کار کنم.
حتما میتونید از پسش بر بیایید و روشو کم کنید ;)
تا وقتی که رتبه ها اعلام بشن ، هر روز یه برنامه میریزم و بعد پشیمون میشم یه جورایی انگار حسش نیست...!! احساس معلق بودن بین زمین و هوا رو دارم!!! نمیدونم شاید فقط احساس من این طوریه

مرسی ممنون ازلطفتون!
آره میفهمم چی میگید، این حس رو هم منم دارم و توی برنامه ریزی اصلا قوی نیستم! ولی بعد از این کنکوری که با برنامه ریزی خوندم، دیدم خیلی هم سخت نیست و انشالا که شما هم راهشو پیدا میکنید! یکی از دلایلی که من این حس معلق شدنو دارم اینه که نزدیک به 5 ماه ، روزی 7 ساعت درس میخوندم برای یه هدف! حالا یهو ول شده و نه هدفیه و نه تنظیم ساعت و برنامه ریزی ای!

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی ممنون ازلطفتون!
آره میفهمم چی میگید، این حس رو هم منم دارم و توی برنامه ریزی اصلا قوی نیستم! ولی بعد از این کنکوری که با برنامه ریزی خوندم، دیدم خیلی هم سخت نیست و انشالا که شما هم راهشو پیدا میکنید! یکی از دلایلی که من این حس معلق شدنو دارم اینه که نزدیک به 5 ماه ، روزی 7 ساعت درس میخوندم برای یه هدف! حالا یهو ول شده و نه هدفیه و نه تنظیم ساعت و برنامه ریزی ای!

خواهش میکنم.
بله فکرمیکنم دلیلش همین هست که فرمودید. یه هدف مشخصی که داشته باشم قطعا بهتر میتونم برنامه ریزی کنم و دیگه احساس سردرگمی هم نخواهد بود!
شما که در فکر کنکور آزاد هم نیستید، درسته ؟

mohammad aghaei

عضو جدید
خواهش میکنم.
بله فکرمیکنم دلیلش همین هست که فرمودید. یه هدف مشخصی که داشته باشم قطعا بهتر میتونم برنامه ریزی کنم و دیگه احساس سردرگمی هم نخواهد بود!
شما که در فکر کنکور آزاد هم نیستید، درسته ؟

نه من اصلا به آزاد فکر نمیکنم به دو دلیل! یکی اینکه هزینش بالاست! دوم اینکه من خودم کارشناسی ناپیوسته رو آزاد بودم، اونم از سر اجبار! و اصلا محیطشو نمیپسندم! یعنی واقعا این چند سالی که آزاد بودم خیلی بهم سخت گذشت! اصلا آدمایی نمیبینی که دنبال درس و یادگیری علم باشن و اینکه یاد گرفتن که با زبون ریختن و دروغ گفتن نمره بگیرن و بدتر از همه اصلا در مقایسه با دانشگاه های مطرح کشور چیزی ندارن برای ارائه و.....!

salar1998

عضو جدید
نه من اصلا به آزاد فکر نمیکنم به دو دلیل! یکی اینکه هزینش بالاست! دوم اینکه من خودم کارشناسی ناپیوسته رو آزاد بودم، اونم از سر اجبار! و اصلا محیطشو نمیپسندم! یعنی واقعا این چند سالی که آزاد بودم خیلی بهم سخت گذشت! اصلا آدمایی نمیبینی که دنبال درس و یادگیری علم باشن و اینکه یاد گرفتن که با زبون ریختن و دروغ گفتن نمره بگیرن و بدتر از همه اصلا در مقایسه با دانشگاه های مطرح کشور چیزی ندارن برای ارائه و.....!
موافقم کسی آزاد میخونه که کار داشته باشه بخواد ارشد بگیره تا بتونه حقوقشو یکم افزایش بده

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز

بله دقیقا. دانشگاه آزاد اصلا محیط رقابتی وجود نداره یا حداقل کم پیش میاد، و تلاش بچه ها صرفا فقط در حد پاس کردنه ! البته در مورد همه صدق نمیکنه چون شاید کسی مجبور بوده بره آزاد ولی قدر عمرش رو فهمیده و بهتر تلاش کرده و بعد هم با دانش خیلی عالی که بیشتر زحمتش رو خودش کشیده فارغ التحصیل میشه.

موافقم کسی آزاد میخونه که کار داشته باشه بخواد ارشد بگیره تا بتونه حقوقشو یکم افزایش بده

دقیقا همینه که میگید! من خیلی از رفقام با کاردانی رفتن داخل صنعت و الان ترم آخر ارشد دارن میخونن!

من هم موافقم.کسی که شاغل باشه و تصمیم به خوندن ارشد در دانشگاه آزاد رو داره حداقل دیگه فکرش مشغول پول شهریه و اینکه از کجا بیاد و ... فکرایی مشابه نیست
یه وقتایی آدم بین دوراهی میمونه که دوسال خوندن ارشد می ارزه به یک سال پشت کنکور موندن ؟! عمرش رو حروم نکنه و آزاد بره ؟؟!! یا نه.... هدفی بالاتر داره و به بهترین ها فکر میکنه یعنی به کم قانع نیست...هدفش دولتی خوندنه ...به دور از بحث شهریه و ...
من معتقدم آدم در هر شرایطی که باشه نباید به کم قانع باشه و سعی کنه به بهترین ورژن از خودش دست پیدا کنه...رسیدن به کمال

sambastian

عضو جدید
بچه ها یه برنامه خوب بهم میگید برای ارشد سال بعد؟ از تابستون میخام شروع کنم الانم بیشتر رو مفهوم دارم کار میکنم

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه برنامه خوب بهم میگید برای ارشد سال بعد؟ از تابستون میخام شروع کنم الانم بیشتر رو مفهوم دارم کار میکنم

سلام دوست عزیز
پیشنهاد میکنم این تایپیک و تایپیک تجربیات کتاب های کنکوری رو خوب بخونید و روش وقت بذارید چون نکات مهمی دست گیرتون میشه.
از الان خیلی به خودتون فشار نیارید!به نظرم زوده چون ممکنه ماه های آذر و دی که باید ساعت مطالعتون خیلی بیشتر باشه انرژی کم بیارید و خسته بشید.
از تابستون خیلی عالیه.درس هایی که ضعیف هستید و احتیاج به تمرین بیشتر از رفرنس یا جزوه های دانشگاهی عالی بخونید. سعی کنید در تابستون حداقل 3 درس از درس های پرحجم رو تموم کنید مثلا عملیات و ترمو و ریاضی یا به انتخاب خودتون. این طوری برنامتون از مهر که باید با آزمون ها پیش برید سبک تر میشه.
با مشاوره و کمک گرفتن از راهنمایی های تایپیک هایی که عرض کردم بهترین منابع رو انتخاب کنید و به امید خدا مصمم کارتون رو شروع کنید.
برنامه ریزی خیلی مهمه و هم چنین شخصی ولی یه سری نکات کلی داره که حتما میدونید ولی من بعضی ها رو یادآوری میشم :
1-از ساعت مطالعه کم شروع کنید و آروم ولی پیوسته افزایش بدید.
2-خیلی خوبه اگه روزی 2 درس بخونید ک تنوع ایجاد بشه و مغزتون خسته نشه. بازدهی کارتون هم بیشتره.
3-خلاصه نویسی رو از همون ابتدا شروع کنید و نکاتش رو یاد بگیرید خیلی خوبه اگه بتونید فرمول ها رو به روش لایتنری هم یاداشت و مطالعه کنید اولش وقت گیره ولی آخر کار یه کلی در زمان صرفه جویی میشه.
4- ساعت هایی که شروع به مطالعه میکنید و ساعت استراحت و بیداری رو منظم کنید تا عادت بشه. یه سره نخونید و بعد 1 یا 1/5 ساعت، 15 دقیقه استراحت داشته باشید
...... اگه سوالی داشتید در این مورد بپرسید
در مورد ثبت نام آزمون آزمایشی : هزینه بالایی داره اگه از مخارج برمیاید که مشکلی نیست. درتنظیم وقت و برنامه ریزی خیلی کمک میکنه. اما الزام و اجباری در این کار نیست و اگه ثبت نام هم نکردید مطمئن باشید هیچ اتفاق خاصی نمیفته....
اگر هر سوالی داشتید بپرسید دوستان حتما راهنمایی تون خواهند کرد.

این 3 تاپیک رو حتما ببینید، پشیمون نمیشید :
مشاوره تحصیلی کنکور ارشـــد مهندسی شیمی

تاپیک: مشاورهای تحصیلی برای مهندسین شیمی - مهندس سمیعی گهر
تاپیک: [ تجربیات ] - بهترین کتاب های کنکور ارشـــد مهندسی شیمی

آخرین ویرایش:

farhad urmia

عضو جدید
برا پالایش نفت سپاهان کی شرکت کرده؟
سوالات آزمون استخدامی سخت تره یا ارشد؟ سوالات استخدامی در چه سطحیه؟

ماه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها جزوه های استاد سمیعی گوهر رو چگونه میتونم گیربیارم؟
خیلی ممنونم
بچه ها این ایمیل استاد سمیعی گوهر هست؟ تونت بود؟
ایمیل:

آخرین ویرایش:

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بروبچ! خوبین؟ چه خبرااااااا؟؟؟؟ نیستین! یه احوال از همدیگه بگیریم بد نیستااااا!
به همین خاطر همه باید جواب بدن!
احوالتون چطوره؟ چیکارا میکنید؟

سلام.
منم کار خاصی نکردم فعلا.
یه چند روزی که رفته بودم مشهد جای همتون خالی.
الانم بیشتر دارم تحقیق میکنم که با این امتحانی که من دادم چیکار کنم بهتره! آیا میشه که قبول شم؟ یا اینکه بمونم واسه سال بعد یا اینکه برم سربازی! یکم گیجم. کلا مدل خاصیه حس و حال الان!
بعد از عید هم اگه خدا بخواد تصمیم دارم یه جا مشغول کار شم.یکم تجربه کسب کنم.اگه تونستم هم روی زبان و نرم افزار کار کنم که البته در حال حاضر نرم افزارو که فک نکنم بتونم کار کنم.زبان رو هم نمیدونم چجوری باید شروع کنم.

mohammad aghaei

عضو جدید
سلام.
منم کار خاصی نکردم فعلا.
یه چند روزی که رفته بودم مشهد جای همتون خالی.
الانم بیشتر دارم تحقیق میکنم که با این امتحانی که من دادم چیکار کنم بهتره! آیا میشه که قبول شم؟ یا اینکه بمونم واسه سال بعد یا اینکه برم سربازی! یکم گیجم. کلا مدل خاصیه حس و حال الان!
بعد از عید هم اگه خدا بخواد تصمیم دارم یه جا مشغول کار شم.یکم تجربه کسب کنم.اگه تونستم هم روی زبان و نرم افزار کار کنم که البته در حال حاضر نرم افزارو که فک نکنم بتونم کار کنم.زبان رو هم نمیدونم چجوری باید شروع کنم.

به سلامتی، خوش به سعادتتون! پس سوغاتی کوووووو؟؟؟؟:razz::yellowcard:
انشالا جای خوب قبولید! زبان هم از دوستانتون که رفتن کلاس زبان راهنمایی بگیرید. کتاب 504 خوبه! ولی به قول دوست من بهترینش کلاس رفتنه! چون اجبارت میکنه تکالیفتو انجام بدی! ولی بهر حال کلیپای آموزشی هست. از اهل فن بپرسید راهنمایی میکنن. از امام رضا قبولیه ما رو هم خواستید یا نه؟:)

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به سلامتی، خوش به سعادتتون! پس سوغاتی کوووووو؟؟؟؟:razz::yellowcard:
انشالا جای خوب قبولید! زبان هم از دوستانتون که رفتن کلاس زبان راهنمایی بگیرید. کتاب 504 خوبه! ولی به قول دوست من بهترینش کلاس رفتنه! چون اجبارت میکنه تکالیفتو انجام بدی! ولی بهر حال کلیپای آموزشی هست. از اهل فن بپرسید راهنمایی میکنن. از امام رضا قبولیه ما رو هم خواستید یا نه؟:)
خیالت راحت داداش. واسه همه بچه ها دعا کردم.;)
آره خودم هم نظرم بر اینه که کلاس بهتر باشه.

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من یه چند وقت فقط میام نظرات زیبای دوستان رو میخونم ولی جرات نمیکنم مطلبی بنویسم نمیدونم چرا؟
با خودم میگم نکنه یه وقت کنکور خیلی خیلی بد داده باشم هیچ جا قبول نشم
من از همه دوستان دعا میخوام منو دعا کنید لطفا
سورنای عزیز هم انشالله قبول میشه کنکور دیگه سربازیش به تاخیر میفته

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام آقای سورنا
امیدوارم یه رشته خوب قبول بشید ولی اگر هم اجبار در رفتن به خدمت بود ، ان شاءالله که جای خوبی باشه ،خیلی بهتون سخت نگذره و در کنار دوستان جدیدتون خوش بگذرونید
براتون آرزوی موفقیت و سلامتی داریم. خیر پیش و خدا پشت و پناهتون :gol:

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

پس مثل یه مـــــــــــرد تصمیمتو گرفتی داداش.:w24:
اول از همه که ان شاء الله یه جای خوب بیفتی و خدا پشت و پناهت باشه و دوران خوبی رو پشت سر بذاری.
بعدشم ان شاء الله که کنکور قبول میشی و برمیگردی میری دانشگاه. اگه هم خدای ناکرده قبول نشدی غمت نباشه، حداقل سربازیتو میری و میفتی جلو و بعدا که تموم شد اگه خواستی میخونی. خیلیا میگن سربازی قبل از ارشد بهتره. خدا هرچی صلاح بدونه همون میشه.
برات آرزوی موفقیت دارم داداش. :gol:

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من یه چند وقت فقط میام نظرات زیبای دوستان رو میخونم ولی جرات نمیکنم مطلبی بنویسم نمیدونم چرا؟

هرچی خیره ایشالا....نگران نباش.....ایشالا خوشبخت و موفق و سلامت باشی

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان

توکلت به خدا باشه برادر. هرچی خیر و صلاحه همون میشه.مطمئن باش...خدا بزرگه.
من خودم خوب ندادم...ان شاء الله همه موفق و عاقبت به خیر شیم.
موفق و سلامت باشی
;)

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه پیشنهاد

یه پیشنهاد

دوستان عزیز من یه چیزی به ذهنم رسیده خواستم به شما هم بگم .تو این مدتی که مونده تا نتایج بیاد هر کس هر اطلاعی از هر دانشگاهی داره و یا اینکه تو اون دانشگاه چه گرایشهایی هست و اینکه استادا چقدر سخت گیرن کدوم گرایش اسونتره کدوم سخت تره رو بحث کنیم .البته من این پیشنهادم رو توی تاپیک دیگه دیدم ولی اونجا بعضی از دانشگاهها رو معرفی کرده بود ولی خیلی خلاصه پرداخته بود به این موضوع.من میگم خیلی جزیی به این موضوع بپردازیم.
راستش وقتی این پیشنهاد به ذهنم رسید با خودم گفتم بذار رتبه بیاری بعد در مورد این چیزا اظهار فضل کن :biggrin::biggrin::biggrin:ولی خداییش بعد به این نتیجه رسیدم گفتم حالا با خواست خدا هر نتیجه ای هم که بگیریم این کار هم به نفه خودمون هست هم به نفع دوستان کنکوری امسال هم به نفع کنکوریهای سال اینده.
قبل از شروع این کار دوستان نظر بدن که چطوری شروع کنیم مثلا هر کس هر دانشگاهی که تو مقطع کارشناسیش بوده معرفی کنه یا اینکه دو سه روز روی یک دانشگاه زوم کنیم و هر کس هر چی به ذهنش میاد بگه.
موفق باشید همگی:gol::gol::gol:

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان عزیز من یه چیزی به ذهنم رسیده خواستم به شما هم بگم .تو این مدتی که مونده تا نتایج بیاد هر کس هر اطلاعی از هر دانشگاهی داره و یا اینکه تو اون دانشگاه چه گرایشهایی هست و اینکه استادا چقدر سخت گیرن کدوم گرایش اسونتره کدوم سخت تره رو بحث کنیم .البته من این پیشنهادم رو توی تاپیک دیگه دیدم ولی اونجا بعضی از دانشگاهها رو معرفی کرده بود ولی خیلی خلاصه پرداخته بود به این موضوع.من میگم خیلی جزیی به این موضوع بپردازیم.
راستش وقتی این پیشنهاد به ذهنم رسید با خودم گفتم بذار رتبه بیاری بعد در مورد این چیزا اظهار فضل کن :biggrin::biggrin::biggrin:ولی خداییش بعد به این نتیجه رسیدم گفتم حالا با خواست خدا هر نتیجه ای هم که بگیریم این کار هم به نفه خودمون هست هم به نفع دوستان کنکوری امسال هم به نفع کنکوریهای سال اینده.
قبل از شروع این کار دوستان نظر بدن که چطوری شروع کنیم مثلا هر کس هر دانشگاهی که تو مقطع کارشناسیش بوده معرفی کنه یا اینکه دو سه روز روی یک دانشگاه زوم کنیم و هر کس هر چی به ذهنش میاد بگه.
موفق باشید همگی:gol::gol::gol:

پیشنهاد خوبیه. البته بنده به شخصه اطلاعات چندانی ندارم.دارم ولی به صورت پراکنده و خیلی مختصر نه به صورت جزئی و خیلی دقیق.
میشه اول کل دانشگاههایی که ارشد میگیرند رو با گرایشاشون تفکیک کنیم بعدش به ترتیب اولویت ها دانشگاه ها رو بررسی کنیم.
اگه شد روی گرایشهاشونم بحث کنیم.

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان گرامی
فرارسیدن سال نو رو به دوستان عزیزم تبریک عرض میکنم امیدوارم سال خوبی داشته باشید.براتون سلامتی و تندرستی ارزومندم
یه ارزویی که میدونم دارین این هست که اردیبهشت ماه نتایج خوبی بگیرید و کنکور رتبه خوبی کسب کنید
التماس دعا

بالا