ببخشید هانیه جون آقای بابایی چه درسایی رو تدریس میکردن؟ همه درسا؟
چندتا نمونه کارنامه گاز.اقا کسی کارنامه های گازو نداره؟
چندتا نمونه کارنامه گاز.
شماره ی هر عکس رتبه ی اون کارنامه است.
این کابوس چیه منتشر کردی داداش
فرمتش rarچندتا نمونه کارنامه گاز.
شماره ی هر عکس رتبه ی اون کارنامه است.
رتبه هاشون نداری؟
![]()
![]()
کمک فوری!!!!
![]()
![]()
از دوستان عزیز کسی هست که جواب سوال 128 (جرم) ارشد پلیمر 93 (همون سوال انتقال جرم توپ پلاستیکی) رو داشته باشه و لطف کنه برام بذاره؟؟؟؟؟
**********************************************************************************
یعنی کسی کتاب جرم راهیانش، سوالای جرم پلیمر 93 رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان؟؟؟، مهندسان؟؟؟، کنکوری های عزیز؟؟؟، اگه جرم راهیان دارین، دریغ نکنین خواهشأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأ
![]()
![]()
کمک فوری!!!!
![]()
![]()
از دوستان عزیز کسی هست که جواب سوال 128 (جرم) ارشد پلیمر 93 (همون سوال انتقال جرم توپ پلاستیکی) رو داشته باشه و لطف کنه برام بذاره؟؟؟؟؟
**********************************************************************************
دوستان؟؟؟، مهندسان؟؟؟، کنکوری های عزیز؟؟؟، اگه جرم راهیان دارین، دریغ نکنین خواهشأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأ
![]()
![]()
کمک فوری!!!!
![]()
![]()
اراک؟!!!!! مث اینکه اشتباه گرفتید جناب!!!مگه نرفتی دکتری اراک دیگه چیه باز اومدی به کنکور گیر دادی![]()
خسته نباشیدگزینه 2 میشه
چرا اتفاقأ داره دوست عزیزمتاسفانه کتاب راهیان فقط شامل سوال های م.شیمی- بیو -گاز- هست و سوال های پلیمر رو نداره!
خسته نباشید
حل تشریحیشو میخواستم
چرا اتفاقأ داره دوست عزیز![]()
درهرحال ممنونم بابت همکاری تون دوستان... این نیز بگذرد.
یا حق!
دبی مولی مساویه مساحت میانگین ضربدر شار مولی انتقال جرم که مساحت میانگین توی مختصات کروی میشه 4 ضربدر عدد پی ضربدر R1 ضربدر R2. شار مولی هم میشه نفوذ متقابل توی مختصات کارتزین!!!چرا اتفاقأ داره دوست عزیز![]()
درهرحال ممنونم بابت همکاری تون دوستان... این نیز بگذرد.
یا حق!
هانی خانم شما یه لطفی میکنید موقع اعلام نتایج اولیه کارنامه تون رو بذارید،برا برنامه ریزی ارشد بعدی حسابی لازم میشه.سلام
پاسخ 3 صحیح است ولی با عرض معذرت پاسختون غلطه چون اصلا h تغییر نمی کند
بعدشم دمای سیال داره تغییر میکنه اصلا نمیشه از Q=hA(Tw-Tf) استفاده کرد
امیدوارم ناراحت نشید ولی پاسختون کاملا غلطه
سلامکارنامه هایی که من گذاشتم، همون فایل آقای ...Kh هستن
در
تاپیک: نتایج اولیه و نمونه کارنامه های ارشد مهندسی شیمی 93 دو،سه تا کارنامه گاز با رتبه های بچه ها هست
سلام
دوستانی که اطلاعات در مورد گاز دارند ممکنه به سوالات من پاسخ بدهند خیلی ممنون میشم
در دوره ارشد چه درسهایی باید پاس شود؟
چه دانشگاههایی رشته گاز دارند؟
دستتون درد نکنه
خیلی ممنون سپاسگزارسلام
لطفا فایل های زیر رو ببینید.
ببخشید یعنی دانشگاه شریف رشته فراوری گاز نداره؟سلام
لطفا فایل های زیر رو ببینید.
ببخشید یعنی دانشگاه شریف رشته فراوری گاز نداره؟
ولی من کسی رو میشناسم که چند سال پیش فراوری و انتقال گاز دانشگاه شریف قبول شدنه دانشگاه تهران داره
خیلی ممنون سپاسگزار
ببخشید یعنی دانشگاه شریف رشته فراوری گاز نداره؟
ولی من کسی رو میشناسم که چند سال پیش فراوری و انتقال گاز دانشگاه شریف قبول شد
البته شاید دارم اشتباه کنم