[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

farhad urmia

عضو جدید
ی دختر کوچولو تو تاکسی داشت لواشک می خورد گفتم عمو جون لواشک برا سلامتیت بده. گفت پدربزرگم 115 سال عمر کرد. گفتم : لواشک می خورد؟
گفت نه سرش تو کار خودش بود.
بچه نیستن اینا جونورن جونور.

H_RZ

عضو جدید
کسی سوال 98 با 117 گازو حل کرده؟احساس میکنم ایراد داره!:razz:

gadireye

عضو جدید
آغا من میگم 1 درسته. برادر خ هم همین نظر رو دارن و طراح محترم هم مدنظرشون باشه که یک درسته و صد البته هستش

حالا میخواد مد نظر طراح باشه یا نباشه و یا میخواد گزینه مورد نظر آقای بابایی باشه یا نباشه اونی که هست اینه که ما ماده جامدی با k بی نهایت نداریم تا تغییرات دما در اون جامد به صورت خط راست ( نه شیب دار ) باشه

گزینه 1 خیلی تابلوِ

farhad urmia

عضو جدید
حالا میخواد مد نظر طراح باشه یا نباشه و یا میخواد گزینه مورد نظر آقای بابایی باشه یا نباشه اونی که هست اینه که ما ماده جامدی با k بی نهایت نداریم تا تغییرات دما در اون جامد به صورت خط راست ( نه شیب دار ) باشه

گزینه 1 خیلی تابلوِ
احسنت اخوی احسنت. آغا 1 درسته تمام.

farhad urmia

عضو جدید
داداش می دونی سوال 115 کدوم درسته؟
اگه اشتباه نکنم 4 تو کد دفترچه dباید درست باشه چون شیب کاهش پیدا کنه و حرکت مختلف الجهت باشه از ی طرف برخورد دانه ها باهم سرعت ذرات میگیره و از طرف دیگه در شیب کم سرعت خروجی کاهش پیدا میکنه

gadireye

عضو جدید
اگه اشتباه نکنم 4 تو کد دفترچه dباید درست باشه چون شیب کاهش پیدا کنه و حرکت مختلف الجهت باشه از ی طرف برخورد دانه ها باهم سرعت ذرات میگیره و از طرف دیگه در شیب کم سرعت خروجی کاهش پیدا میکنه

من دقیق یادم نیس که گزینه 1 زدم یا 4 ولی احتمالا 1 زدم اونم به این دلیل که شاید منطقی هم نباشه ولی فک کردم اگه هم جهت باشه باعث میشه جسم جامد از اون پره ها پایین نیفته به عبارتی غلبه کنه بر نیروی جاذبه ... فقط امیدوارم به امید خدا همین گزینه 1 صحیح باشه

farhad urmia

عضو جدید
من دقیق یادم نیس که گزینه 1 زدم یا 4 ولی احتمالا 1 زدم اونم به این دلیل که شاید منطقی هم نباشه ولی فک کردم اگه هم جهت باشه باعث میشه جسم جامد از اون پره ها پایین نیفته به عبارتی غلبه کنه بر نیروی جاذبه ... فقط امیدوارم به امید خدا همین گزینه 1 صحیح باشه
منم به احتمال قوی 4 زدم چون حرکت مختلف الجهتبرخورد ذرات با هم بیشتر در نتیجه سرعتشون کم میشه و زمان بیشتر در تماس با هم میمونن. حالا هر چی باشه. به خدا توکل می کنم.

gadireye

عضو جدید
منم به احتمال قوی 4 زدم چون حرکت مختلف الجهتبرخورد ذرات با هم بیشتر در نتیجه سرعتشون کم میشه و زمان بیشتر در تماس با هم میمونن. حالا هر چی باشه. به خدا توکل می کنم.

داداش نه دیگه وقتی مخالف باشه به عبارتی باعث میشه جسم جامد به قولی از روی پره ها جارو بشه و بیفته پایین ولی موافق بودنی باعث میشه این دونه ها داخل پره ها بچسبه و نیفته پایین

من حقیقتش رو بخوای از این ماجرا رو توی این تخمه فروشی ها تجربی دیدیم ( البته بدون پره اش رو )خخخخخخخخخخ

gadireye

عضو جدید
شما هم شدی برادر خ دیشب زبان زیاد زده بود به رخ ما میکشید.

داداش منم از زبان زیاد خوشم نمیاد به نظرم هنوز زبون ما اینقدر ذلیل نشده که بخوایم از یه زبان کسایی که استفاده کنیم که دست شویی ساختن رو از ما یاد گرفتن ( فقط فک کن قبل اینکه دست شویی ساختن رو از ما یاد بگیرن چی کار می کردن ) خخخخخخخخ

بالا