[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

salar1998

عضو جدید
قبول دارم که سولا وقث گیر بودمناسب ارشد نبود کلیدشونم عیبو ایراد داره اما دلیل نمیشه تا یه جای کار لنگید پا پس بکشیم خداییش یکم کم تحملیم دلمون گنده نیس باهر بادی میلرزه منم مثل شماما فک نکنین دارم نصیحت میکنم مال این حرفا نیستم ولی به نظرم یکم زود قافیه رو میبازیم میدونو خالی میکنیم کی میخواییم بزرگ شیم؟؟؟؟؟

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بروبچ اومدم باشگاه حالم خوب شه دپرس شدم چرا همه انقد نا امیدیم؟؟؟اگه توکلمون بخداس پس نباید ناامید شیم

درست میشه. نگران نباش سالار. دوستان انشاءالله شروع میکنن به سور دادن جو خوب میشه.;)

shabnam-rezaei

عضو جدید
قبول دارم که سولا وقث گیر بودمناسب ارشد نبود کلیدشونم عیبو ایراد داره اما دلیل نمیشه تا یه جای کار لنگید پا پس بکشیم خداییش یکم کم تحملیم دلمون گنده نیس باهر بادی میلرزه منم مثل شماما فک نکنین دارم نصیحت میکنم مال این حرفا نیستم ولی به نظرم یکم زود قافیه رو میبازیم میدونو خالی میکنیم کی میخواییم بزرگ شیم؟؟؟؟؟

آفرین بچه ها روحیه داشته باشید تا جوابا نیاد هیچی معلوم نیست

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

گل گفتی سالار جان
اینا حرف منم هست
دیدین که کلی گفتم منم اینا رو.

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سالار خان حالت جا اومد هانیه 90 درصد زده؟
این اعجوبه ست والله

داداش ما اون موقع که هانیه خانوم درصدهای درخشانشو اعلام کرد فکمون تا نیم ساعت به زمین چسبیده بود
باور نکردنی بود حرارت و ریاضیش
ماشاءالله داره واقعا

salar1998

عضو جدید
خب ایشون تو تست زدن مهارت دارن اما متاسفانه تو صنعت خانوما موفق نیستن و مدیریت آنچنانی تو صنعت ندارند

چه ربطی داره فرهاد ؟ خانوم میشناسم سد میسازه خودشم جز بهتریناس مگه موفقیت هوشو ذکاوت به مردو زن بودنه؟

farhad urmia

عضو جدید
چه ربطی داره فرهاد ؟ خانوم میشناسم سد میسازه خودشم جز بهتریناس مگه موفقیت هوشو ذکاوت به مردو زن بودنه؟
بله خانوم میشناسم که تو کارگاه مثلا مدیر پروزه اما کارگر اصن محل نمیذاشت بهش. یا مسئول کنترل کیفی بود اصن کسی به حرفش کوش نمیداد.
البته خانوم داریم که واقعا خیلی کاری اند و محترم و زرنگ
من نگفتم همه ی خانوما

salar1998

عضو جدید
بله خانوم میشناسم که تو کارگاه مثلا مدیر پروزه اما کارگر اصن محل نمیذاشت بهش. یا مسئول کنترل کیفی بود اصن کسی به حرفش کوش نمیداد.
البته خانوم داریم که واقعا خیلی کاری اند و محترم و زرنگ
من نگفتم همه ی خانوما

فرقی نمیکنه خانوم یا آقا تو کار باید جدی باشه صلابت داشته باشه

hanieh110

عضو جدید
تا کارنامه ها بیاد خیلی ادعا ها میشه کرد بابام گفته هیچ حرفیو بدون منبع قابل استناد قبول نکن

آقا سالار چرا ناراحت میشید من که قصد تخریب روحیه کسی رو نداشتم میخواستم ببینم با این درصدها کجا قبول میشم
اگه کسی رو ناراحت کردم واقعا معذرت میخوام

salar1998

عضو جدید
آقا سالار چرا ناراحت میشید من که قصد تخریب روحیه کسی رو نداشتم میخواستم ببینم با این درصدها کجا قبول میشم

نه خانوم چراناراحت خیلیم عالیه خداایشالا درصداتونو چند برابر کنه دانشگاهو گرایش مورد علاقه تون قبول شید الهی آمین برو بچ آمین بگن...

shabnam-rezaei

عضو جدید
نه عزیزم کسی ناراحت نشده مطمئن باش من که خیلی هم خوشحال شدم

farhad urmia

عضو جدید
آبجی ناراحت نیست آقا سالار. راست میگه کارنامه معلوم میکنه
من پارسال میگفتم ترمو 60 زدم پدیده های انتقال 56 زدم. اما زمان کارنامه ها آنچنان حالم گرفته شد ترمو شد 33.33 و پدیده شد 20.

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نه خانوم چراناراحت خیلیم عالیه خداایشالا درصداتونو چند برابر کنه دانشگاهو گرایش مورد علاقه تون قبول شید الهی آمین برو بچ آمین بگن...

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآامیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن;)
ما همه بچه ها هوای همو داریم.بله. ما از اوناش نیستیم;)

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
هانیه خانوم خودش گفت میخواد شام بده.
ما هم بی صبرانه منتظریم.:D

بالا