[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی دو به شک بودم شرکت کنم یا نه ... اخه میدونین به قدری روی مطالب تسلط پیدا کرده بودم که اصا یک درصدم فکر نمیکردم کنکورم رو در این حد خراب کنم به همین خاطر نمیخواستم شرکت کنم اما باز نام نویسی کردم خوشبختانه ...دقیقا درسته ... اما واقعا دیگه انرژی برام نمونده که دوباره شروع به خوندن بکنم

آگه واقعا تصمیمتون برای آزاد قطعی هست کارتون آسون تره چون میتونید نیمی از اسفند رو استراحت کنید و بعد هم خلاصه هاتون رو بخونید یعنی وقت کم تری ازتون گرفته میشه البته این نظر من هست اما امیدوارم که رشته و دانشگاه خوبی قبول بشید
من هم ثبت نام کردم ولی به قول شما به کمی انرژی نیاز داریم

• Like
واکنش ها: E.AP

#soreNa#

کاربر فعال
داداش آخرین نفرم قبول شدنم واسه خودش عالمی دارها خعیلی حال میده ..خوش به سعادت.. جدی میگما خدای نکرده بد برداشت نشه
من کارشناسی آخرین نفر قبول شده بودم اصلافکرشم نمیکردم اما همون یه بار خداغافلگیرم کرد بعد اون ....:cry:

E.AP

عضو جدید
آگه واقعا تصمیمتون برای آزاد قطعی هست کارتون آسون تره چون میتونید نیمی از اسفند رو استراحت کنید و بعد هم خلاصه هاتون رو بخونید یعنی وقت کم تری ازتون گرفته میشه البته این نظر من هست اما امیدوارم که رشته و دانشگاه خوبی قبول بشید
من هم ثبت نام کردم ولی به قول شما به کمی انرژی نیاز داریم
اگرم بخوام برای ازاد بخونم فقطهمون ماه اردیبهشت رو میخونم ...باورتون میشه همه کتابارو حفظم...فکر اینکه دوباره برم سراغشون ...:confused:

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگرم بخوام برای ازاد بخونم فقطهمون ماه اردیبهشت رو میخونم ...باورتون میشه همه کتابارو حفظم...فکر اینکه دوباره برم سراغشون ...:confused:

درک میکنم چی میگید
این طوری که خیلی هم عالیه پس دیگه به فکرش نباشد تا اردیبهشت که رتبه ها اعلام میشه
خدا رو چه دیدید شاید قرعه به نام شما افتاد و رتبه ی عالی و بعد شام و ...خخخخخ

E.AP

عضو جدید
درک میکنم چی میگید
این طوری که خیلی هم عالیه پس دیگه به فکرش نباشد تا اردیبهشت که رتبه ها اعلام میشه
خدا رو چه دیدید شاید قرعه به نام شما افتاد و رتبه ی عالی و بعد شام و ...خخخخخ

اشالله...امیدوارم
:D این طور که داره پیش میره یکسال مهمونیه تو باشگاه

#soreNa#

کاربر فعال
باوا بد نیستش ک میدونی بنده خدا واسه اینکه برج تقطیرش حلال وار کار کنه چهقد آزمونو خطا کرد که راه افتاد!!! :w18:خوراک برجشم آتاشخال نیست!.. کشمش سیاه س.. دیگه برو تا آخرش:w16:
دیگه منشوریش نکن یهو دیدی بابت یه مهمونی کــــــــــــــــاملا سالم و دوستانه بلاک شدیم رفت...:w15:

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
باوا بد نیستش ک میدونی بنده خدا واسه اینکه برج تقطیرش حلال وار کار کنه چهقد آزمونو خطا کرد که راه افتاد!!! :w18:خوراک برجشم آتاشخال نیست!.. کشمش سیاه س.. دیگه برو تا آخرش:w16:

پس محصول خالصه خالصه!:D

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کسی حل تمرین انتقال جرم بهمن یار رو داره؟

سلام
من حل تمرین ندارم ولی به تازگی در یکی از سایت ها "جزوه دست نویس انتقال جرم بهمنیار " رو دیدم
یه نگاه سطحی انداختم به نظرم کامله
فکر میکنید کمکی بهتون میکنه؟ اینجا براتون قرار بدم؟

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااااااااااااااااااام بچهها
ببخشید این روزا سرم خععععلی شلوغه.سنجش مرتب زنگ میزنه واسه مصاحبه و اینا ... وقت نشد بیام اینجا
.
.
.
.
. الکی مثلا من رتبه برتری هستم

سلاااااااام.جاتون خالی بود خانوم:redface:
خواهش میکنم شما راحت باشید....افتخار شما افتخار ما هم هست
به هر حال پرچم دخترا همیشه بالاست;)
.
.
.
.
راستکی شما رتبه برتر هستید:D

ماه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها یه چیزی بگم
تو سایت موسسه نگاره که تو گوگل هم بزنید سایتشو میاره که در تهران هست ،قسمت دانلود جزوات تمام جزوهای دانشگاه تهران رو برای دانلود گذاشته خیلی خیلی عالیه
موفق باشید دوستای مهربونم

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

من اسم این عکس رو گذاشته بودم "The way to pass"
امیدوارم هممون مثل این پرتو زیبای خورشید راه عبور و مسیر زندگیمون رو بتونیم درست پیدا کنیم و پیش بریم تا به موفقیت برسیم...;)

salar1998

عضو جدید

من اسم این عکس رو گذاشته بودم "The way to pass"
امیدوارم هممون مثل این پرتو زیبای خورشید راه عبور و مسیر زندگیمون رو بتونیم درست پیدا کنیم و پیش بریم تا به موفقیت برسیم...;)
داداش یکم سخته من که مسیر زندگیمو گم کردم

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
داداش یکم سخته من که مسیر زندگیمو گم کردم

نا امید نباش پسر. اون قدرها هم که فکر میکنی پیچیده نیست.
یکم آرامش داشته باش و توکل کن مطمئن باش اگه دقت داشته باشی میتونی توی همون مسیری که واسه خودته قدم برداری و موفق شی.
هممون خیلی وقتا فک میکنیم راهو گم کردیم ولی اگه حتی گم هم کرده باشیم پیداش میکنیم بالاخره. هنوز دیر نشده.

samane a

عضو جدید
بچهها من ندیده و درصد نگرفته پاییه اعتراض هستم واسه اینکه سوال حذف شه
با این سوالایه مسخرشون
فقط بگید چیکار کنم؟؟
من ک دیگه آب از سرم گذشت چ 1وجب چ 100 وجب
خدایی هیچکی مث من نی اوضاش :crying:
الان درصد بعضیها رو دیدم خیلی ناامید شدم

salar1998

عضو جدید
با این سوالایه مسخرشون
فقط بگید چیکار کنم؟؟

بابا مام اوضامون خرابه دختر خوب الکی گریه نکن بذا ببینیم خدا چی میخادو چی قراره بشه

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
با این سوالایه مسخرشون
فقط بگید چیکار کنم؟؟

نگران نباش. اوضاع ما هم رو به راه نیست. به هر جال هرچی صلاح باشه همون میشه.
شما حالا اعتراض رو بزن بلکه اینجوری شاید اوضاع بهتر شه.

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستانم
نظرتون چیه که یه تایپیک جدید برای جمع بندی سوالاتی که بهشون اعتراض داریم بزنیم ؟بچه های معماری این کار رو انجام دادند.این طوری دسترسی بقیه دوستان هم آسون تر میشه و هم در مورد اعتراض ها همه با هم هماهنگ میشیم
در تایپیک جدید اعتراض خودمون رو به همراه دلیل و استدلال بیان میکنیم اگه برای دوستان مقدور هست که عکس و یا اسکن رفرنس مربوطه هم قرار بدن که چه بهتر

من در یکی از سایت ها دیدم نظر بعضی از بچه ها رو میتونم اون ها رو هم این جا قرار بدم
لطفا نظرتون رو بگید
برای ثبت اعتراض هم تا 4 اسفند مهلت داریم

آخرین ویرایش:

mohammad aghaei

عضو جدید
سلام بروبچ!
نگران نباشید، اول دوم سوم که همه جای خوب قبولیم! اگرم جای دلخواهمونو نیاوردیم اونایی که مشکل مالی ندارن و میخوان برن آزاد، نیازی به آزاد رفتن نیست به راحتی میتونن بین الملل بخونن با همون هزینه آزاد البته اگه اشتباه نکنم تا رتبه 2500 که میگم انشالا همگی زیر 800 هستیم!! مدرک دولتیه و هیچ کس هم نمیفهمه که شما روزانه هستی یا بین الملل! اونایی که هم که مثل من مشکل مالی دارن، حتما قسمتشون نبوده و باید راهشون جای دیگه بره! ولی من مطمئنم که هممون نتیجه زحمتامونو میگیریم! توکل به خدا!

بالا