[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آقا من ک دیگه همه چیو سپردم اوس کریم الانم چای گذاشتم دببببببببببببببش فضا هم فضای ایران قدیم داره واسه خودش میخونه ایشاالله خدا کمک کنه این پروژه رو هم تنظیم کنم بعدش بیافتیم دنبال یخورده پول دراوردن اگه یه وقت زدو کیشی سیستانی جای انشاالله پردیس قبول شدیم دست خالی نباشیم من که دخیل بستم پردیس .. اولش سخته یخورده ک میگذره همه مث من با اوج فاجعه کنار میان غمشو زیاد نخورین ی وقت می بینین این چند ماهم از زندگی غافل شدیم .. مث این 5/6 ماه کلاه میره سرمونا.. ازمن گفتن

به قول شاعر که میگه: اگه میبینی که آرومم چون این دردو پذیرفتم.

E.AP

عضو جدید
من که دو روزه دارم به 2چیز فکر میکنم: اینکه آیا 1.بمونم واسه سال بعد یا 2.برم سربازی
البته آدم هیچوقت نباید نا امید بشه. ناامیدی بزرگترین گناهه. باید توکل به خدا کنیم ببینیم خدا چی رو به صلاحمون میدونه.
خدا رو چه دیدید، اومدو هممون قبول شدیم. شایدم قبول نشدیم. دیگه اونو خودش میدونه. مهم تلاش بود که هممون تلاش کردیم. و مسلما تجربه هم کسب کردیم.
به قول شریعتی که دیشبم گفتم، گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود........ این یعنی اینکه اگه اون بالایی بخواد میشه اگه نخواد هم امکان نداره که بشه
باز خوبه شما سربازی دارین من که سربازی ندارم اما دارم به دوچیز فکر میکنم 1- بمونم واسه سال بعد 2- الکی وقتمو مثل امسال هدر ندم برم همون دانشگاه ازاد والا میترسم سال بعد بدتر از امسال باشه
بازم توکل به خدا اشالله هر چی صلاحه همون بشه

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز خوبه شما سربازی دارین من که سربازی ندارم اما دارم به دوچیز فکر میکنم 1- بمونم واسه سال بعد 2- الکی وقتمو مثل امسال هدر ندم برم همون دانشگاه ازاد والا میترسم سال بعد بدتر از امسال باشه

دقیقا من هم به این فکر میکنم!!!
خیلی ها بهم گفتن که اگه چیزی که خواستی قبول نشدی، برو آزاد چون دوسال ارشد خوندن ارزش پشت کنکور موندن رو نداره موقع استخدامی هم ازت نمیپرسن که مدرک سراسری داری یا آزاد!!
البته تا وقتی که به یه نتیجه ای برسم در جست و جوی شغلی مناسب هم هستم
ولی به قول شما توکل بر خدا.

farhad urmia

عضو جدید
خیلی ها بهم گفتن که اگه چیزی که خواستی قبول نشدی، برو آزاد چون دوسال ارشد خوندن ارزش پشت کنکور موندن رو نداره موقع استخدامی هم ازت نمیپرسن که مدرک سراسری داری یا آزاد!!
امسال کنکور دادی؟؟

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالامسان فرهاد اینجیدمه نه قانونی ددم .

ناراحات اولما افندیم جوراخ نه اولار منیم اورکیم ایستیرپاتتاسین فیکرالیرم آللاهیندا یادیننان چیخمیشام

شماها چی بهم میگید؟ خو یه طوری صحبت کنید بقیه هم متوجه شن ...:D
الان کمیته رو خبر میکنم :D

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

شما امسال آزادم شرکت کردین؟
ولی استاد ما میگفت اگه کارشناسی سراسری بودین سعی کنین ارشد هم همون سراسری برید. وگرنه دکتری هم اگه سراسری برید اونوقت اون وسط ارشد غیر سراسری ممکنه خیلی خوب نباشه.
البته این عقیده ی ایشون بودا. بنده فقط نقل قول کردم. چون هرکسی یه جور فکر میکنه و یه هدفی داره به هرحال.

E.AP

عضو جدید
دقیقا همین طوره... وقتی بخوای مشغول کار بشی اصلا کار ندارن مدرک شما دانشگاه ازاد هستش یا سراسری... تازه اگر بخوایم برای سال دیگه بخونیم در اصل 2 سال از عمرمون رو هدر دادیم نه یکسال ...من امسال خیلی تلاش کردم خیلی زیاد اما به نتیجه دلخواهم اصلا نرسیدم ...چه فایده ای داره دوباره تلاش کردن اصلا شاید سال بعد بدتر از امسال باشه هیچ چیزی معلوم نیست

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
امسال کنکور دادی؟؟

بله آقا فرهاد
چون از درصدهام و نتیجه کنکور راضی نبودم در موردشون صحبت نکردم!
ولی اگه رتبه خوبی بدست بیارم، بیشتر از بقیه شام میدم + باقلوا و شیرینی شکلاتی و کاپوچینو و آیس پک و.... + یه تور رایگان با همه بچه ها دور باشگاه :D

#soreNa#

کاربر فعال
آزاد تو مقطع ارشد مشکلش اینه ک هممون میدونیم میلنگه.. ارزش پردیس یا حتی بعضی مجازیا اینه که میشه رو مقاطع بالاتر روش حساب باز کردو امیدوار بود چون حداقل 4تا اساتید جون دارن .. ازاد ورودیش شاید راحت باشه ولی پوستت کنده میشه مدرک بگیری بدتر ازهمه هم اینه همیشه خودت باید تلاش کنی یه کوچولو بهت گره هم نمیدن چهکار کنی ازاد بدیش اینه .. ولی خب واسه بعضی رشتها مث مدیریت اصن ازادو پیام نور شاید خیلی موقعها بهتر باشن ..

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بله آقا فرهاد
ولی اگه رتبه خوبی بدست بیارم، بیشتر از بقیه شام میدم + باقلوا و شیرینی شکلاتی و کاپوچینو و آیس پک و.... + یه تور رایگان با همه بچه ها دور باشگاه :D

همین الان این حرفی که زدین ثبت شد!:D
انشاءالله که قبول میشین.

E.AP

عضو جدید
شما امسال آزادم شرکت کردین؟
ولی استاد ما میگفت اگه کارشناسی سراسری بودین سعی کنین ارشد هم همون سراسری برید. وگرنه دکتری هم اگه سراسری برید اونوقت اون وسط ارشد غیر سراسری ممکنه خیلی خوب نباشه.
البته این عقیده ی ایشون بودا. بنده فقط نقل قول کردم. چون هرکسی یه جور فکر میکنه و یه هدفی داره به هرحال.
خیلی دو به شک بودم شرکت کنم یا نه ... اخه میدونین به قدری روی مطالب تسلط پیدا کرده بودم که اصا یک درصدم فکر نمیکردم کنکورم رو در این حد خراب کنم به همین خاطر نمیخواستم شرکت کنم اما باز نام نویسی کردم خوشبختانه ...دقیقا درسته ... اما واقعا دیگه انرژی برام نمونده که دوباره شروع به خوندن بکنم

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خیلی دو به شک بودم شرکت کنم یا نه ... اخه میدونین به قدری روی مطالب تسلط پیدا کرده بودم که اصا یک درصدم فکر نمیکردم کنکورم رو در این حد خراب کنم به همین خاطر نمیخواستم شرکت کنم اما باز نام نویسی کردم خوشبختانه ...دقیقا درسته ... اما واقعا دیگه انرژی برام نمونده که دوباره شروع به خوندن بکنم

حالا صبر کنید نتایج بیاد. انشاءالله همونی بشه که مطلوب باشه و جای حرف و حدیث و اما و اگر نباشه.

#soreNa#

کاربر فعال
واجب شد واسه این قول هایی هم ک دادی یه برنامه بریزیم واسه رسیدگی به سنجش.. خدایش حیفه نتیجه مطلوبو نگیری چون اونجور ماهم از حالو حول میافتیم:D
بله آقا فرهاد

E.AP

عضو جدید
آزاد تو مقطع ارشد مشکلش اینه ک هممون میدونیم میلنگه.. ارزش پردیس یا حتی بعضی مجازیا اینه که میشه رو مقاطع بالاتر روش حساب باز کردو امیدوار بود چون حداقل 4تا اساتید جون دارن .. ازاد ورودیش شاید راحت باشه ولی پوستت کنده میشه مدرک بگیری بدتر ازهمه هم اینه همیشه خودت باید تلاش کنی یه کوچولو بهت گره هم نمیدن چهکار کنی ازاد بدیش اینه .. ولی خب واسه بعضی رشتها مث مدیریت اصن ازادو پیام نور شاید خیلی موقعها بهتر باشن ..
اره دیگه دقیقا همینه ....تو دانشگاه ازاد خودتی خودت ...به صورت خود اموز باید درس بخونی...اگرنه اساتید محترم کلا هیچ چیزی به ادم یاد نمیدن

بالا