اشالله اینبارم غافلگیر میشینمن کارشناسی آخرین نفر قبول شده بودم اصلافکرشم نمیکردم اما همون یه بار خداغافلگیرم کرد بعد اون ....![]()
اشالله اینبارم غافلگیر میشینمن کارشناسی آخرین نفر قبول شده بودم اصلافکرشم نمیکردم اما همون یه بار خداغافلگیرم کرد بعد اون ....![]()
خیلی دو به شک بودم شرکت کنم یا نه ... اخه میدونین به قدری روی مطالب تسلط پیدا کرده بودم که اصا یک درصدم فکر نمیکردم کنکورم رو در این حد خراب کنم به همین خاطر نمیخواستم شرکت کنم اما باز نام نویسی کردم خوشبختانه ...دقیقا درسته ... اما واقعا دیگه انرژی برام نمونده که دوباره شروع به خوندن بکنم
من کارشناسی آخرین نفر قبول شده بودم اصلافکرشم نمیکردم اما همون یه بار خداغافلگیرم کرد بعد اون ....![]()
اگرم بخوام برای ازاد بخونم فقطهمون ماه اردیبهشت رو میخونم ...باورتون میشه همه کتابارو حفظم...فکر اینکه دوباره برم سراغشون ...آگه واقعا تصمیمتون برای آزاد قطعی هست کارتون آسون تره چون میتونید نیمی از اسفند رو استراحت کنید و بعد هم خلاصه هاتون رو بخونید یعنی وقت کم تری ازتون گرفته میشه البته این نظر من هست اما امیدوارم که رشته و دانشگاه خوبی قبول بشید
من هم ثبت نام کردم ولی به قول شما به کمی انرژی نیاز داریم
من کارشناسی آخرین نفر قبول شده بودم اصلافکرشم نمیکردم اما همون یه بار خداغافلگیرم کرد بعد اون ....![]()
اگرم بخوام برای ازاد بخونم فقطهمون ماه اردیبهشت رو میخونم ...باورتون میشه همه کتابارو حفظم...فکر اینکه دوباره برم سراغشون ...![]()
برادرا خواهرا با اجازه من مبرم به بحث ادامه بدین شب همگی بخیر
درک میکنم چی میگید
این طوری که خیلی هم عالیه پس دیگه به فکرش نباشد تا اردیبهشت که رتبه ها اعلام میشه
خدا رو چه دیدید شاید قرعه به نام شما افتاد و رتبه ی عالی و بعد شام و ...خخخخخ
اشالله...امیدوارم
این طور که داره پیش میره یکسال مهمونیه تو باشگاه
داداش منم دی جی گیرم ندینا آهنگ فقط قدیمیه
اشکالی نداره جشنمون رو سنتی میگیریم
ساقیم خواستین سراغ دارما از بچهای گل روزگاره مهندس شیمیم هست![]()
دیگه منشوریش نکن یهو دیدی بابت یه مهمونی کــــــــــــــــاملا سالم و دوستانه بلاک شدیم رفت...![]()
باوا بد نیستش ک میدونی بنده خدا واسه اینکه برج تقطیرش حلال وار کار کنه چهقد آزمونو خطا کرد که راه افتاد!!!خوراک برجشم آتاشخال نیست!.. کشمش سیاه س.. دیگه برو تا آخرش
![]()
دوستان کسی حل تمرین انتقال جرم بهمن یار رو داره؟
سلاااااااااااااااااااااااام بچهها
ببخشید این روزا سرم خععععلی شلوغه.سنجش مرتب زنگ میزنه واسه مصاحبه و اینا ... وقت نشد بیام اینجا
.
.
.
.
. الکی مثلا من رتبه برتری هستم
داداش یکم سخته من که مسیر زندگیمو گم کردم![]()
من اسم این عکس رو گذاشته بودم "The way to pass"
امیدوارم هممون مثل این پرتو زیبای خورشید راه عبور و مسیر زندگیمون رو بتونیم درست پیدا کنیم و پیش بریم تا به موفقیت برسیم...![]()
داداش یکم سخته من که مسیر زندگیمو گم کردم
بچهها من ندیده و درصد نگرفته پاییه اعتراض هستم واسه اینکه سوال حذف شه
با این سوالایه مسخرشون
فقط بگید چیکار کنم؟؟
من ک دیگه آب از سرم گذشت چ 1وجب چ 100 وجب
خدایی هیچکی مث من نی اوضاش
الان درصد بعضیها رو دیدم خیلی ناامید شدم
بچهها من ندیده و درصد نگرفته پاییه اعتراض هستم واسه اینکه سوال حذف شه
با این سوالایه مسخرشون
فقط بگید چیکار کنم؟؟
من ک دیگه آب از سرم گذشت چ 1وجب چ 100 وجب
خدایی هیچکی مث من نی اوضاش