من 4 زدم بین 1 و 4 شک داشتم که...
منم 4 زدم. 4 درست تر نیست؟!
من 4 زدم بین 1 و 4 شک داشتم که...
سوال 49 چند دراوردی؟
سوال ۱۰۸ شما q رو چند دراوردی؟؟بزرگتر از یک میشد q
به نظر من سوال 108 درسته. اگه شکلشو بکشید میبینید که خوراک سوپرهیت میشه.
سوال 49 هم گزینه 3 درسته یعنی 9
سوال 42 رو شما چی زدین؟
من 9 بدست اوردم اینا مسخرشو دراوردن یه سال تست میدن میگن گرمای گرفته شده از یخچال میشه QL یه سال دیگه تست میدن میگن همین گرما میشه QH!!!10 به دست اوردم
منم 4 زدم. 4 درست تر نیست؟!
cv ضربدر ln T2 به T1 بعلاوه R ln v2 به v1کسی میدونه سوال 56 از چه فرمولی حل میشد؟
شما 42 چند زدی؟
بهله.... اینطوری شد که حرارتم فرت شد![]()
cv ضربدر ln T2 به T1 بعلاوه R ln v2 به v1
منم اینطوری تحلیل کردم ولی چه فایده...من ۴ زدم به نظرم گزینه ۴ درسته ...چون فلز مایع داریم پس صد در صد لایه مرزی حرارتی بزرگتراز لایه مرزی سرعته،اگر گزینه ۱ جواب میبود باید کلمه میتواند رو حذف میکردن ،میتواند که به کار برده میشه یعنی یا بزرگتر میشه یا کوچیکتر که نمیتونه کوچیکتر باشه پس با این حساب گزینه ۱ غلطه،گزینه ۴ درسته،نظر شما چیه؟
من ۴ زدم به نظرم گزینه ۴ درسته ...چون فلز مایع داریم پس صد در صد لایه مرزی حرارتی بزرگتراز لایه مرزی سرعته،اگر گزینه ۱ جواب میبود باید کلمه میتواند رو حذف میکردن ،میتواند که به کار برده میشه یعنی یا بزرگتر میشه یا کوچیکتر که نمیتونه کوچیکتر باشه پس با این حساب گزینه ۱ غلطه،گزینه ۴ درسته،نظر شما چیه؟
اره دقیقا...بزرگتر لز یک میشد وقتی هم که بزرگتر از یک بشه یعنی مایع سردq میشد 6
اره دقیقا...بزرگتر لز یک میشد وقتی هم که بزرگتر از یک بشه یعنی مایع سرد
این حرارتی که من زدم کابوسشم هیچ وقت نمیدیدم.![]()
cv = 3/2 R میشه؟
چرا شکلشو نمیکشید؟ خیلی راحته کشیدنش.
دقیقا.... منم همین طور...... حالا چیکار کنم؟ من امسال قبول نمیشم؟ خیلیا هستن که امتحانشونو خوب دادن ولی تو این تاپیک عضو نیستن، به نظرم میانگین درصدا ی قبولی با پارسال فرقی نکنه؟
cv حذف میشه فرایند همدماستcv = 3/2 R میشه؟
شکلشو کشیدین؟
بچه های سال پایینی ما که من هرکیو دیدم گند زده بود.شما حساب کن شاگرد اولشون حرارتو میگفت منفی زدهدقیقا.... منم همین طور...... حالا چیکار کنم؟ من امسال قبول نمیشم؟ خیلیا هستن که امتحانشونو خوب دادن ولی تو این تاپیک عضو نیستن، به نظرم میانگین درصدا ی قبولی با پارسال فرقی نکنه؟
نه من شکل نکشیدم تحلیلی حل کردم چه جوری از روی شکل تشخیص میدین؟
از روی مختصات و نقطه برخورد خوراک با خطوط عامل. خط خوراک با شیب مثبت از روی قطر به سمت پایین حرکت میکنه تا برسه به نقطه برخورد. که در اینصورت میشه سوپرهیت.
دقیقا متوجه نشدم که به چه صورت میگین چون باید شکلو ببینم ...اما لینجور که شما میگین پس باید همون گزینه ای که سنجش گفته درست باشه،درسته؟یعنی اینو اعتراض نزنیم؟
دقیقا متوجه نشدم که به چه صورت میگین چون باید شکلو ببینم ...اما لینجور که شما میگین پس باید همون گزینه ای که سنجش گفته درست باشه،درسته؟یعنی اینو اعتراض نزنیم؟
درسته...متوجه شدم چطور میگین ...با این تحلیلی که شما گفتین میشه سوپرهیت...اما با روش تحلیلی میشه مایع سرد!!! پس کلا سوال مشکل دارهخیلی راحته. شما برای نقطه برخورد ایگرگ 0.38 و ایکس 0.4 رو نقطشو مشخص کنید. بعد ایکس خوراک که 0.5 هست را به قطر وصل کنید و ببینید وقتی از نقطه خوراک به اون نقطه برخورد وصل میشه چه طوری میشه خطش.