[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

E.AP

عضو جدید
شما 42 چند زدی؟

من ۴ زدم به نظرم گزینه ۴ درسته ...چون فلز مایع داریم پس صد در صد لایه مرزی حرارتی بزرگتراز لایه مرزی سرعته،اگر گزینه ۱ جواب میبود باید کلمه میتواند رو حذف میکردن ،میتواند که به کار برده میشه یعنی یا بزرگتر میشه یا کوچیکتر که نمیتونه کوچیکتر باشه پس با این حساب گزینه ۱ غلطه،گزینه ۴ درسته،نظر شما چیه؟

salar1998

عضو جدید
من ۴ زدم به نظرم گزینه ۴ درسته ...چون فلز مایع داریم پس صد در صد لایه مرزی حرارتی بزرگتراز لایه مرزی سرعته،اگر گزینه ۱ جواب میبود باید کلمه میتواند رو حذف میکردن ،میتواند که به کار برده میشه یعنی یا بزرگتر میشه یا کوچیکتر که نمیتونه کوچیکتر باشه پس با این حساب گزینه ۱ غلطه،گزینه ۴ درسته،نظر شما چیه؟
منم اینطوری تحلیل کردم ولی چه فایده...

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

منم دقیقا به همین دلیل 4 زدم. اگه این تست درست نشه حرارت من میشه فاجعه!!!!

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها امیدی هست 122 جذف شه؟
من نزدم به هوای اینه حذف شه. اگه حذف نشه خیلی بد میشه

623

عضو جدید
این حرارتی که من زدم کابوسشم هیچ وقت نمیدیدم.:cry:

دقیقا.... منم همین طور...... حالا چیکار کنم؟ من امسال قبول نمیشم؟ خیلیا هستن که امتحانشونو خوب دادن ولی تو این تاپیک عضو نیستن، به نظرم میانگین درصدا ی قبولی با پارسال فرقی نکنه؟

salar1998

عضو جدید
دقیقا.... منم همین طور...... حالا چیکار کنم؟ من امسال قبول نمیشم؟ خیلیا هستن که امتحانشونو خوب دادن ولی تو این تاپیک عضو نیستن، به نظرم میانگین درصدا ی قبولی با پارسال فرقی نکنه؟

راستش منم فک میکنم فرقی نکنه اما الکی بخودم دلداری میدم

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه های سال پایینی ما که من هرکیو دیدم گند زده بود.شما حساب کن شاگرد اولشون حرارتو میگفت منفی زده
به نظر من که میانگین پایین تر از سال قبله.
مشت نمونه خرواره همیشه.

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نه من شکل نکشیدم تحلیلی حل کردم چه جوری از روی شکل تشخیص میدین؟

از روی مختصات و نقطه برخورد خوراک با خطوط عامل. خط خوراک با شیب مثبت از روی قطر به سمت پایین حرکت میکنه تا برسه به نقطه برخورد. که در اینصورت میشه سوپرهیت.

H_RZ

عضو جدید
بچه ها چرا اعتراض نمیزنید؟برید تو سایت سنجش قسمت ورود به سیستم پاسخگویی اول عضو بشید بعد اعتراض بزنید

E.AP

عضو جدید
از روی مختصات و نقطه برخورد خوراک با خطوط عامل. خط خوراک با شیب مثبت از روی قطر به سمت پایین حرکت میکنه تا برسه به نقطه برخورد. که در اینصورت میشه سوپرهیت.

دقیقا متوجه نشدم که به چه صورت میگین چون باید شکلو ببینم ...اما لینجور که شما میگین پس باید همون گزینه ای که سنجش گفته درست باشه،درسته؟یعنی اینو اعتراض نزنیم؟

623

عضو جدید
دقیقا متوجه نشدم که به چه صورت میگین چون باید شکلو ببینم ...اما لینجور که شما میگین پس باید همون گزینه ای که سنجش گفته درست باشه،درسته؟یعنی اینو اعتراض نزنیم؟

بالاخره یه سوال باید از هر طریقی که حل میشه به یه جواب برسه، اگه با حل تحلیلی مایع سرد بشه ولی با شکل بخار سوپرهیت، پس سوال مشکل داره و باید حذف شه. پس در هر صورت باید اعتراض کرد

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

خیلی راحته. شما برای نقطه برخورد ایگرگ 0.38 و ایکس 0.4 رو نقطشو مشخص کنید. بعد ایکس خوراک که 0.5 هست را به قطر وصل کنید و ببینید وقتی از نقطه خوراک به اون نقطه برخورد وصل میشه چه طوری میشه خطش.

gadireye

عضو جدید
دوستان به نظرم سوال 108 گزینه 3 درسته شما بیاین از فرمول q / q-1 = .38 ، کیو (q) رو پیدا کنین که جواب منفی میاد یعنی خوراک سوپر هیت هست.

E.AP

عضو جدید
خیلی راحته. شما برای نقطه برخورد ایگرگ 0.38 و ایکس 0.4 رو نقطشو مشخص کنید. بعد ایکس خوراک که 0.5 هست را به قطر وصل کنید و ببینید وقتی از نقطه خوراک به اون نقطه برخورد وصل میشه چه طوری میشه خطش.
درسته...متوجه شدم چطور میگین ...با این تحلیلی که شما گفتین میشه سوپرهیت...اما با روش تحلیلی میشه مایع سرد!!! پس کلا سوال مشکل داره

بالا