شبنم تو میگی هیشکی ناراحت نشده اما آخرش میگی من خیلی خوشحال شدم یعنی بقیه ناراحتند؟
خواهر هانیه همه خوشحالند. شیرینی فراموش نشه
من از همه ممنونم برای همه دعا میکنم و امیدوارم همه با هم قبول شیم
شبنم تو میگی هیشکی ناراحت نشده اما آخرش میگی من خیلی خوشحال شدم یعنی بقیه ناراحتند؟
خیلی ممنون.من از همه ممنونم برای همه دعا میکنم و امیدوارم همه با هم قبول شیم
خیلی ممنون.
فقط برعکس دعا نکنی. مادرم فکر میکرد هرچقد رتبه بالا باشه بهتره مثه 2000 6000 اینا بخاطر همین میگفت خدایا رتبه ش 20000 کن. که خونه خراب شدم پیارسال
ای بابا تو چرا ناراحت میشی من یه چیزی گفتم جو آروم بشهشبنم تو میگی هیشکی ناراحت نشده اما آخرش میگی من خیلی خوشحال شدم یعنی بقیه ناراحتند؟
کدوم یک از خواهرا بودیادم میاد چند روز پیش یکی از خانوما قرار بود شام بده خبری نشد؟
خب باشه چرا میزنی. این شکلک هم گذاشته که مثلا بله شما هم رتبه ت بالاست و ارشد قبول میشی؟ای بابا تو چرا ناراحت میشی من یه چیزی گفتم جو آروم بشه
منظورم این بود همه بچه ها خوشحالن![]()
کدوم یک از خواهرا بود
وفای یه عهد تو باشگاه باید رعایت بشه
خواهرا زحمت بکشن شامو بخرن که از ما گشنه تر پیدا نمیکنید تو این کره خاکی. به این زودی ها هم راضی نمشیم که شام ندینسمانه خانوم وشبنم خانوم بودن. که الان هانیه خانومم اضافه شد!
چه شود! بچه ها 3شب شام.![]()
سمانه خانوم وشبنم خانوم بودن. که الان هانیه خانومم اضافه شد!
خیلی ممنون. نمیدونم چرا بعد این کلیدای سنجش عزیزان مهندس چرا روانشناس شدن یا نقش مددکار اجتماعی پیدا کردن؟ از دیشب ی علامت سوال بالا کله مههانیه خانوم
من هم تبریک میگم و براتون خوشحالم که نتیجه ی زحمت هاتون رو گرفتید و آرزوی بهترین ها رو برایتان دارم.
بقیه دوستان هم ناراحت نباشتد به قول دوستمون توکل به خدا یعنی اینکه آرامش داشته باشیم نظر من هم همینه وفتی به خدا ایمان داریم یعنی همه چیو سپردیم بهش و دیگه کاری نباید داشته باشیم که چه جوری و از چه راهی... یه روزی، یه جایی، یه وقتی...همین
تا کارنامه ها بیاد یه کلی وقت هست از الان غصه بخوریم که چی بشه؟!
سمانه خانوم وشبنم خانوم بودن. که الان هانیه خانومم اضافه شد!
بله. چه خوب شدن 4 نفر و شبنم هم حتما شام میدن. تاکید موکد میکنم که خواهر شبنم هم شام میدن. خدایا کنکور که مالید رفت اما این شام رو برامون فرستای. یاد این بیت میفتمنخیر من نبودم سمانه جون و سحر جون بودن که حالا هانیه جونم اضافه شده
نخیر من نبودم سمانه جون و سحر جون بودن که حالا هانیه جونم اضافه شده
بله. چه خوب شدن 4 نفر و شبنم هم حتما شام میدن. تاکید موکد میکنم که خواهر شبنم هم شام میدن. خدایا کنکور که مالید رفت اما این شام رو برامون فرستای. یاد این بیت میفتم
گر خدا ز حکمت بندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
خوب بییییییییییییییییییید؟
بله. چه خوب شدن 4 نفر و شبنم هم حتما شام میدن. تاکید موکد میکنم که خواهر شبنم هم شام میدن. خدایا کنکور که مالید رفت اما این شام رو برامون فرستای. یاد این بیت میفتم
گر خدا ز حکمت بندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
خوب بییییییییییییییییییید؟
هانیه خانوم
من هم تبریک میگم و براتون خوشحالم که نتیجه ی زحمت هاتون رو گرفتید و آرزوی بهترین ها رو برایتان دارم.
بقیه دوستان هم ناراحت نباشتد به قول دوستمون توکل به خدا یعنی اینکه آرامش داشته باشیم نظر من هم همینه وفتی به خدا ایمان داریم یعنی همه چیو سپردیم بهش و دیگه کاری نباید داشته باشیم که چه جوری و از چه راهی... یه روزی، یه جایی، یه وقتی...همین
تا کارنامه ها بیاد یه کلی وقت هست از الان غصه بخوریم که چی بشه؟!
خوب شد شبنم خانوم اشاره کرد. سحر خانوم هم اضافه شد بچه ها.![]()
خواهر کنکور ترکوندی دیگه. نمیدونم این خانوما چقد برا همدیگه تعارف تیکه پاره میکنن؟خیلی از شما ودیگر دوستان تشکر میکنم خیلی شرمندم میکنید
ولی من 3 تا درسمو هم صفر زدم و ترمو هم پایین زدم ولی اگر قبول بشم خیلی هم خوشحال میشم که به دوستان خوبم در باشگاه شام بدم
خیلی ممنون. نمیدونم چرا بعد این کلیدای سنجش عزیزان مهندس چرا روانشناس شدن یا نقش مددکار اجتماعی پیدا کردن؟ از دیشب ی علامت سوال بالا کله مه
با عنوان شازده جان اومده بودی؟ عجبا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!من از روز بعد کنکور با اینکه خودم خیلی راضی نبودم ولی وقتی باشگاه اومدم و دیدم بچه ها ناراحت هستن سعی کردم حرفایی بگم که آروم شن حداقل خودم که این طور فکر میکردم!!
الان هم فقط چند صفحه ی اول رو خوندم و احساس کردم که خیلی زود خودمون رو باختیم.....کنکور همه ی زندگیمون شده....
مخاطب اول همه صحبت هایی که تاحالا داشتم اول خودم بودم.....
نمیدونستم ناراحت میشید
----------------------
من دیشب هم بودم...( شازده جان)
آخه برای چی شام بدم من که قبول نمیشماِ اِ اِ اِ.... خانوم چرا زیرش میزنه. مدارک موجوده هاااااااااااااا
ما حواسمون به همه چی هست مخصوصا به بحث لذیذ شیرینی و شام
به این سادگی ها پا پس نمیکشیم
باز بحث پول شد ملت ارشد قبول نمیشن. اگه الان میگفتم هرکی قبول شه بهش کلی پول میدیم تو این باشگاه از 100تا 99 تاش میگفتن قبول میشیم که نفر اولش خودم بودم.آخه برای چی شام بدم من که قبول نمیشم
آخه برای چی شام بدم من که قبول نمیشم
باز بحث پول شد ملت ارشد قبول نمیشن. اگه الان میگفتم هرکی قبول شه بهش کلی پول میدیم تو این باشگاه از 100تا 99 تاش میگفتن قبول میشیم که نفر اولش خودم بودم.
چرا ناراحت؟ خوبه که هستین دلداری میدین دمتون گرممن از روز بعد کنکور با اینکه خودم خیلی راضی نبودم ولی وقتی باشگاه اومدم و دیدم بچه ها ناراحت هستن سعی کردم حرفایی بگم که آروم شن حداقل خودم که این طور فکر میکردم!!
الان هم فقط چند صفحه ی اول رو خوندم و احساس کردم که خیلی زود خودمون رو باختیم.....کنکور همه ی زندگیمون شده....
مخاطب اول همه صحبت هایی که تاحالا داشتم اول خودم بودم.....
نمیدونستم ناراحت میشید
----------------------
من دیشب هم بودم...( شازده جان)
نگران نباش.
میشی خواهرجان میشی. ما که از صمیم قلب میخواهیم و دعا میکنیم.
یه وقت فکر نکنی واسه شامه هااا! اصـــــلا![]()