farhad urmia
عضو جدید
درصدات بگو؟اگه قبول بشم شام میدم ولی با این درصدهای داغونی که من زدم بعیده
درصدات بگو؟اگه قبول بشم شام میدم ولی با این درصدهای داغونی که من زدم بعیده
چه خانم بارونی شده ..
داغونه فقط حرارت خوب زدمدرصدات بگو؟
داغونه فقط حرارت خوب زدم
داغونه فقط حرارت خوب زدم
شما دعا کن ما قبول داریم حالا برای هر چینگران نباش.
میشی خواهرجان میشی. ما که از صمیم قلب میخواهیم و دعا میکنیم.
یه وقت فکر نکنی واسه شامه هااا! اصـــــلا![]()
با عنوان شازده جان اومده بودی؟ عجبا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آره 120خوب یعنی 100؟
آخه خواهر از پسرا بپرسی امتحان چطور بود میگه خیلی خوب بود بپرسی چن میگیری میگه 14 اما از دخترا بپرسی امتحان چطور بود میگه بد بود افتضاح بد بود بگی چن شدی میگه 19.25 خیلی فرقه داره هااااااااااااااااااااداغونه فقط حرارت خوب زدم
شما کنکور دادی امسال؟ درصداتم بگو ببینم شما هم باید شام بدی یانه؟3 سال پیش من با این نام کاربری وارد باشگاه شدم که انتخاب این نام قصه ای مفصل دارد و در حوصله این تایپیک نیست
دیشب این نام رو تغییر دادم
علت تعجب شما رو هم متوجه نشدم!! به هر حال دیگه صلاح نمیدونم در موردش حرفی بزنم ...
شما دعا کن ما قبول داریم حالا برای هر چی
64/44حرارت؟ چند زدی؟
مرسی ممنونما واسه همه دعا میکنیم.انشاءالله شما هم واقعا همونی که دوست دارید و صلاحتونه بشه.![]()
به به داداش نمی یای این طرفا . کم پیدایی
64/44
خواهر شما بعلت گزارش کذب که گفتی بد زدی باید 2 تا شام بدی. اگه سرباز هم بودی حداقل 5 روز بازداشت داشتی64/44
چاکرم ..قوربان اولوم قـ ـآرداش نجـ ـه سـ ـن؟
ماشاءالله. خیـــــــلی خوبه واقعا.
بد اونوقت بدهاتون در چه حده؟!
خانوم من فقط 25٪ زدم. اونوقت 64 تا زدی . شما 3 تا شام باید بدیچی شدید؟ حالتون خوبه؟
گفتم 64 نگفتم 100 که
همین یدونم خوبهخواهر شما بعلت گزارش کذب که گفتی بد زدی باید 2 تا شام بدی. اگه سرباز هم بودی حداقل 5 روز بازداشت داشتی
خوب بقیه درصدهات چنده؟خانوم من فقط 25٪ زدم. اونوقت 64 تا زدی . شما 3 تا شام باید بدی
کلی صفر و زیر 10 دارم
جرم چند زدی؟همین یدونم خوبه
راکتور 73.33 زبان20 ترمو 40 ریاضی 20 سیالات 12.06 جرم 25خوب بقیه درصدهات چنده؟
مثلا ریاضی چند زدی؟
راکتور 73.33 زبان20 ترمو 40 ریاضی 20 سیالات 12.06 جرم 25
منم میخام برم سرکار چند جا سپردم ایشالا جورشهآقا من ک دیگه همه چیو سپردم اوس کریم الانم چای گذاشتم دببببببببببببببش فضا هم فضای ایران قدیم داره واسه خودش میخونه ایشاالله خدا کمک کنه این پروژه رو هم تنظیم کنم بعدش بیافتیم دنبال یخورده پول دراوردن اگه یه وقت زدو کیشی سیستانی جای انشاالله پردیس قبول شدیم دست خالی نباشیم من که دخیل بستم پردیس .. اولش سخته یخورده ک میگذره همه مث من با اوج فاجعه کنار میان غمشو زیاد نخورین ی وقت می بینین این چند ماهم از زندگی غافل شدیم .. مث این 5/6 ماه کلاه میره سرمونا.. ازمن گفتن