[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

hanieh110

عضو جدید
خانوم فاطمه یاس جواب درست رو گذاشتند . من این تست هم تو کتابای پارسه و هم تو کلید سنجش سوالهای پیش دیدم اینطوری حل کردن
آقای میرزازاده معتقد بودند هیچ کدام از گزینه ها صحیح نیست ولی سنجش گزینه 3 را اعلام کرده بود آقای بابایی هم سر کلاس تو حلشون گزینه 3 را درآوردند
باز اگه آقای بابایی اجازه بدند جوابشون رو تو سایت میزارم

zeinab70

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
راس میگی منم چقد تلاش کردم نتونستم 38 بدست بیارم. جوابش نبود تو گزینه ها
برا 31 یادم نیست چه کسری آوردم

منم این دو تا تست نتونستم سر کنکور به جواب گزینه ها برسم

31 میشد 6/7
38 میشد 0.66
پس شمام بی زحمت اعتراض بنویسین برای سازمان سنجش
تعداد داوطلبای بیو کمه تعداد اعتراض ها کم میشه

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال 32 کنکور م. شیمی

سوال 32 کنکور م. شیمی

دوستانی که در مورد سوال 32 اعتراض داشتند
من از استادم پرسیدم، پاسخشون رو در اینجا براتون قرار میدهم :

سوال 32 - گزينه 3، صحيح است. حدسي نيز به اين سوال مي توان جواب داد. وقتي دماي ديواره (شرايط مرزي) ثابت باشد، اگر جرم يا دبي کم شود، دماي خروجي بيشتر شده و به دليل اختلاف دماي کمتر بين سيال و ديواره، انتقال حرارت کمتر است.
به صورت رياضي مي توان از رابطه زير استفاده کرد و به اين نتيجه رسيد:
(T[SUB]out[/SUB]_Tw)/(Tin_Tw)=exp( hpx/mCp)
البته بايد دقت شود که h/m با کم شدن دبي، بيشتر مي شود زيرا ضريب انتقال حرارت با تواني کوچکتر از يک از دبي متناسب است. لذا با کم شدن دبي، دماي متوسط سيال و درنتيجه نيروي محرکه انتقال حرارت و همچنين ضريب انتقال حرارت کم شده و نرخ انتقال بر اساس رابطه زيربه طور قطع کمتر است
.( Q=hA(Tw_Tf

omid elnino

عضو جدید
31 میشد 6/7
38 میشد 0.66
پس شمام بی زحمت اعتراض بنویسین برای سازمان سنجش
تعداد داوطلبای بیو کمه تعداد اعتراض ها کم میشه
منم جواب های شما را تایید میکنم امیدوارم اعتراض ها مون به نتیجه برسه. در ضمن جواب سوال 71 گزینه 3 میشه و جواب سوال 79 گزینه 4 خواهشا این دو تا را هم اعتراض بزنید

آخرین ویرایش:

hanieh110

عضو جدید
دوستانی که در مورد سوال 32 اعتراض داشتند
من از استادم پرسیدم، پاسخشون رو در اینجا براتون قرار میدهم :

سوال 32 - گزينه 3، صحيح است. حدسي نيز به اين سوال مي توان جواب داد. وقتي دماي ديواره (شرايط مرزي) ثابت باشد، اگر جرم يا دبي کم شود، دماي خروجي بيشتر شده و به دليل اختلاف دماي کمتر بين سيال و ديواره، انتقال حرارت کمتر است.
به صورت رياضي مي توان از رابطه زير استفاده کرد و به اين نتيجه رسيد:
(T[SUB]out[/SUB]_Tw)/(Tin_Tw)=exp( hpx/mCp)
البته بايد دقت شود که h/m با کم شدن دبي، بيشتر مي شود زيرا ضريب انتقال حرارت با تواني کوچکتر از يک از دبي متناسب است. لذا با کم شدن دبي، دماي متوسط سيال و درنتيجه نيروي محرکه انتقال حرارت و همچنين ضريب انتقال حرارت کم شده و نرخ انتقال بر اساس رابطه زيربه طور قطع کمتر است
.( Q=hA(Tw_Tf
سلام
پاسخ 3 صحیح است ولی با عرض معذرت پاسختون غلطه چون اصلا h تغییر نمی کند
بعدشم دمای سیال داره تغییر میکنه اصلا نمیشه از Q=hA(Tw-Tf) استفاده کرد
امیدوارم ناراحت نشید ولی پاسختون کاملا غلطه

آخرین ویرایش:

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
کیا اینجا دانشگاه ازاد واحد تهران جنوب درس میخونن؟
لطفا هر کس میتونه کمک کنه به من حتما دریغ نکنه.ایمیل یا جیمیل از سرکار خانم دکتر لیلا وفاجو رو برام گیر بیارید و به خصوصیم بفرستید.
کار واجبی باهاشون دارم ولی متاسفانه هیچ ایمیلی ازشون پیدا نمیکنم.لطفا هر کس این دانشگاه هست لطف کنه منو کمک کنه.
ممنونم از کمکتون

zeinab70

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
بچه ها چرا من نمیتونم وارد سیستم پاسخ گوییشون بشم؟خطا میده:(

shabnam-rezaei

عضو جدید
آقای میرزازاده معتقد بودند هیچ کدام از گزینه ها صحیح نیست ولی سنجش گزینه 3 را اعلام کرده بود آقای بابایی هم سر کلاس تو حلشون گزینه 3 را درآوردند
باز اگه آقای بابایی اجازه بدند جوابشون رو تو سایت میزارم
ببخشید هانیه جون آقای بابایی چه درسایی رو تدریس میکردن؟ همه درسا؟

shabnam-rezaei

عضو جدید
کیا اینجا دانشگاه ازاد واحد تهران جنوب درس میخونن؟
لطفا هر کس میتونه کمک کنه به من حتما دریغ نکنه.ایمیل یا جیمیل از سرکار خانم دکتر لیلا وفاجو رو برام گیر بیارید و به خصوصیم بفرستید.
کار واجبی باهاشون دارم ولی متاسفانه هیچ ایمیلی ازشون پیدا نمیکنم.لطفا هر کس این دانشگاه هست لطف کنه منو کمک کنه.
ممنونم از کمکتون
به نظرم اگر به دانشگاه زنگ بزنید راحت تر پیدا می کنید

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
پاسخ 3 صحیح است ولی با عرض معذرت پاسختون غلطه چون اصلا h تغییر نمی کند
بعدشم دمای سیال داره تغییر میکنه اصلا نمیشه از Q=hA(Tw-Tf) استفاده کرد
امیدوارم ناراحت نشید ولی پاسختون کاملا غلطه

سلام.
خیلی ممنونم از پاسختون :gol:
خیر به هیچ عنوان ناراحت نشدم. اینجا هستیم برای هم فکری و انتخاب بهترین پاسخ

leyla70

عضو جدید
منم جواب های شما را تایید میکنم امیدوارم اعتراض ها مون به نتیجه برسه. در ضمن جواب سوال 71 گزینه 3 میشه و جواب سوال 79 گزینه 4 خواهشا این دو تا را هم اعتراض بزنید

منم سوال 31-71-79 بیو رو اعتراض زدم ، ضمنا سوال 75 بیو هم گزینه 4 را انتخاب کرده که غلطه چون در مخرج به جای 2 باید لگاریتم 2 داشته باشیم، لطفا این رو هم اعتراض بزنید. چون هیچکدوم از گزینه ها درست نیست.

mohammad aghaei

عضو جدید
سلام بر بروبچ گل!
دوستان لطف کنن بگن که این 6-7 ماه باقیمانده رو میخوان چیکار کنن؟ جدا از سر کار رفتن و تفریح و ...! برای زبانتون میخواید وقت بزارید یا هر چیزه دیگه؟؟؟
لطفا همه جواب بدن! مرسی

دختر یخی

عضو جدید
سلام

سلام

سلام بچه ها خوبین؟>من میخام رتبه مو تخمین بزنم چه جوری تخمین بزنم؟سایتی هس رایگان تخمین بزنه؟

دختر یخی

عضو جدید
من درصدام براساس کلید سنجش ایناس ...دو.ستان گلم پارسالیا خلاصه هرکسی که میدونه بهم بگه حدود رتبه م چنده؟
زبان سفید حرارت 33 ترمو 70سیالات35کنترل سفید جرم 40 راکتور 70 ریاضی 20...ریاضی و ترمو و حرارت و جرممو مطمئنم همین درصداس چون پاسخارو پشت برگم نوشتم اوردم بیرون ولی بقیه رو تا 90 درصد مطمئنم

farhad urmia

عضو جدید
من درصدام براساس کلید سنجش ایناس ...دو.ستان گلم پارسالیا خلاصه هرکسی که میدونه بهم بگه حدود رتبه م چنده؟
زبان سفید حرارت 33 ترمو 70سیالات35کنترل سفید جرم 40 راکتور 70 ریاضی 20...ریاضی و ترمو و حرارت و جرممو مطمئنم همین درصداس چون پاسخارو پشت برگم نوشتم اوردم بیرون ولی بقیه رو تا 90 درصد مطمئنم
آغا بفرما خانوم درصدا رو ترکوندن. سورنا جان اخوی خ اخوی سالار و سایر اخوی ها و خود بنده باید دیگه حرف نزنیم.

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

درصداتون بجز ریاضی واسه کنکور امسال خیلی خوب بود.
میتونید کارنامه های سالهای قبل رو ببینید و میانگینتون رو با میانگین سالهای قبل مقایسه کنید.اینطوری یه حدودی دستتون میاد.
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...نکوری-مطالعه-گروهی-ارشد-مهندسی-شیمی-94/page71
توی این صفحه 4تا pdf هست. امیدوارم به دردتون بخوره.;)

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بر بروبچ گل!
دوستان لطف کنن بگن که این 6-7 ماه باقیمانده رو میخوان چیکار کنن؟ جدا از سر کار رفتن و تفریح و ...! برای زبانتون میخواید وقت بزارید یا هر چیزه دیگه؟؟؟
لطفا همه جواب بدن! مرسی

سلام.
من که راستش هنوز تصمیم خاصی نگرفتم. اوضام یکمی پیچیدس و چیزی مشخص نیست.
ولی بجز کار و اینا احتمال داره یا برم سراغ گذروندن دوره های نرم افزار یا شاید هم سربازی.:D

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آغا بفرما خانوم درصدا رو ترکوندن. سورنا جان اخوی خ اخوی سالار و سایر اخوی ها و خود بنده باید دیگه حرف نزنیم.
ما که دیگه تو این روزا حرفی واسه گفتن نداریم فرهاد خان.:smile:
البته یه وقت واسه دوستان سوءتفاهم نشه هااااا...منظورم از "ما" خودِ خودمه.:smile:

#soreNa#

کاربر فعال
هوا بس ناجوانمردانه سرد است فرهاد جان:D فک کنم اینجور ک بوش میاد فقط مجاز بشیم باس کلامونو بندازیم هوا از سرمونم زیاده

#soreNa#

کاربر فعال
ما که دیگه تو این روزا حرفی واسه گفتن نداریم فرهاد خان.:smile:
البته یه وقت واسه دوستان سوءتفاهم نشه هااااا...منظورم از "ما" خودِ خودمه.:smile:
داداش خعیلی ارادتا داریما نیستی :w30::w40: کم پیدایی
البته ی وقت سوء تفاهم نشها منظورم همه داداشان:D:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
داداش خعیلی ارادتا داریما نیستی :w30::w40: کم پیدایی
البته ی وقت سوء تفاهم نشها منظورم همه داداشان:D:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
خیلی مخلصیم.
داداش من الان دارم دوره لِه شدن رو میگذرونم.
به قول آقای همساده: داااغونمااا...لِهِ لِه ام.:w22::D

#soreNa#

کاربر فعال
خدانکنه داداش تو باس الان دوره تیز کردنو بگذرونی اونی که باس له بشه سازمان سنجشو دوپینگی هاشن:D:whistle:
خیلی مخلصیم.
داداش من الان دارم دوره لِه شدن رو میگذرونم.
به قول آقای همساده: داااغونمااا...لِهِ لِه ام.:w22::D

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خدانکنه داداش تو باس الان دوره تیز کردنو بگذرونی اونی که باس له بشه سازمان سنجشو دوپینگی هاشن:D:whistle:

دوپینگیو خوب اومدی انصافا.;)
حالا دوستان زودتر شام و شیرنیاشونو بدن بلکه یکم اوضا بهتر شه.:D

بالا