[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خوشا به حالت من در کل ریاضیم ضعیفه نمی دونم چی کارش کنم خخخخخخخخ

حالا انشاءلله اینایی که زدی درست باشه. با ریاضی گاز خودتو نسنج. گرچه من خودمم ریاضیم اونجوری قوی نیست ولی ریاضی مهندسی شیمی جوریه که با تمرین و تکرار میشه خوب زدتش. البته ریاضی م.شیمی امسالم سوالای اولش سخت بود واقعا.

mohammad aghaei

عضو جدید
سلام دوستان
سوال 115 م.شیمی گزینه 4 میشه! یه نکته توی کتاب پارسه هست که زمان ماند رابطه مستقیم با دبی گاز به صورت ناهمسو داره و رابطه عکس با جریان همسو!

samane a

عضو جدید
واسه ریاضی چه کتابایی رو پیشنهاد میکنین؟؟شماها از چیا خوندین؟؟

ماه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها شما که دراین زمینه تجربه دارید ریاضی پارسه کاملتره وبهتر توضیح داده یا مدرسان شریف ؟ کدوم بهتره؟
برای انتقال جرم امیدبابایی بهتره یا مدرسان شریف یا پوران پژوهش؟کدومشو جامع تره وبهتره توضیح داده
ممنون میشممممم

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها شما که دراین زمینه تجربه دارید ریاضی پارسه کاملتره وبهتر توضیح داده یا مدرسان شریف ؟ کدوم بهتره؟
برای انتقال جرم امیدبابایی بهتره یا مدرسان شریف یا پوران پژوهش؟کدومشو جامع تره وبهتره توضیح داده
ممنون میشممممم

سلام والا من هر دوتا رو از پارسه خوندم و بقیه رو ندیدم ولی با این حال احساس میکنم هردوتاش واسه پارسه خیلی خوب بود.جرم پارسه که خودش بعضی جاها کار رفرنسم میکنه.در کنارش جرم راهیانم داشتم یه جاهای نگاه مینداختم.ولی اصل خوندنم پارسه بود.
البته نه با یه بار دو بار و سطحی خوندن.

H_RZ

عضو جدید
ممنون میشممممم
جرم کتاب امید بابایی رو بخون ریاضیم راهیان خوبه

بالا