[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

882631

عضو جدید
سلام بر بروبچ گل!
دوستان لطف کنن بگن که این 6-7 ماه باقیمانده رو میخوان چیکار کنن؟ جدا از سر کار رفتن و تفریح و ...! برای زبانتون میخواید وقت بزارید یا هر چیزه دیگه؟؟؟
لطفا همه جواب بدن! مرسی
سلام :smile:

من صبح که از خواب پا میشم دنبال کارای اداری ، فرهنگی، پزشکی فامیلم (کلا بخش خدمات فی سبیل الله:biggrin: ) عصرا هم یه دو ساعت کلاس کامپیوتر:) و .....
کلاس اسپن و هایسیس و زبان تخصصی و..................................................هم که نمیرم (نیست که بخوام برم:crying2: )

البته اگه من جزء دوستان باشم:redface:

آخرین ویرایش:

mohammad aghaei

عضو جدید
سلام :smile:

من صبح که از خواب پا میشم دنبال کارای اداری ، فرهنگی، پزشکی فامیلم (کلا بخش خدمات فی سبیل الله:biggrin: ) عصرا هم یه دو ساعت کلاس کامپیوتر:) و .....
کلاس اسپن و هایسیس و زبان تخصصی و..................................................هم که نمیرم (نیست که بخوام برم:crying2: )

البته اگه من جزء دوستان باشم:redface:

مرسی! اینجا بروبچ مقامشون بیشتر از دوست هست! چه توی تایپیک فعال باشن جه نباشن!

من هم خودم دارم کم و بیش زبان میخونم! البته بیشتر روی تخصصی تمرکز دارم! دوره های نرم افزار هم که همش کلک پوله!!!! مگر اینکه یه استاد توی صنعت پیدا بشه و باشون خصوصی بگیرید، که اکثرا آشنا دارن و مدرک هم میدن و البته بهتره که استاد دلسوز پیدا کنید!

mohammad aghaei

عضو جدید
سلام.
من که راستش هنوز تصمیم خاصی نگرفتم. اوضام یکمی پیچیدس و چیزی مشخص نیست.
ولی بجز کار و اینا احتمال داره یا برم سراغ گذروندن دوره های نرم افزار یا شاید هم سربازی.:D

مرسی بابت جواب. انشالا که هرجا هستید موفق باشید!;)

rotbebartar

عضو جدید
مرسی! اینجا بروبچ مقامشون بیشتر از دوست هست! چه توی تایپیک فعال باشن جه نباشن!

من هم خودم دارم کم و بیش زبان میخونم! البته بیشتر روی تخصصی تمرکز دارم! دوره های نرم افزار هم که همش کلک پوله!!!! مگر اینکه یه استاد توی صنعت پیدا بشه و باشون خصوصی بگیرید، که اکثرا آشنا دارن و مدرک هم میدن و البته بهتره که استاد دلسوز پیدا کنید!
سلام دوست خوب
شما یا کسی از دوستان کلاس ویا استاد خوب برای نرم افزارها می شناسید؟

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبین؟>من میخام رتبه مو تخمین بزنم چه جوری تخمین بزنم؟سایتی هس رایگان تخمین بزنه؟
ماهان رایگان تخمین میزنه بروسایتش درصداتو بفرست یه کد رهگیری برات میفرسته بعد میتونی تخمین رو ببینی
البته اینم بهت بگما تو نظرات که من خوندم یه بار برای میانگین 25 رتبه 1500تا2000تخمین زده یه بار دیگه درصد 25 رو برای 800 تخمین زده
البته من خودمم که با کلید سنجش میانگینم 35 شده گفته 1000تا 1400 از دستش شاکی شدم حالا این روزا به همه دارم میگم ماهان بدرد نمیخوره(چون رتبه منو بد انتخاب کرده):biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

farhad urmia

عضو جدید
ماهان رایگان تخمین میزنه بروسایتش درصداتو بفرست یه کد رهگیری برات میفرسته بعد میتونی تخمین رو ببینی
البته اینم بهت بگما تو نظرات که من خوندم یه بار برای میانگین 25 رتبه 1500تا2000تخمین زده یه بار دیگه درصد 25 رو برای 800 تخمین زده
البته من خودمم که با کلید سنجش میانگینم 35 شده گفته 1000تا 1400 از دستش شاکی شدم حالا این روزا به همه دارم میگم ماهان بدرد نمیخوره(چون رتبه منو بد انتخاب کرده):biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
آغا راس میگی الان هم زده میانگین 23 درصد 1100 تا 1500 اوضاعیه؟
میگه مثه کنکور پاسال میشه رتبه ها پس با این حسب دوستم پارسال با میانگین 16 درصد شده بود 2200 حالا کدومشو باورکنیم؟

comet101

عضو جدید
بله حق با شماست...عذر خواهی میکنم ، الان با دقت بیشتری کتاب رو دیدم
کتاب جرم راهیان من تست های 86 تا 91 رو داره ، در مورد م.پلیمر فقط تست های تا سال 89 اومده و چون 90 و 91 رو نداشت احتمال دادم که در سال های بعد از چاپ شون منصرف شدن!!!
براتون آرزوی موفقیت دارم :gol:
این چه حرفیه، اختیار دارید :smile:
من هم برای شما و برای تک تک بچه های این پیج موفقیت و عاقبت بخیری رو از خداوند میخام...
التماس دعا

comet101

عضو جدید
:que: فوری:que:
سلام دوستان عزیز
کسی هست که تو حل سوالات 31 و 48 ارشد بیو 94 کمکم کنه ، هر کار کردم به گزینه سنجش نرسیدم... اگه براتون مقدوره راهنماییم کنید دوستان. ممنونم

saharmohamadi

عضو جدید
نه منظورم هایسیس و اسپن و... بود گفتم تا نتیجه ها بیاد یه نرم افزاری یاد بگیریم
من فقط نوین پارسیان میشناسم چندتا از دوستام رفته بودن برای Hysys ولی خیلی ناراضی بودن البته مثل این که هر ترم استاداش فرق میکنه

mohammad aghaei

عضو جدید
سلام دوست خوب
شما یا کسی از دوستان کلاس ویا استاد خوب برای نرم افزارها می شناسید؟

سلام رفیق
منمیشناسم ولی متاسفانه ایشون همیشه آزاد نیستن که بیان و آموزش بدن! الان 2 ساله که خبری از آموزش نیست! فکر کنم سمتش تغغیر کرده ، سرش شلوغ شده!

amir rad

عضو جدید
سلام دوستان عزیز
کسی هست که تو حل سوالات 31 و 48 ارشد بیو 94 کمکم کنه ، هر کار کردم به گزینه سنجش نرسیدم... اگه براتون مقدوره راهنماییم کنید دوستان. ممنونم

سلام.من 48 رو حل کردم. از تشابه رینولدز. واینکه چون مقدار f رو گفته از مودی خونده پس تو تشابه رینولدز میشه f/8

leyla70

عضو جدید
سلام دوستان عزیز

سلام
تا جایی که یادمه سوال 31 راکتور جوابش تو گزینه ها نبود و منم سر جلسه نتونستم پاسخ بدم ، جوابی که خودتون به دست آوردین درسته. فکر کنم6/7 میشد.

amir rad

عضو جدید
سلام
تا جایی که یادمه سوال 31 راکتور جوابش تو گزینه ها نبود و منم سر جلسه نتونستم پاسخ بدم ، جوابی که خودتون به دست آوردین درسته. فکر کنم6/7 میشد.

منم 7/6 به دست اوردم. اصلا وقتی که جواب سنجش رو تو معادله مربوطش میذاری غلظت Aخروجی بیشتر از غلظت ورودیش میشه که معلومه اشتباهه. واقعا دستشون درد نکنه با سوالهای استاندارد و البته درستشون

• Like
واکنش ها: E.AP

amir rad

عضو جدید
سوال 33 رو که زده 6.24 من 62.4 آوردم.لطفا اگه از بیوها کسی حلش کرده بگه. تا ببینم آیا من غلط حل کردم و اشکال کارم کجاست. ممنون

farhad urmia

عضو جدید
تأییدش میکنم. بله اشتباهه.
آقا تائید شد که اشتباه سریعا به سنجش اطلاع بدین.
اگه اینجوری باشه پس من درصدم تو راکتور میشه بالای 50.
به به. خواهرا و برادرا لطف کنن بیشتر سعی کنن ببینن میتونن تو پدیده های انتقال اشتباهاتی هست یا نه؟

ماه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان کسی هست کلاسهای دکترامید بابایی رو رفته باشه؟
روز ثبت نام کلاساشون رو میخواستم بدونم ،اگه مطلع شدید یه دنیاممنونتون میشم اطلاع رسانی کنید متشکرم

دختر یخی

عضو جدید
آغا بفرما خانوم درصدا رو ترکوندن. سورنا جان اخوی خ اخوی سالار و سایر اخوی ها و خود بنده باید دیگه حرف نزنیم.

خو چرا هیشکس نگف تخمین رتبمو؟:(
البته من از درصدای سیالات و جرمم ده درصد کم نوشتم واس احتیاط...تورو خدا یی بگه با این درصدا کجا قبول میشم؟
زبان سفید حرارت 33 ترمو 70سیالات35کنترل سفید جرم 40 راکتور 70 ریاضی 20

amir rad

عضو جدید
البته من از درصدای سیالات و جرمم ده درصد کم نوشتم واس احتیاط...تورو خدا یی بگه با این درصدا کجا قبول میشم؟

بستگی داره به اینکه بقیه چه طور زدن. اما باتوجه به تجربیات سالهای قبل به نظرم حدود 300بیارید

hanieh110

عضو جدید
روز ثبت نام کلاساشون رو میخواستم بدونم ،اگه مطلع شدید یه دنیاممنونتون میشم اطلاع رسانی کنید متشکرم
سلام من دوتا از کلاساشونو رفتم حرارت و کاربرد ریاضیات من پارسال دیر فهمیدم کلاساش پر شده بود مثل این که از اردیبهشت شروع شده بود وقتی که پر بشه خودتو بکشی هم نمیزاره بری سر کلاس ولی دومرتبه برای مهر و آبان کلاس حرارت و ریاضی گذاشت که من رفتم البته یکی از بچه ها تو این سایت گفت که مثل این که ترمو هم از مهر گذاشته بوده ولی من متوجه نشدم فکر کنم بهتره از خودشون بپرسی که امسال کی شروع می کنن فکر کنم میتونی از الان رزرو کنی

rotbebartar

عضو جدید
سلام مطمئنید هنوز برنامه سال دیگشونو نبستند؟
چون من پارسال دلم میخاست بعضی از کلاس های استاد بابایی برم ولی بهم گفتند ظرفیت تکمیل شده الان هم برای نرم افزار Hysys ازشون پرسیدم گفتند درس میدم ولی تا مهر ماه کلاساشون پر هستش

ماه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مطمئنید هنوز برنامه سال دیگشونو نبستند؟
چون من پارسال دلم میخاست بعضی از کلاس های استاد بابایی برم ولی بهم گفتند ظرفیت تکمیل شده الان هم برای نرم افزار Hysys ازشون پرسیدم گفتند درس میدم ولی تا مهر ماه کلاساشون پر هستش
سلام دوست من
من چندروز پیش بهشون ایمیل زدم شهریه هر درسی رو گفتن ،بعد گفتن یه روزی اطلاع رسانی عمومی میشه وتمدید هم نمیشه روز ثبت نام
به من نگفتن
نه هنوز شروع نشده ،فقط نمیدونم چه روزیه وچطور باید متوجه بشم:(
دوستان اگه کسی خبردار شد یه دنیا ممنون میشم بهم خبربدید

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

... هواستون به انتخاب رشته باشه .....

بالا