[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

farhad urmia

عضو جدید
من از همه ممنونم برای همه دعا میکنم و امیدوارم همه با هم قبول شیم
خیلی ممنون.
فقط برعکس دعا نکنی. مادرم فکر میکرد هرچقد رتبه بالا باشه بهتره مثه 2000 6000 اینا بخاطر همین میگفت خدایا رتبه ش 20000 کن. که خونه خراب شدم پیارسال

salar1998

عضو جدید
خیلی ممنون.
فقط برعکس دعا نکنی. مادرم فکر میکرد هرچقد رتبه بالا باشه بهتره مثه 2000 6000 اینا بخاطر همین میگفت خدایا رتبه ش 20000 کن. که خونه خراب شدم پیارسال

یادم میاد چند روز پیش یکی از خانوما قرار بود شام بده خبری نشد؟

shabnam-rezaei

عضو جدید
شبنم تو میگی هیشکی ناراحت نشده اما آخرش میگی من خیلی خوشحال شدم یعنی بقیه ناراحتند؟
خواهر هانیه همه خوشحالند. شیرینی فراموش نشه
ای بابا تو چرا ناراحت میشی من یه چیزی گفتم جو آروم بشه
منظورم این بود همه بچه ها خوشحالن:)

farhad urmia

عضو جدید
سمانه خانوم وشبنم خانوم بودن. که الان هانیه خانومم اضافه شد!
چه شود! بچه ها 3شب شام.:D
خواهرا زحمت بکشن شامو بخرن که از ما گشنه تر پیدا نمیکنید تو این کره خاکی. به این زودی ها هم راضی نمشیم که شام ندین

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از همه ممنونم برای همه دعا میکنم و امیدوارم همه با هم قبول شیم

هانیه خانوم
من هم تبریک میگم و براتون خوشحالم که نتیجه ی زحمت هاتون رو گرفتید و آرزوی بهترین ها رو برایتان دارم.:gol:

بقیه دوستان هم ناراحت نباشتد به قول دوستمون توکل به خدا یعنی اینکه آرامش داشته باشیم نظر من هم همینه وفتی به خدا ایمان داریم یعنی همه چیو سپردیم بهش و دیگه کاری نباید داشته باشیم که چه جوری و از چه راهی... یه روزی، یه جایی، یه وقتی...همین
تا کارنامه ها بیاد یه کلی وقت هست از الان غصه بخوریم که چی بشه؟!

farhad urmia

عضو جدید
هانیه خانوم
من هم تبریک میگم و براتون خوشحالم که نتیجه ی زحمت هاتون رو گرفتید و آرزوی بهترین ها رو برایتان دارم.:gol:

بقیه دوستان هم ناراحت نباشتد به قول دوستمون توکل به خدا یعنی اینکه آرامش داشته باشیم نظر من هم همینه وفتی به خدا ایمان داریم یعنی همه چیو سپردیم بهش و دیگه کاری نباید داشته باشیم که چه جوری و از چه راهی... یه روزی، یه جایی، یه وقتی...همین
خیلی ممنون. نمیدونم چرا بعد این کلیدای سنجش عزیزان مهندس چرا روانشناس شدن یا نقش مددکار اجتماعی پیدا کردن؟ از دیشب ی علامت سوال بالا کله مه

farhad urmia

عضو جدید
نخیر من نبودم سمانه جون و سحر جون بودن که حالا هانیه جونم اضافه شده
بله. چه خوب شدن 4 نفر و شبنم هم حتما شام میدن. تاکید موکد میکنم که خواهر شبنم هم شام میدن. خدایا کنکور که مالید رفت اما این شام رو برامون فرستای. یاد این بیت میفتم
گر خدا ز حکمت بندد دری ز رحمت گشاید در دیگری

خوب بییییییییییییییییییید؟

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نخیر من نبودم سمانه جون و سحر جون بودن که حالا هانیه جونم اضافه شده

اِ اِ اِ اِ.... خانوم چرا زیرش میزنه. مدارک موجوده هاااااااااااااا:D
ما حواسمون به همه چی هست مخصوصا به بحث لذیذ شیرینی و شام:biggrin:
به این سادگی ها پا پس نمیکشیم

salar1998

عضو جدید
بله. چه خوب شدن 4 نفر و شبنم هم حتما شام میدن. تاکید موکد میکنم که خواهر شبنم هم شام میدن. خدایا کنکور که مالید رفت اما این شام رو برامون فرستای. یاد این بیت میفتم

عالی بید دادا میبینم که شومام شاعر شدی

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

خوب شد شبنم خانوم اشاره کرد. سحر خانوم هم اضافه شد بچه ها.:w17:

hanieh110

عضو جدید
هانیه خانوم

خیلی از شما ودیگر دوستان تشکر میکنم خیلی شرمندم میکنید
ولی من 3 تا درسمو هم صفر زدم و ترمو هم پایین زدم ولی اگر قبول بشم خیلی هم خوشحال میشم که به دوستان خوبم در باشگاه شام بدم

farhad urmia

عضو جدید
خیلی از شما ودیگر دوستان تشکر میکنم خیلی شرمندم میکنید
ولی من 3 تا درسمو هم صفر زدم و ترمو هم پایین زدم ولی اگر قبول بشم خیلی هم خوشحال میشم که به دوستان خوبم در باشگاه شام بدم
خواهر کنکور ترکوندی دیگه. نمیدونم این خانوما چقد برا همدیگه تعارف تیکه پاره میکنن؟

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ممنون. نمیدونم چرا بعد این کلیدای سنجش عزیزان مهندس چرا روانشناس شدن یا نقش مددکار اجتماعی پیدا کردن؟ از دیشب ی علامت سوال بالا کله مه

من از روز بعد کنکور با اینکه خودم خیلی راضی نبودم ولی وقتی باشگاه اومدم و دیدم بچه ها ناراحت هستن سعی کردم حرفایی بگم که آروم شن حداقل خودم که این طور فکر میکردم!!
الان هم فقط چند صفحه ی اول رو خوندم و احساس کردم که خیلی زود خودمون رو باختیم.....کنکور همه ی زندگیمون شده....
مخاطب اول همه صحبت هایی که تاحالا داشتم اول خودم بودم.....
نمیدونستم ناراحت میشید
----------------------
من دیشب هم بودم...( شازده جان)

farhad urmia

عضو جدید
من از روز بعد کنکور با اینکه خودم خیلی راضی نبودم ولی وقتی باشگاه اومدم و دیدم بچه ها ناراحت هستن سعی کردم حرفایی بگم که آروم شن حداقل خودم که این طور فکر میکردم!!
الان هم فقط چند صفحه ی اول رو خوندم و احساس کردم که خیلی زود خودمون رو باختیم.....کنکور همه ی زندگیمون شده....
نمیدونستم ناراحت میشید
----------------------
با عنوان شازده جان اومده بودی؟ عجبا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shabnam-rezaei

عضو جدید
باز بحث پول شد ملت ارشد قبول نمیشن. اگه الان میگفتم هرکی قبول شه بهش کلی پول میدیم تو این باشگاه از 100تا 99 تاش میگفتن قبول میشیم که نفر اولش خودم بودم.

اگه قبول بشم شام میدم ولی با این درصدهای داغونی که من زدم بعیده

salar1998

عضو جدید
نمیدونستم ناراحت میشید
----------------------
چرا ناراحت؟ خوبه که هستین دلداری میدین دمتون گرم

بالا