[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

gadireye

عضو جدید
نگران نباش درست میشه انشاءالله. به روحیه اتم فاز منفی نده.
فاز منفی نیس یه لحظه فکر کن تو هم پسری دیگه الان با منم هم سنی حالا می دونی سال بعد بمونی یعنی بمونه چه قدر از زندگی عقب می افتی؟ سربازی ، پیدا کردن شغل ، و . . . .

salar1998

عضو جدید
فاز منفی نیس یه لحظه فکر کن تو هم پسری دیگه الان با منم هم سنی حالا می دونی سال بعد بمونی یعنی بمونه چه قدر از زندگی عقب می افتی؟ سربازی ، پیدا کردن شغل ، و . . . .

این یه موردو حق داری نمیشه بت الکی روحیه داد

#soreNa#

کاربر فعال
آره ولی پیش خودم گفتم تا تنور درس خوندن داغه نونو بچسبونم. کار خاصی هم فعلا اونجوری پیش نیومده.
دمت گرم داداش تو کارت درسته ادم باس تنور هرچی داغ بودو بچسبونه ول نکنه مثلا واسه تو درس داغ بود وا3 منم کار .. من تنور داغ کارو ول کردم چسبیدم به تنور سرد درس تازه الان درجه حرارتش به دمای محیط رسیده:biggrin::Dهر کی باس همون تنور داغی ک واسهش فراهمه رو بچسبه

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

بستگی به هدف آدمم داره ولی من سال دیگه اگه بخوام شرکت کنم که باید بعد کنکور دفترچه رو پست کنم و تا اعلام نتایج یه 6 7 ماهی رو برم خدمت بعد اگه قبول شدم بیام بیرونو برم دانشگاه.شمام قاعدتا باید همین وضعیتو داشته باشی فک کنم.
میمونه کار که اگه الان کاری چیزی سراغ داری به قول آقا فرهاد کاررو ول نکن.چون استادمونم میگفت اگه کار خوب سراغ دارید برید دنباله اون کاره تا ارشد.ارشدو بعدشم میشه شرکت کرد.

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دمت گرم داداش تو کارت درسته ادم باس تنور هرچی داغ بودو بچسبونه ول نکنه مثلا واسه تو درس داغ بود وا3 منم کار .. من تنور داغ کارو ول کردم چسبیدم به تنور سرد درس تازه الان درجه حرارتش به دمای محیط رسیده:biggrin::Dهر کی باس همون تنور داغی ک واسهش فراهمه رو بچسبه

انشاءالله که این تنوری که واسه درس روشن کردی امسال بهت نون بده.تنور کارتم دوباره داغ داغ شه.

gadireye

عضو جدید
بستگی به هدف آدمم داره ولی من سال دیگه اگه بخوام شرکت کنم که باید بعد کنکور دفترچه رو پست کنم و تا اعلام نتایج یه 6 7 ماهی رو برم خدمت بعد اگه قبول شدم بیام بیرونو برم دانشگاه.شمام قاعدتا باید همین وضعیتو داشته باشی فک کنم.
میمونه کار که اگه الان کاری چیزی سراغ داری به قول آقا فرهاد کاررو ول نکن.چون استادمونم میگفت اگه کار خوب سراغ دارید برید دنباله اون کاره تا ارشد.ارشدو بعدشم میشه شرکت کرد.

داداش چن مدت میکشه از وقتی که دفترچه ات رو می فرستی تا اینکه میری سربازی؟

salar1998

عضو جدید
پس قبول داری که اکثر روحیه دادنای ملت الکیه:cry:

آره کلا من با روحیه الکی دادن مخالفم با واقعیت باید واقع بینانه برخورد کرد وقتی ارشد میدی اونم چندبار وقبول نمیشی باوجود تلاشت .یعنی ولش کن باتوکل بخدا از یه راه دیگه دنبال موفقیتو خوشبختی باش

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداش بیخیال با ما مهربونتر باش بداخلاق نیستم

من که پسرنیستم بم میگی داداش
تازه من که مهربونانه گفتم حیف بود برادر من کارول کردی///ولی بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند
ایشالا موفق باشی...هم کنکورت خوب شه هم یه کار بهتر ازون پیدا کنی...هم هرچی خیره پیش روت باشه برادر من...

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
داداش چن مدت میکشه از وقتی که دفترچه ات رو می فرستی تا اینکه میری سربازی؟

راستش من نمیدونم دقیق. آقا فرهاد باید به ما اطلاع بده که سربازی رو رفته و از ما جلوتره.
چجوریاس زمانش آقا فرهاد؟

gadireye

عضو جدید
مونده کی بفرستی؟ ماه های زوج اعزامه دیپلم به بالاهاست. سعی کن بری از سپاه شهرتون پذیرش بگیری که تو شهرتون خدمت کنی

چه مدت طول میکشه تا دفترچه ات رو بفرستی تا بری خدمت؟ مثلا 1 ماه ، بیست روز ؟ چن روز؟

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
فعلا نرفتم سراغش ولی تک فرزندم شاید بشه یه کارایی کردومعاف شد

داداش منم تک فرزندم. دیگه خبری نیست دلتو صابون نزن. البته تا فردا صبح ممکنه تصمیمات جدیدی گرفته شه!!! الله اعلم.

salar1998

عضو جدید
من که پسرنیستم بم میگی داداش
تازه من که مهربونانه گفتم حیف بود برادر من کارول کردی///ولی بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند
ایشالا موفق باشی...هم کنکورت خوب شه هم یه کار بهتر ازون پیدا کنی...هم هرچی خیره پیش روت باشه برادر من...

ممنونم یادم نبود باخانوما یکم باید مهربونتر حرفید شما لطف داری قسمت نبوده ایشالا کاربعدی. دلگیر نباش ازم شما مهربون پرسیدی من بد چواب دادم شرمنده

farhad urmia

عضو جدید
اون درست ولی منظورم اینه که چن روز بعد از فرستادن دفترچه میری خدمت؟
خب مونده کی بفرستی. اعزام دیپلم به بالاها ماه های زوچه فقط. بهمن بفرستی اسفند میری البته اگه جا پرنشده باشه. یا مهر بفرستی آبان میری . فقط ماه های زوج اعزام.

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم یادم نبود باخانوما یکم باید مهربونتر حرفید شما لطف داری قسمت نبوده ایشالا کاربعدی. دلگیر نباش ازم شما مهربون پرسیدی من بد چواب دادم شرمنده

نه بابا این حرفا چیه...بقول خودتون پسرا: سالاری
البته من تاحالا اسمتو سارا میخوندم...یکی بت گفت داداش توجهم جلب شد بیشتر دقت کردم:redface:

samane a

عضو جدید
بچهها نگفتین واسه روزانه و شبانه صنعتی اصفهان چه رتبه ای باید اورد ؟؟حدودا

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خب مونده کی بفرستی. اعزام دیپلم به بالاها ماه های زوچه فقط. بهمن بفرستی اسفند میری البته اگه جا پرنشده باشه. یا مهر بفرستی آبان میری . فقط ماه های زوج اعزام.

داداش شما بعد لیسانس سریع رفتی خدمت؟

gadireye

عضو جدید

ok

بعد اگه ارشد قبول بشی ، میزارن بری دانشگاه یا باید تا همون ته 2 سال یه سر خدمت کنی؟

بالا