farhad urmia
عضو جدید
سلام بچه ها، کجایین؟![]()
اینجاییم. چی شده؟
سلام بچه ها، کجایین؟![]()
ای بابا...
البته خدا رو چه دیدی.طراح سوال شاید گزینه 1 مد نظرش بوده باشه.![]()
3 درسته آقا!!آغا من میگم 1 درسته. برادر خ هم همین نظر رو دارن و طراح محترم هم مدنظرشون باشه که یک درسته و صد البته هستش
من چند روز پیش به امید بابایی ایمیل زدم گفت سوال اول حرارت گزینه 3 درسته.
آغا من میگم 1 درسته. برادر خ هم همین نظر رو دارن و طراح محترم هم مدنظرشون باشه که یک درسته و صد البته هستش
احسنت اخوی احسنت. آغا 1 درسته تمام.حالا میخواد مد نظر طراح باشه یا نباشه و یا میخواد گزینه مورد نظر آقای بابایی باشه یا نباشه اونی که هست اینه که ما ماده جامدی با k بی نهایت نداریم تا تغییرات دما در اون جامد به صورت خط راست ( نه شیب دار ) باشه
گزینه 1 خیلی تابلوِ
احسنت اخوی احسنت. آغا 1 درسته تمام.
اخوی ghadireye اسمت چیه؟ تو تلفظ صحیحش موندم.
اگه اشتباه نکنم 4 تو کد دفترچه dباید درست باشه چون شیب کاهش پیدا کنه و حرکت مختلف الجهت باشه از ی طرف برخورد دانه ها باهم سرعت ذرات میگیره و از طرف دیگه در شیب کم سرعت خروجی کاهش پیدا میکنهداداش می دونی سوال 115 کدوم درسته؟
عجب اسم مبارکی. خب برادر فارسی می نوشتی دیگه ی هفته ست برام شده عقده این تلفظ اسمت. چرا ملت میزاری سرکار آخهغدیریه
اگه اشتباه نکنم 4 تو کد دفترچه dباید درست باشه چون شیب کاهش پیدا کنه و حرکت مختلف الجهت باشه از ی طرف برخورد دانه ها باهم سرعت ذرات میگیره و از طرف دیگه در شیب کم سرعت خروجی کاهش پیدا میکنه
عجب اسم مبارکی. خب برادر فارسی می نوشتی دیگه ی هفته ست برام شده عقده این تلفظ اسمت. چرا ملت میزاری سرکار آخه
منم به احتمال قوی 4 زدم چون حرکت مختلف الجهتبرخورد ذرات با هم بیشتر در نتیجه سرعتشون کم میشه و زمان بیشتر در تماس با هم میمونن. حالا هر چی باشه. به خدا توکل می کنم.من دقیق یادم نیس که گزینه 1 زدم یا 4 ولی احتمالا 1 زدم اونم به این دلیل که شاید منطقی هم نباشه ولی فک کردم اگه هم جهت باشه باعث میشه جسم جامد از اون پره ها پایین نیفته به عبارتی غلبه کنه بر نیروی جاذبه ... فقط امیدوارم به امید خدا همین گزینه 1 صحیح باشه
شما هم شدی برادر خ دیشب زبان زیاد زده بود به رخ ما میکشید.داداش این مشکل فقط تو نیس همه زبانشون ضعیفه![]()
منم به احتمال قوی 4 زدم چون حرکت مختلف الجهتبرخورد ذرات با هم بیشتر در نتیجه سرعتشون کم میشه و زمان بیشتر در تماس با هم میمونن. حالا هر چی باشه. به خدا توکل می کنم.
شما هم شدی برادر خ دیشب زبان زیاد زده بود به رخ ما میکشید.
شما هم شدی برادر خ دیشب زبان زیاد زده بود به رخ ما میکشید.
سلام به دوستان
داش فرهاد من زبان رو سفید گذاشتم. اگه اشتباه نکنم برادر H_RZ زبان زده بود 6 تا.![]()
شرمنده اخوی حتما اشتب شده. همش 6 تا زده؟ آغا منم 5 تا زدم. پس منم بله زبان میدونمسلام به دوستان
داش فرهاد من زبان رو سفید گذاشتم. اگه اشتباه نکنم برادر H_RZ زبان زده بود 6 تا.![]()
آغا من میگم 1 درسته. برادر خ هم همین نظر رو دارن و طراح محترم هم مدنظرشون باشه که یک درسته و صد البته هستش
شرمنده اخوی حتما اشتب شده. همش 6 تا زده؟ آغا منم 5 تا زدم. پس منم بله زبان میدونم
آغا یک درسته همینی که هستم. من حمایتت می کنم .اصن اگه 1 نباشه من یکی که دست به شورش میزنم. میدونم شماهام همراهی میکنین.![]()
چی شد؟اون دوتا سوال گازو کسی نزده؟
گاز شرکت نکردم من. بیو شرکت کردم که شکرخدا بد نبود. از آخر اول میشمچی شد؟اون دوتا سوال گازو کسی نزده؟
منم نزدم ولی انگار جوابش تو گزینه ها نیست!داداش من هیچ کدومش رو نزدم
چی شد؟اون دوتا سوال گازو کسی نزده؟